ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13/11/17-19/11/17

Κριός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα που μπαίνει προβλέπεται αρκετά απαιτητική, για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο τη Δευτέρα, ρίχνει το ηθικό σου και μαζί την αυτοπεποίθηση που σε χαρακτηρίζει. Παράλληλα, όμως, η θετική της όψη με τον Πλούτωνα την ίδια ημέρα, σου δίνει ώθηση να κάνεις μια ουσιώδη εσωτερική αναζήτηση. Πρόσεξε τις ψεύτικες υποσχέσεις που προκύπτουν από την αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα την Τρίτη. Το Σάββατο που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού βγάζει στην επιφάνεια πείσμα, διαπραγματευτικές ικανότητες, έντονο συναίσθημα και πάθος. Οπότε, διαχειρίσου απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες και παράλληλα βρες τον απαραίτητο χρόνο για να αφιερώσεις στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το ενδιαφέρον στην αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί γύρω από τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο, καθώς το πάθος και το συναίσθημα θα κορυφωθούν. Την ίδια στιγμή, θα έχεις την τάση να εισπράξεις επιβεβαίωση από το σύντροφό σου, γιατί η ανασφάλεια θα σε κάνει να νιώσεις αβεβαιότητα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις, γιατί η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη. Αν είσαι μόνος, κινήσου με αυτοπεποίθηση στον «στόχο» σου και μην επιτρέψεις σε ανόητες σκέψεις να σου βάζουν εμπόδια. Προσοχή και την Τρίτη με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς στο ταίρι σου και να κάνεις «σκηνές».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα την Τρίτη. Δεν θα είναι δύσκολο να δεχθείς ψεύτικες υποσχέσεις ή ακόμη και εσύ ο ίδιος να δώσεις υποσχέσεις που ο χρόνος θα σε κάνει να φανείς αφερέγγυος. Την Πέμπτη με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, να ξέρεις ότι η επιτυχία θα έρθει εφόσον έχεις κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και τα κατάλληλα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι αρκετά εγκρατής, καθώς με τη γενικότερη αναστάτωση, ίσως ξεφύγει η προσοχή σου και παρεκτραπείς

Ταύρος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα θα έχει ποικιλία συναισθημάτων και επιρροών, αλλά γενικότερα θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια. Το ξεκίνημά της με την Σελήνη στην Παρθένο, η λογική υπερτερεί του συναισθήματος και οι επιλογές σου θα είναι πιο υπεύθυνες και πρακτικές. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεις πολύ πιεστικός με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Δεν θα καταφέρεις και πολλά, καθώς η ασφυκτική πίεση δεν σε βοηθάει να πάρεις αυτό που θέλεις. Το Σάββατο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει ιδιαίτερο ένστικτο, αυξάνοντας και την ικανότητα να προσηλώνεσαι στον στόχο. Με πείσμα και εργατικότητα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις όσα σκέφτεσαι. Ενώ το συναίσθημα θα είναι έντονο, θα έχεις την ικανότητα να το κρύβεις, όταν το κρίνεις απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου δεν θα είναι όλες οι ημέρες ίδιες. Η Σελήνη στην Παρθένο τη Δευτέρα καταπνίγει το συναίσθημα κάνοντάς σε λίγο απόμακρο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, με τη Σελήνη στον Ζυγό, θα κάνεις βήματα προσέγγισης προς το ταίρι σου, αναζητώντας την συντροφικότητα. Ακόμη και αν είσαι μόνος, η ανάγκη σου για συνύπαρξη θα είναι πιο έντονη. Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, με την Σελήνη στον Σκορπιό, θα νιώθεις πιο παθιασμένος και πιο ανασφαλής ταυτόχρονα. Θα έχεις την ανάγκη να βρεις την ανταπόκριση που θα καλύψει την ανασφάλειά σου. Η Κυριακή πάλι, με την Σελήνη στον Τοξότη το συναίσθημα είναι πλούσιο, αλλά πιο ισορροπημένο και ευθύ, επομένως θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, θα έχεις μια εβδομάδα που οι συνεργασίες ευνοούνται καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους. Νέες μέθοδοι θα δημιουργήσουν την βάση για να αναπτυχθούν περαιτέρω. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να καταστρώσεις σχέδια, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ακόμη και να εργαστείς, είτε το προβλέπει το πρόγραμμά σου, είτε όχι. Στα οικονομικά, κινήσου πρακτικά και μην αφήσεις το άστατο συναίσθημα να επηρεάσει τις αποφάσεις σου.

Δίδυμοι

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί μεταξύ της ψυχρής λογικής και του έντονου συναισθήματος. Με τη Σελήνη στην Παρθένο τη Δευτέρα, είσαι σε θέση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα βασίζονται στην απόλυτη λογική. Οπότε, θέσε προς επίλυση ό,τι απαιτεί τέτοιου είδους στάση. Τις επόμενες ημέρες, το συναίσθημα ξαναπαίρνει τη σκυτάλη και ειδικά από την Πέμπτη με την Σελήνη στον Σκορπιό. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο πραγματοποιείται στο ζώδιο αυτό, οπότε θα νιώθεις μια ακατανίκητη ορμή, μια έντονη αποφασιστικότητα και θα έχεις ένα άσβεστο πάθος να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις χωρίς να φοβάσαι να κοπιάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να καταβάλλεις προσπάθειες για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να ξεσπάει επάνω στον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να μην μένεις μέσα εξαιτίας του φόβου της απόρριψης. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή, ξυπνάει την φαντασία ωθώντας σε να την κάνεις πράξη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι μια καλή ευκαιρία να ξανανάψεις τη φλόγα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, η εβδομάδα αυτή φέρνει καλή τύχη στις συνεργασίες και σε συνδυασμό την πρακτικότητα μπορείς να κάνεις θαύματα στον χώρο της εργασίας. Δώσε λίγη προσοχή την Τρίτη με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εξαπατηθείς, αλλά ακόμη και να εξαπατήσεις. Αν το Σαββατοκύριακο χρειαστεί να εργαστείς, απόφυγε να κάνεις σημαντικά ραντεβού την Κυριακή. Καλύτερα να περιοριστούν στο Σάββατο που η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει διεκδικητικό και εργατικό. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα, καθώς επίσης, και να μην εμπιστευτείς εύκολα τρίτους.

Καρκίνος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα που μπαίνει θα φέρει αρκετή αναστάτωση, κυρίως εξαιτίας της δικής σου ψυχολογίας που επηρεάζεται από τις θέσεις της Σελήνης. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Παρθένο, γεγονός που καταπνίγει το συναίσθημά σου και σε κάνει πιο ψυχρό. Η θέση αυτή είναι καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά δημιουργεί εμπόδια στην σχέση σου. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μαλακώνει η επιρροή, καθώς η νέα θέση της θα είναι στον Ζυγό. Τότε, θα έχεις την τάση να βρεθείς πιο κοντά με το ταίρι σου και να ισορροπήσεις αρκετά τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο, θα οδηγήσει το πάθος και το έντονο συναίσθημα στο αποκορύφωμα, γεγονός που δίνει ένταση σε ό,τι νιώθεις. Το καλό είναι ότι καταφέρνεις να μην το δείχνεις και αυτό σε βοηθάει σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Κυριακή θα είναι κατάλληλη ημέρα για να χαλαρώσεις με την Σελήνη στον Τοξότη, αλλά δεν είναι ημέρα αποφάσεων, γιατί θα πραγματοποιεί και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου,  φρόντισε να είσαι προσεκτικός την Τετάρτη με την Σελήνη να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καθώς η όψη αυτή σε κάνει ζηλιάρη και καταπιεστικό. Μην ξεσπάς επάνω στο ταίρι σου, γιατί θα πρέπει να είσαι σε θέση να δεχθείς και τις συνέπειες. Κατά τα άλλα, το συναίσθημα θα είναι έντονο με τις επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στον Σκορπιό από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο. Οι ημέρες θα είναι κατάλληλες για να βγεις από τα όρια που θέτει η λογική και να ακολουθήσεις μονοπάτια που χαράζει η φαντασία και το πάθος. Αν είσαι μόνος, μην χαραμίσεις ούτε στιγμή. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις ξεχωριστά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά. Θα έχεις καθαρό και πρακτικό μυαλό για να πάρεις αποφάσεις, θα είσαι σε θέση να δουλέψεις σκληρά και να διεκδικήσεις τα συμφέροντά σου κάνοντας τις καλύτερες διαπραγματεύσεις. Προσοχή στην Τρίτη, με τον Ερμή να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Δεν θα είναι δύσκολο να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης και εξαπάτησης. Επίσης, θα υπάρχει μια τάση υπερβολής που δεν θα επιτρέπει στα επαγγελματικά ζητήματα να αντιμετωπιστούν σωστά. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές και ειδικά την Κυριακή που η Σελήνη θα πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δεν θα σε αφήνει να δεις καθαρά.

Λέων

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή κρύβει παγίδες, αλλά σου προσφέρει και ευχάριστες στιγμές. Άλλες θα είναι ευχάριστες και χαλαρές πλαισιωμένες από ένα πιο ρομαντικό κλίμα, ενώ άλλες θα είναι πιο παθιασμένες και έντονες. Για την πρώτη περίπτωση, θα ευθύνεται η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Ζυγό την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ για τη δεύτερη περίπτωση ευθύνεται η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Σκορπιό. Στα επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σκληρά και να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν, αλλά και να προωθήσεις την καριέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα, η Σελήνη στον Ζυγό την Τρίτη και την Τετάρτη σε κάνει να αναζητάς την συντροφικότητα και μάλιστα με ποιοτικό τρόπο. Δεν θέλεις απλά να συνυπάρχεις με το ταίρι σου, αλλά να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί του, είτε συζητώντας, είτε κάνοντας πράγματα από κοινού. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, η Σελήνη στον Σκορπιό, φέρνει πάθος και συναισθηματική ένταση.  Προτίμησε να αξιοποιήσεις την επιρροή για να ζωντανέψεις και πάλι την φλόγα της σχέσης. Αν είσαι μόνος, είναι καλές ημέρες για να κινηθείς αποφασιστικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ζωή είναι μία, οπότε κάνε το παιχνίδι σου χωρίς ενδοιασμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια της εβδομάδας για να κινηθείς με πυγμή και αποφασιστικότητα προς τους στόχους σου. Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου, αλλά άφησε στην άκρη ανασφάλεια και απαισιοδοξία. Ξέρεις καλά τις ικανότητές σου. Δεν χρειάζεσαι τρίτους να σε στηρίξουν. Ως προς τα οικονομικά, καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τον δυναμισμό που σου προσφέρει η Σελήνη στον Σκορπιό από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, προκειμένου να κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου

Παρθενος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που σε κάνει να κινείσαι με την κλασσική σου  λογική και πρακτικότητα. Καθόλου άσχημα για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου. Από την Τρίτη και μετά τα πράγματα αλλάζουν, η Σελήνη μένει στον Ζυγό για δύο μέρες και σε κάνει πιο κοινωνικό, επικοινωνιακό και ισορροπημένο. Το Σάββατο έχουμε Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό μεταφράζεται σε πάθος, μυστικισμό, πυγμή, δυναμισμό και φυσικά, ακραίο συναίσθημα. Η Κυριακή προσφέρει ένα ιδανικό κλείσιμο για την εβδομάδα, με τη Σελήνη στον Τοξότη. Το συναίσθημα είναι πλούσιο, αλλά και ευθύ. Παράλληλα, θα είναι μια καλή ευκαιρία για μια μικρή εξόρμηση με καλή παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις κατάλληλες ημέρες για να προωθήσεις τις αντίστοιχες καταστάσεις στη σχέση σου. Αν θέλεις να κάνεις τη σχέση σου πιο ρομαντική και να δώσεις ένα προβάδισμα προς αυτή την κατεύθυνση, αξιοποίησε την Τρίτη και την Τετάρτη, που η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο τρυφερό. Αν πάλι λείπει κάτι μυστηριώδες από τη σχέση σου, αξιοποίησε το πάθος από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο που η Σελήνη στον Σκορπιό σου χαρίζει. Άφησε την πόρτα της φαντασίας ανοιχτή και όλα τα άλλα θα έρθουν, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε ψάχνεις να βρεις το δικό σου ταίρι σε τούτον τον κόσμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, είναι μια καλή εβδομάδα για να βάλεις στόχους και να τους κυνηγήσεις με δυναμισμό και όρεξη. Θα μπορείς να σκεφτείς ορθολογικά, αλλά και να διαπραγματευτείς με καταπληκτικά αποτελέσματα. Προσοχή την Τρίτη, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις ή ωθεί τους ανθρώπους να δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις. Στα οικονομικά, αξιοποίησε τον δυναμισμό για να βάλεις τάξη χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Ζυγός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά συμπαθητική και έχει να σου προσφέρει πολλά σε ό,τι αφορά στις σχέσεις και στα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη, γεγονός που σε κάνει να αναζητάς την συντροφικότητα με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Σίγουρα δεν θα επιλέξεις να είσαι μόνος, αλλά δεν θέλεις τον οποιονδήποτε δίπλα σου. Η αγάπη και η τρυφερότητα θα σκεπάζουν όμορφα τις προσωπικές σου στιγμές. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο, φέρνει την κορύφωση του πάθους και της συναισθηματικής έντασης. Ο τρόπος που νιώθεις και αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο έχει συναισθηματικό βάθος και αυτό είναι που σε κάνει να μένεις σταθερός στις απόψεις σου. Ο καλός χειρισμός του συναισθήματος είναι, επίσης, ένα στοιχείο που θα σου παρέχει τη δύναμη της διαπραγμάτευσης και της διεκδίκησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα περιλαμβάνει τόσο την ροζ πλευρά της αγάπης όσο και την πιο «σκοτεινή». Θα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου με γλυκό και αισθηματικό τρόπο, ενώ θα είναι πολλές και εκείνες οι στιγμές που το πάθος και η σωματική ορμή θα καθοδηγούν τις κινήσεις σου. Αφέσου σε αυτές τις μοναδικές ευκαιρίες να ζήσεις πολυδιάστατα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, θα είναι τέτοιες οι συνθήκες που δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε κάτι νέο και προκλητικό. Είσαι έτοιμος να το ζήσεις;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά μπορείς να επιτύχεις πολλά αυτή την εβδομάδα. Πάλεψε για τις ιδέες σου και για τα συμφέροντά σου. Κινήσου με σταθερότητα και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις όσα αξίζεις με βάση τον κόπο σου. Προσοχή την Τρίτη, καθώς ο Ερμής θα πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που δημιουργεί κλίμα εξαπάτησης και εκμετάλλευσης. Δεν είναι καλή ημέρα για να κάνεις επεκτατικές κινήσεις, ούτε στα επαγγελματικά, ούτε στα οικονομικά.

Σκορπιός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα φέρνει διάφορες επιρροές στην καθημερινότητά σου τόσο στις αισθηματικές υποθέσεις, όσο και στις επαγγελματικές. Με τη Σελήνη στον Ζυγό την Τρίτη και την Τετάρτη, η διάθεσή σου είναι πιο γλυκιά, πιο ρομαντική. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά στο ταίρι σου, σχετίζεται με το αίσθημα της συντροφικότητας που προσπαθεί να επιβληθεί. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και το συναίσθημα αποκτά βάθος και ιδιαίτερη ένταση. Στα αισθηματικά μεταφράζεται σε ακαταμάχητο πάθος και λαχτάρα για ένωση, περισσότερο από ποτέ. Στους υπόλοιπους τομείς, όπως στον επαγγελματικό, σε βοηθάει να διαπραγματευτείς έχοντας ως πλεονέκτημα την ικανότητά σου να κρύβεις άψογα το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου, αλλά και να επιτρέψεις στην πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σου να εκφραστεί. Φωτιά και πόθος παίρνουν τη σκυτάλη, αφήνοντας την λογική στην άκρη. Μην διστάσεις να δοκιμάσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να δώσεις μια νέα ζωντάνια στη σχέση. Αν είσαι μόνος, το μόνο σίγουρο είναι ότι το φλερτ δεν θα λείψει αυτή την εβδομάδα. Κάνε και το επόμενο βήμα και βάλε τους κανόνες σου στο παιχνίδι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, αναμένεται μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς που προβλέπεται να αποφέρει καρπούς. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Πέμπτη, δίνει μια εύνοια στις συνεργασίες αρκεί να δεις τα πράγματα με μια φρέσκια ματιά. Μήπως ήρθε η ώρα να ασπαστείς νέες τακτικές και μεθόδους; Μετά από αρκετές αλλαγές και ξεκινήματα η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη. Προσοχή στην Κυριακή, η οποία δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνουν τόσο ρομαντικό και ευαίσθητο που αδυνατείς τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις.

Τοξότης

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αναμένεται γεμάτη, με έντονο συναίσθημα και αρκετή δραστηριότητα. Η Σελήνη στον Ζυγό την Τρίτη και την Τετάρτη σου δημιουργεί την τάση να βρίσκεσαι με καλή παρέα και να πλησιάσεις σύντροφό σου. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό το Σάββατο δίνει μια άλλη βαρύτητα στο συναίσθημα. Γίνεται βαθύ και απαιτητικό. Δεν μπορείς να το παραβλέψεις παρά μόνο να το ζήσεις! Ωστόσο, θα χρειαστεί να διατηρήσεις μια ισορροπία τη Δευτέρα, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε κάνει να νιώθεις έντονη ανασφάλεια και η αρνητική της όψη με τον Πλούτωνα την Τρίτη σε κάνει καταπιεστικό ως προς το ταίρι σου και τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Πάθος, δυναμισμός και ένταση! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που ίσως είχες καταφέρει να κρύψεις βαθιά στην ψυχή σου. Τώρα, όμως, δεν μπορούν ούτε στιγμή να παραμείνουν στην ίδια θέση. Μην προσπαθήσεις να αντισταθείς. Είναι μάταιο! Απλά ζήσε το με τον δικό σου τρόπο, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε προσπαθείς να βρεις το πρόσωπο που θεωρείς ιδανικό για να σε συντροφεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα είναι μια καλή περίοδος για να αξιοποιήσεις την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις στην καριέρα σου μια θετική εξέλιξη. Δεν φοβάσαι τη δουλειά, αλλά δεν μασάς και τα λόγια σου. Κινήσου άμεσα και μεθοδικά και θα καταφέρεις θαυμάσια αποτελέσματα. Στα οικονομικά,  δώσε προσοχή την Τρίτη με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που φέρνει ψεύτικες υποσχέσεις…

Αιγόκερως

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει με αρκετό ενδιαφέρον και έντονες στιγμές. Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να βρεθείς πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να νιώσεις αγάπη και τρυφερότητα, αλλά παράλληλα θα υπάρξει και έντονο συναίσθημα. Το πάθος θα σε ξελογιάσει και θα σε κάνει να διώξεις από πάνω σου ο,τιδήποτε συντηρητικό. Η φαντασία θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή την ενισχύει και την κάνει να σε αποτραβήξει από την πραγματικότητα. Παράλληλα, ενισχύεται και η διαίσθηση που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κατανοήσεις καταστάσεις που η λογική δεν μπορεί να ερμηνεύσει. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο στον Σκορπιό, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να κάνεις τη φλόγα της σχέσης σου να ξαναζωντανέψει. Η Κυριακή, με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι ιδανική για εξορμήσεις και διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σου και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου αν το έχει ανάγκη. Αν πάλι τα πράγματα είναι καλά, αξιοποίησε τις ημέρες αυτές σαν αλατοπίπερο που θα δώσουν έξτρα νοστιμιά! Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να εκφραστεί και μην προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με τη λογική. Δεν θα τα καταφέρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι καλή περίοδος για να διαπραγματευτείς, να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν ευημερία και γενικότερα να κάνεις ένα σταθερό βήμα προς τα εμπρός. Προσπάθησε να περιορίσεις τις όποιες ανασφάλειες προκύψουν για να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις. Τα οικονομικά σου έχουν περιθώρια ανάπτυξης αρκεί να κινηθείς με πειθαρχία και υπευθυνότητα.

Υδροχόος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα φαίνεται πως δημιουργεί προϋποθέσεις για να κινηθείς δυναμικά και αποφασιστικά. Θα είσαι σε θέση να πλησιάσεις αγαπημένα πρόσωπα, να περάσεις όμορφες στιγμές, να νιώσεις βαθύ συναίσθημα και αυτό να σου ανοίξει τους ορίζοντες και την πόρτα σε μια άλλη πραγματικότητα. Η φαντασία θα «πλέξει» το δικό της παραμύθι και αυτή είναι που θα σε κάνει να αποτραβηχτείς για να συναντήσεις τα όνειρά σου, έστω και για λίγες στιγμές. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα την Τετάρτη, όμως, σε κάνει ιδιαιτέρως ανασφαλή, τόσο που αναζητάς πιεστικά την επιβεβαίωση. Μην το παρακάνεις! Τέλος, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Σκορπιό θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εκφραστείς με πάθος!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά, θα έχεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα με διάφορες πτυχές. Από τη μια θα μπορέσεις να νιώσεις την τρυφερότητα και την συντροφικότητα και από την άλλη το πάθος και την ορμή που σε παρασύρει σε κόσμους και συναισθήματα πρωτόγνωρα. Αν είσαι μόνος, μη διστάσεις να πειραματιστείς ή να φλερτάρεις… Ειδικά το Σάββατο με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, μπορείς να κινηθείς αξιοποιώντας τη σοφία και τη λογική που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Πάρε αποφάσεις στηριζόμενος στην ορθή σκέψη, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο τη Δευτέρα σε βοηθάει να υποτάξεις το συναίσθημα. Με τη Σελήνη να παραμένει στον Σκορπιό για τρεις ημέρες – Πέμπτη έως Σάββατο- κινήσου με πάθος και δυναμισμό για την επίτευξη των στόχων. Κινήσου αντίστοιχα και για τις οικονομικές σου επιδιώξεις τώρα που μπορείς.

Ιχθείς

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η εβδομάδα αυτή, φίλε Ιχθύ. Με τη Σελήνη στο Ζυγό την Τρίτη και την Τετάρτη μπορείς να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να κάνεις επαφές, να περάσεις καλά, αφού η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ευχάριστη. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο στον Σκορπιό θα μπορέσεις να βιώσεις με πάθος το συναίσθημά σου. Η Κυριακή αναμένεται ιδανική για το κλείσιμο της εβδομάδας, καθώς θα έχεις πλούσιο συναίσθημα και ευθύ,  ενώ θα είναι ιδανική ημέρα για εξορμήσεις και ταξίδια με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη. Καλό είναι την ημέρα αυτή να μην πάρεις αποφάσεις ή να ασχοληθείς με σημαντικές εκκρεμότητες, γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει τόσο ρομαντικό και ευαίσθητο που αγγίζει τα όρια της αφέλειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Υπέροχη η εβδομάδα και για τα αισθηματικά σου. Αγάπη, τρυφερότητα, ρομαντισμός και χαλάρωση από τη μια πλευρά. Πάθος, έντονη έλξη και πόθος, μυστήριο και φλερτ από την άλλη. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να ξαναζωντανέψεις τη σχέση σου ή για να βρεις το άλλο σου μισό αν το αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, θα είναι αρκετά ευνοϊκές οι ημέρες για να πάρεις αποφάσεις, να κάνεις επαφές και να διεκδικήσεις τα συμφέροντά σου είτε στον χώρο εργασίας, είτε μέσα στις συνεργασίες σου. Στα οικονομικά, κινήσου πιο αποφασιστικά για να καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να θέσεις νέες βάσεις.

πηγη:https://www.myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *