Translate this page

Το Παρίσι αποκτά το δικό του εστιατόριο γυμνιστών, το «O’Naturel».

Η κουλτούρα του γυμνισμού στη Γαλλία έχει ιστορία και εξακολουθεί να έχει πέραση, οπότε το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Πρόκειται για το «O’Naturel» του Παρισιού το οποίο βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα της πόλης του Φωτός, στη Rue de Gravelle.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Le Parisien το εστιατόριο άνοιξε την Παρασκευή 17/11 και ήδη οι πρώτοι φίλοι του είδους δεν διστάζουν να δείξουν το πόσο ενθουσιασμένοι αλλά και άνετοι είναι με αυτή την ιδέα.

Το εστιατόριο έχει χωρητικότητα 40 καθισμάτων και, φυσικά, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ντουλάπες, στις οποίες οι πελάτες μπορούν να αφήσουν τα ρούχα τους και να δειπνήσουν με ένα πιο «άνετο» στυλ.

Oι περαστικοί δεν έχουν καμία ορατότητα στο εσωτερικό του εστιατορίου και οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται να είναι άνετοι με την καινούρια συνήθεια της πόλης τους από τη στιγμή που δεν φαίνεται τίποτα στο δρόμο.

Οι πρώτοι πελάτες του εστιατορίου ήταν η ένωση Naturist του Παρισιού, οι οποίοι όπως δήλωσαν οι διευθυντές της Mike και Stephane Saada, υποστήριξαν από την αρχή αυτή την ιδέα και φαίνεται να ενθουσιάστηκαν από την εμπειρία.

Το Παρίσι διατηρεί και άλλα σημεία για γυμνιστές φίλους της όπως μια δημόσια πισίνα με ειδικά καθορισμένες ώρες αλλά και «ζώνη γυμνισμού» στο μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο της πόλης.

Παρόλ’ αυτά το Παρίσι δεν είχε την πρωτιά σε αυτή την καινούρια ιδέα, καθώς το Λονδίνο διατηρεί παρόμοιο εστιατόριο από πέρσι με όνομα «Bunyadi», αλλά και το νησί Τενερίφη της Ισπανίας με το «Innato» αγκάλιασε αυτήν τη νέα πρωτοτυπία.

πηγη:http://www.athinorama.gr