Translate this page

Το «πάθος» του έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για τον 26χρονο youtuber Wu Yongning, ο οποίος συνήθιζε να σκαρφαλώνει στις κορυφές ουρανοξυστών χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας και να τραβάει selfie videos.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=YwQ0FLN5dIA

Στην απόπειρά του τον περασμένο μήνα, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία, ο Κινέζος σταρ των social media, έπεσε από ένα κτίριο 62 ορόφων, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ο Wu Yongning είχε αποκτήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο κινεζικό Weibo, αντίστοιχο του Facebook, ανεβάζοντας βίντεο από τις επικίνδυνες αποστολές του.

Από τον Φεβρουάριο, οπότε και ξεκίνησε να κάνει τις αναρτήσεις του, είχε ανεβάσει περίπου 300 βίντεο. Ωστόσο, τον Νοέμβριο οι αναρτήσεις σταμάτησαν, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές του να αναρωτηθούν τι συνέβη.

Η κοπέλα του, ανακοίνωσε τότε τα τραγικά νέα, καθώς ο Wu Yongning έχασε τη ζωή του στις 8 Νοεμβρίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=IR0_3nyGmn0

Όταν κρεμάστηκε στο κενό από την κορυφή του Huayuan International Centre, δεν μπόρεσε να πιαστεί όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα, μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες να κάνει μία πτώση 13ων μέτρων.

Όπως ανέφερε η οικογένειά του, τα χρήματα που θα έβγαζε από το συγκεκριμένο video, τα προόριζε για να πάρει ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του και να της κάνει πρόταση γάμου.