Translate this page

Υπάλληλος του ζωολογικού κήπου Kaliningrad της Ρωσίας τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας από επίθεση τίγρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου νοσηλεύεται ύστερα από την επίθεση ενός τίγρη Amur, που ονομάζεται «Typhoon», ήτοι Τυφώνας.

Σε δήλωση του ζωολογικού κήπου Kaliningrad για το περιστατικό αναφέρεται πως το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Τυφώνας επιτέθηκε στον υπάλληλο, ο οποίος επιχείρησε να ξεφύγει, την ώρα που οι επισκέπτες προσπαθούσαν να σταματήσουν τον τίγρη πετώντας του πέτρες, τραπέζια και ότι άλλο μπορούσαν να βρουν. Η προσπάθεια τους ήταν επιτυχημένη καθώς ο υπάλληλος κατάφερε να δραπετεύσει.

Video: Τίγρης επιτίθεται και σκοτώνει γυναίκα

Εκπρόσωπος Τύπου του ζωολογικού κήπου δήλωσε στο BBC πως η αστυνομία διερευνά το περιστατικό. Η ζωή του υπαλλήλου φαίνεται πως δεν κινδυνεύει.

Ο τίγρης κρατείται στο περιβάλλον του και δεν τον ενοχλούμε, προσέθεσε η εκπρόσωπος Τύπου, η οποία ενημέρωσε πως ο υπάλληλος δεν θα έπρεπε να είναι στο ίδιο κλουβί με το ζώο.

Video: Τίγρης επιτέθηκε και σκότωσε την εκπαιδεύτριά του

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κήπου, ο τίγρης, ηλικίας 16 ετών, δεν έχει ποτέ στο παρελθόν επιδείξει επιθετική συμπεριφορά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του εν λόγω κήπου που τίγρης επιτέθηκε σε υπάλληλο.

πηγη:http://www.cnn.gr/