Translate this page

EnglishFrançaisDeutschΕλληνικάItalianoPortuguêsРусскийEspañol

Διαβάστε πως η αστρολογία θα επηρεάσει τα ζώδια το 2018 Είναι σημαντικό να διαβάσετε, τόσο το ζώδιο σας, όσο και τον ωροσκόπο σας. Για παράδειγμα, αν είστε Ζυγός με ωροσκόπο Καρκίνο, διαβάστε τις προβλέψεις τόσο του Ζυγού όσο και του Καρκίνου.

Ετήσιες Προβλέψεις – Κριός 2018

Οι προβλέψεις σας.

Το 2018 για τον Κριό αναμένεται να είναι μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, βίωσες αρκετές προκλήσεις. Η υγεία και η ενεργητικότητά σου δεν βρίσκονταν σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως είχες συνηθίσει παλιότερα. Επίσης, έπρεπε να κάνεις υπερπροσπάθεια προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια. Αν και το 2018 θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες ακόμη παρόμοιες καταστάσεις, φαίνεται πως τα δυσκολότερα πέρασαν. Τώρα το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, διώχνοντας μακριά την πίεση και το άγχος που σου προκαλούσε μέχρι τώρα, δημιουργώντας πιο αρμονικές συνθήκες. Πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονταν σε κόντρα μαζί σου, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κινηθούν στο ζώδιο σου, θα έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, πιο φιλική και βοηθητική, γεγονός που θα σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα! Ωστόσο μέχρι τις 15 Μαΐου που ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιο σου θα πρέπει να έχεις την πειθαρχία, το καθήκον και την τάξη σαν καλύτερούς σου φίλους με στόχο να ανταπεξέλθεις χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα.

Η χρονιά που πέρασε με τον Κρόνο να εισέρχεται στον Αιγόκερω τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ήταν σημαντική για την αισθηματική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι ότι έκανες το επόμενο βήμα. Είτε μπήκες σε μια σοβαρή δέσμευση, είτε παντρεύτηκες. Αν πάλι δεν υπήρξε το κατάλληλο πρόσωπο για να σε κρατήσει κοντά του, το 2018 κρύβει θαυμάσιες προοπτικές για σένα. Ο Κρόνος που επιμένει να κινείται στον Αιγόκερω για όλη την χρονιά προσφέρει την ιδιαίτερη εύνοιά του στον τομέα της αγάπης, γεγονός που κάνει τις συνθήκες κατάλληλες για να αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο.

Οι τομείς που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθήματα πέρασαν από δοκιμασίες την χρονιά που πέρασε και φαίνεται πως η τάση αυτή θα συνεχίσει και την επόμενη. Με τον τρόπο αυτό το σύμπαν σου στέλνει το δικό του μήνυμα, προκειμένου να σε βοηθήσει να αναδιοργανώσεις και να αναδομήσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) θα είναι κατάλληλες για να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση με σκοπό την ψυχολογική σου ισορροπία και εξέλιξη. Καλό είναι να θέσεις ως πρώτη προτεραιότητα την αναζήτηση αυτή, αφού αυτή θα είναι η βάση για να χτίσεις το οικοδόμημά σου.

Όλη την προηγούμενη χρονιά δούλεψες πολύ για να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις την οικογενειακή αρμονία, γεγονός που θα συνεχιστεί και το 2018.

Τα οικονομικά σου δεν θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου. Φυσικά, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίζεις χρήματα, αλλά δεν θα είναι το πρωτεύον σου μέλημα.

Οι τομείς που θα δώσεις έμφαση το χρόνο που έρχεται είναι το σπίτι, η οικογένεια και ο συναισθηματικός σου κόσμος, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του χρόνου. Τα παιδιά, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση θα κυριαρχήσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα σου στέλνει τις θετικές επιρροές του από το ζώδιο του Σκορπιού ενώ από εκεί και πέρα θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου αλλαγή, στην αναγέννηση και τη μελέτη βαθύτερων εννοιών.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ κοινωνική για το ζώδιο του Κριού και η ίδια τάση αναμένεται και το 2018. Ένας γάμος, μια σοβαρή δέσμευση, μια αύξηση των κοινωνικών σου κύκλων, νέοι φίλοι, όλα φαίνεται πως θα είναι μέρος του παιχνιδιού. Το καλό είναι ότι ασκείς έλξη σε «ποιοτικούς» ανθρώπους χωρίς να σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις πολλούς. Το πρόσωπο που θα σταθεί ως παρτενέρ δίπλα σου θα είναι υψηλού κύρους, με γνώσεις, παιδεία, εξευγενισμένος και πλούσιος, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Ίσως να προέρχεται από χώρα του εξωτερικού ή ακόμη και να τον γνωρίσεις σε ένα ταξίδι σου στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι πιθανά καθώς το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει θετικά τον τομέα του σπιτιού σου. Θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι ένας υποψήφιος σύντροφος δεν βρίσκεται απαραίτητα δίπλα μας. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου, αναζήτησε νέες παρέες και ενασχολήσεις και θα δεις ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το συναισθηματικό ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια, η χρονιά αυτή συνδέει την κοινωνική σου ζωή με την αισθηματική σου. Όσο πιο δραστήριος είσαι τόσο πιο κοντά θα βρεθείς στο άλλο σου μισό. Από την άλλη, με το να μένεις κοινωνικοποιημένος και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους, προσφέρεις ζωτικότητα στην σχέση σου και σε κάνει να βλέπεις με έναν ξεχωριστό τρόπο τον αγαπημένο σου. Ενώ όλη η χρονιά προσφέρεται για να συναναστραφείς και να αναπτύξεις τις επαφές σου, οι μήνες Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος θα είναι οι ιδανικότεροι όλων.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών δεν θα έλεγε κανείς ότι θα βρίσκεται στο προσκήνιο το 2018. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα υπάρξουν ευκαιρίες για να γίνει κάτι σημαντικό, να κάνεις αλλαγές και να βρεις νέες πηγές εισοδήματος. Τα οικονομικά θα αποκτήσουν νέο ενδιαφέρον και θα αρχίσουν να έχουν πιο μεγάλη σημασία για εσένα. Θα δεις ανάπτυξη και επιτυχίες στον τομέα αυτό. Το κλειδί για να οδηγηθείς εκεί θα είναι η δική σου διάθεση που μπορείς να την εκφράσεις μέσα από τον δυναμισμό και την λήψη πρωτοβουλιών. Οπότε, μην περιμένεις τις προοπτικές να σε οδηγήσουν στους στόχους σου, κινητοποιήσου από μόνος σου και βρες τις καλύτερες λύσεις όπως εσύ ξέρεις. Αναμένεται, λοιπόν, το τέλος του χρόνου να σε βρει πιο ευκατάστατο από ό,τι ξεκίνησες. Τα οικονομικά θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια, καθώς θα έχεις την ανάγκη να πάρεις τα ρίσκα σου που καλό θα είναι να το κάνεις εκτός των διαστημάτων που θα κινείται ανάδρομα (22 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου, 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου). Κινητήριος δύναμη θα είναι η θέλησή σου να προσέξεις και να αναδείξεις τον ίδιο σου τον εαυτό, προβάλλοντας τις ικανότητές σου και αποδεικνύοντας ότι μπορείς να πετύχεις. Έτσι, θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου δράση, να κάνεις νέα επαγγελματικά βήματα, ακόμη και να επενδύσεις σε νέες ιδέες. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα κινηθεί στον Τοξότη θα έχεις, επίσης, την ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος στη δουλειά σου, οπότε είτε θα καταφέρεις να κάνεις μια νέα δική σου επιχείρηση, είτε ο ρόλος που θα καταφέρεις να αποκτήσεις θα σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων, λόγου και αποφάσεων. Τέλος, η καριέρα και η οικογένεια θα είναι στενά συνδεδεμένα με αποτέλεσμα το ένα να επηρεάζει το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να επιλέξεις να κάνεις οικογένεια αντί για επαγγελματική καριέρα, ή ακόμη και να στηρίξεις ένα πρόσωπο της οικογένειας να κάνει τη δική του καριέρα. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Ταύρος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Ταύρο το 2018 προβλέπεται να είναι μια θετική περίοδος σε γενικές γραμμές. Αλλά και πέρυσι πέρασες μια αρκετά ικανοποιητική χρονιά, παρά τις όποιες δυσκολίες είχες. Οι περισσότεροι πλανήτες που σε επηρεάζουν για μεγάλο διάστημα, είτε σε άφησαν στην ησυχία σου ή είχαν μια θετική επιρροή να σου ασκήσουν. Υπήρξε αρκετή προσήλωση στον τομέα της εργασίας και της καριέρας, γεγονός που μεταφράζεται σε επιτυχίες, ακριβώς όπως αναμένεται και το 2018. Οι θετικές επιρροές που δεχόσουν, φαίνεται να αλλάζουν και να μην είναι τόσο αρμονικές ήδη από τις αρχές του χρόνου. Η επιτυχία στην καριέρα προκαλεί περιορισμούς στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου από τις 15 Μαίου και μετά θα κληθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο σπίτι και με τα μέλη της οικογένειας.

Η υγεία ήταν λογικά καλή την περασμένη χρονιά και θα είναι στην ίδια κατάσταση και για το μεγαλύτερο διάστημα του 2018. Όμως, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τα αποθέματα δυνάμεων και ενέργειας. Θα πρέπει να διαφυλάξεις τα αποθέματά σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, ξοδεύοντας ενέργεια σε εκείνες που πραγματικά αξίζουν. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι άσκοπα.

Η αγάπη δεν βρισκόταν ψηλά στις προτεραιότητές σου την χρονιά που πέρασε, αλλά αυτό πρόκειται να διαφοροποιηθεί το 2018. Ο Δίας που κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας βαρύτητα σε έναν ικανοποιητικό και δραστήριο κύκλο επαφών. Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα είναι αισθητή, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις και το μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Γενικότερα, η δέσμευση μπαίνει στη ζωή σου, είτε μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο, είτε επαγγελματικό με τη μορφή συνεργασιών που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Σε θέματα καριέρας, το 2018 σε βοηθάει να βρεις τον βηματισμό σου. Είσαι σε θέση να βρεις την εργασία της ζωής σου, ακολουθώντας μια μακροχρόνια καριέρα που θα σε ικανοποιεί και θα σε εκφράζει. Όχι μόνο θα καταφέρεις να επιτύχεις, αλλά θα νιώσεις και προσωπική ευχαρίστηση. Ο επαγγελματικός και ο αισθηματικός είναι δύο τομείς με την μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία για το 2018 με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Την προηγούμενη χρονιά ασχολήθηκες περισσότερο με την ανάπτυξη του μυαλού σου, μαθαίνοντας να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι. Αυτή τη χρονιά, στρέφεσαι πιο πολύ στον αισθηματικό σου κόσμο. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά προκειμένου να βρεις την αρμονία.

Τη χρονιά που έρχεται το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή απόψεων, ειδικά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουλίου που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην οικογένεια και την αισθηματική ζωή. Η προσωπική ανασυγκρότηση και αναγέννηση είναι κάτι που θα σε απασχολήσει, επίσης, σοβαρά. Η πνευματικότητα είναι μια έννοια που θα απαιτήσει από εσένα μια διαφορετική προσέγγιση, καθώς μέσα από αυτήν έχεις πολλά να μάθεις. Φιλίες και ομαδικές ενασχολήσεις θα παίξουν και αυτές το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο.

Οι έννοιες που ζητούν ολοκλήρωση είναι η πνευματικότητα, η υγεία, η εργασία, η δημιουργικότητα, η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική σου δραστηριότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Παρ’ όλο που η χρονιά ξεκινάει δειλά όσον αφορά την κοινωνική σου δραστηριοποίηση, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να αγχώνεσαι. Οι εξελίξεις θα αποδείξουν ότι είσαι πιο δραστήριος από όσο, ίσως, νομίζεις. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές πιθανότητες να παντρευτείς, αλλά ακόμη και αν δεν κάνεις το μεγάλο βήμα, θα εμπλακείς σε σχέση που θα είναι αρκετά σοβαρή με προοπτικές για το μέλλον και ισάξια ενός γάμου. Οι Ηλιακές Εκλείψεις του έτους (15 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο και 11 Αυγούστου στον Λέων) επηρεάζουν ακριβώς αυτόν τον τομέα δημιουργώντας γερά τραντάγματα και προκαλώντας τέτοιες μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Αν πάλι είσαι παντρεμένος το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκαθαρίσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις και θα μπορέσεις να βάλεις νέες, ακόμη πιο γερές βάσεις στον γάμο σου. Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα (22 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου, 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου) θα βγάλουν στην επιφάνεια ό,τι χρειάζεται να επιλυθεί, έτσι ώστε να διευθετηθεί μια και καλή. Ωστόσο, αν η σχέση ή ο γάμος δεν έχουν ήδη γερές βάσεις, δεν είναι απίθανο να δοθεί οριστική λύση στην δέσμευση, έτσι ώστε να αφήσει το πεδίο ελεύθερο, με νέες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα αυτό. Είναι μια στιγμή που ο,τιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο, ειλικρινές και σε τάξη θα αναγκαστεί να ξεκαθαριστεί και να οργανωθεί με την επιρροή που θα ασκήσουν οι πλανήτες.

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος που ο Δίας πλέον θα εγκαταλείψει τον Σκορπιό και θα εισέλθει στον Τοξότη -από τις 8 Νοεμβρίου και μετά – προβλέπονται δύο μήνες κομβικής σημασίας, αλλά και έντονης κοινωνικής ζωής παράλληλα.

Επαγγελματικά και χρήμα

Παρόλο που σαν γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου του Ταύρου το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον οικονομικό τομέα, το 2018 δεν φαίνεται να τον τοποθετεί ανάμεσα σε εκείνους που θα σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Η καριέρα θα σε απασχολήσει πολύ περισσότερο από τα χρήματα, αυτά καθ’ αυτά. Αυτή η τάση αναμένεται να διαρκέσει αρκετά μεγάλο διάστημα. Θεωρείς ότι οικονομικά βρίσκεσαι εκεί που θα ήθελες να είσαι, οπότε δεν αγωνιάς ιδιαιτέρως για μια αναπάντεχη αλλαγή. Κατά κάποιο τρόπο λαμβάνεις ως δεδομένο ότι θα συνεχίσεις να έχεις τον πλούτο που ήδη κατέχεις.

Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό η εύνοια που δέχεσαι στον τομέα της καριέρας, σου ανοίγει δρόμους για να βρεις εργασία αν αυτό είναι που επιδιώκεις. Η δουλειά των ονείρων σου ή μια δουλειά που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις καθημερινές σου ανάγκες είναι εκεί έξω και περιμένει να την διεκδικήσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι από την πλευρά του εργοδότη, φαίνεται πως αυτή τη χρονιά θα κληθείς να αναπτύξεις περαιτέρω το εργατικό σου δυναμικό και μάλιστα με ποιοτικότερα πρόσωπα.

Θα υπάρχει μια ευχάριστη αρμονία, ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματικών στόχων και των φιλικών σχέσεων. Πρόκειται να δημιουργήσουν έναν κύκλο δύναμης, που η μια πλευρά θα τροφοδοτεί την άλλη. Είναι πιθανό, λοιπόν, να κάνεις φίλους σε υψηλά πόστα και να βοηθήσουν την καριέρα σου. Από την άλλη, η επιτυχία στην εργασία σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέες φιλίες και νέες διασυνδέσεις.

Ο τομέας καριέρα θα είναι αρκετά ευνοημένος όλο τον χρόνο, αλλά θα απογειωθεί πραγματικά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου τότε που το πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει την καλύτερη εύνοια. Μπορείς να προσμένεις αύξηση, προαγωγή και τιμητικές διακρίσεις. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Δίδυμοι 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Δίδυμο το 2018 θα είναι σίγουρα καλύτερο από πέρυσι. Να ξέρεις πως το να διανύσεις την περασμένη χρονιά ανέπαφος ως προς τον τομέα της ψυχικής υγείας σου, θεωρείται κατόρθωμα. Το 2017 το πλανητικό σκηνικό έκανε πολύ γρήγορες και ουσιαστικές εναλλαγές για εσένα. Οι κρίσιμες και ξαφνικές αλλαγές παραμένουν το κεντρικό θέμα και της χρονιάς που έρχεται, αλλά και των επόμενων που ακολουθούν. Η καριέρα σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις μεταβολές, δεδομένου ότι έχει γίνει αρκετά δυναμική και συναρπαστική. Εξαιτίας της μπορείς να ακολουθήσεις νέες απρόσμενες κατευθύνσεις και να κερδίσεις νέες εμπειρίες. Θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου ωστόσο, πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός και να μην θεωρείς τα πράγματα δεδομένα. Η θετική επιρροή του πλανητικού σκηνικού με τον Ουρανό να παραμένει στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου, όσον αφορά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου προσφέρει ένα διάστημα γεμάτο χαρά και διασκέδαση. Οι χαρές τις ζωής σου παρέχονται πλουσιοπάροχα και είναι σίγουρο ότι τις αξίζεις. Οπότε, φρόντισε να απολαύσεις τα δώρα που θα σου χαριστούν και να αφήσεις τη μιζέρια μακριά από τη ζωή σου. Ό,τι αφορά στα παιδιά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου και στον ζώδιο του Καρκίνου, από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 14 Ιουνίου. Είτε θα εκφράσεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου παιδιά, είτε θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αυξήσεις τα μέλη της οικογένειάς σου. Μην αποκλείεις, λοιπόν, μια εγκυμοσύνη που θα φέρει περισσότερη ευτυχία στο σπιτικό σου. Οι μακροχρόνιες σχέσεις ή σοβαρότερες δεσμεύσεις, είχαν γίνει λίγο γλυκόπικρες τελευταία, αλλά αυτή η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί πολύ. Η αγάπη θα περιέχει πολύ περισσότερη χαρά σε σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Ίσως έχεις καταλάβει και εσύ ότι οι εντάσεις, οι κόντρες και το αρνητικό κλίμα δεν έχουν να προσφέρουν κάτι. Αντίθετα, καταστρέφουν σιγά-σιγά στο πέρασμά τους ό,τι καλό έχεις χτίσει. Τα οικονομικά βελτιώνονται, επίσης. Ωστόσο, πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου στην οικονομική διαχείριση από τις 15 Μαίου και μετά που ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο και να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που θα έχεις πάρει μέχρι τότε. Τα πιο σημαντικά ενδιαφέροντα για τη χρονιά που έρχεται περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού, γύρω από την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών επίσης μέχρι τις 26 Ιουλίου που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, γύρω από τα παιδιά, τις συναισθηματικές σχέσεις και την ευτυχία τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αγάπη και η καριέρα φαίνεται πως θα είναι οι πιο ενεργοί και χαρούμενοι τομείς του 2018. Φρόντισε να τους απολαύσεις! Κάποιες χρονιές ευνοούν περισσότερο την φιλία, ενώ άλλες το συναίσθημα. Ε, αυτή η χρονιά αγαπάει το συναίσθημα. Με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ό,τι έχει να κάνει με αγάπη, ρομαντισμό, αισθησιασμό και του δίνει μια ώθηση που θα σου προσφέρει ευτυχία. Η αγάπη θα είναι σαν και εκείνη που υπάρχει στο ταξίδι του μέλιτος, ρομαντική, καθαρή και ανέμελη. Ακόμη και αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα γάμο, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο τη χρονιά αυτή. Ίσως, ακόμη να είναι μια ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι – σαν δεύτερο ταξίδι του μέλιτος- που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και θα ζωντανέψει τον υποτονικό ενθουσιασμό. Αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις την αγάπη, σε μέρη που ο κόσμος έρχεται σε επαφή, μιλάει, γελάει, λέει αστεία, ανταλλάσσει εμπειρίες και γενικότερα έχει ουσιαστική επικοινωνία!

Παράλληλα, η σκέψη του να κάνεις ένα παιδί μοιάζει πιο ώριμη μέσα σου. Οπότε, είτε θα το επιδιώξεις όντας παντρεμένος, ή θα κάνεις το βήμα να παντρευτείς προκειμένου να κάνεις και εσύ την οικογένειά σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πιθανό να νιώσεις σύγχυση ως προς την απόφαση που θέλεις να καταλήξεις σχετικά με μια σχέση. Θέλεις να περνάς απλά διασκεδαστικά με το ταίρι σου ή είσαι σε θέση να ονειρευτείς κάτι περισσότερο, που απαιτεί περισσότερη ενέργεια και δεσμεύσεις; Η απόφαση είναι δική σου… Έχε πάντως στο μυαλό σου ότι η αγάπη μπορεί να σε συναντήσει όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά από 24 Απριλίου μέχρι 14 Ιουνίου, από 7 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου και όλον Δεκέμβριο η τύχη πραγματικά θα είναι μαζί σου, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες να συναντήσεις την μεγάλη αγάπη!

Επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά τα έχεις πάει πολύ καλά και έτσι αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018. Στα οικονομικά από την άλλη, έχεις νιώσει αρκετή πίεση και ανασφάλεια. Το πρόβλημα δεν ήταν τα έσοδα, αλλά ο τρόπος που χειριζόσουν τα οικονομικά σου. Αν είχες δανειστεί μεγάλα ποσά, χρέη από κακοδιαχείριση και ποσά που είχες σπαταλήσει χωρίς λογικούς φραγμούς, τα περασμένα δυο χρόνια έχεις πληρώσει ακριβά το τίμημα. Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να είναι αυστηρό μαζί σου, όχι για να σου στερήσει χρήματα και απολαύσεις, αλλά γιατί πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι τα χρήματα με περισσότερο σεβασμό, έτσι ώστε να τα αξιοποιείς στο έπακρο. Διαφορετικά, αν σου χαριστεί ο πλούτος δεν θα είσαι και πάλι σε θέση να τον εκμεταλλευτείς προς όφελός σου και μακροπρόθεσμα. Είναι σα να πετάς χρήματα σε μια μαύρη τρύπα. Πρέπει, λοιπόν, να απαλλαγείς από άσχημες συνήθειες προτού η τύχη σου χαρίσει ευημερία. Θα χρειαστεί να βάλεις τάξη και οργάνωση στα οικονομικά σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις μια υγιή οικονομική κατάσταση. Από την άλλη, η επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να έχει επηρεαστεί θετικά από την οικονομική στενότητα. Είσαι σε θέση να εργαστείς σκληρά, να πειραματιστείς και –εν πάση περιπτώσει- να τα καταφέρεις. Το επαγγελματικό ρίσκο δεν θα λείψει αυτή τη χρονιά, γεγονός που θα φέρει κάποιες αποτυχίες, αλλά και αρκετές επιτυχίες. Μπορείς ακόμη να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά ή να επεκτείνεις τις ικανότητες και τις γνώσεις σου προκειμένου να ευνοήσεις την καριέρα σου. Θα θελήσεις να σε αντιμετωπίσει ο κόσμος σαν πρωτοπόρο και καινοτόμο στην εργασία σου. Θέλεις να γίνεις γνωστός για την αυθεντικότητά σου, για μια μοναδική ιδέα , για κάτι που θα σε διαφοροποιήσει από τη μάζα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη δημιουργούνται οι ευνοϊκότερες συνθήκες του χρόνου για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου ή να την αναπτύξεις επιτυχώς. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Καρκίνος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Καρκίνο το 2018 έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς. Αγαπητέ Καρκίνε, ο προηγούμενος χρόνος είχε μία γλυκόπικρη γεύση για το ζώδιο σου. Το πλανητικό σκηνικό σου έφερε την αγάπη ή ακόμη και έναν γάμο που περίμενες εδώ και καιρό. Όμως, σου έφερε ταυτόχρονα ευθύνες και βάρη που δεν είχες υπολογίσει. Ίσως, νόμιζες ότι ο γάμος και το αίσθημα ήταν ο δρόμος σου για την ευτυχία, αλλά έμαθες ότι ακόμη και οι καλύτερες σχέσεις φέρουν καθήκον και υποχρεώσεις. Ίσως, ακόμη πίστεψες ότι ένα άλλο πρόσωπο θα είχε τη δύναμη να σε κάνει ευτυχισμένο. Διαπίστωσες, ωστόσο, ότι η ευτυχία είναι προσωπική υπόθεση, καθώς μοιάζει με μια πνευματική, εσωτερική ανάγκη που ο καθένας μας πρέπει να ικανοποιήσει μόνος του. Δεν μπορεί κανείς να σου προσφέρει την ευτυχία, αν εσύ ο ίδιος δεν παλέψεις για αυτήν ή αν απλά δεν ανοίξεις την πόρτα σου για να την καλωσορίσεις. Το επίπεδο της ενέργειάς σου δεν υπήρξε αυτό που είχες συνηθίσει, αλλά ευτυχώς το 2018 αυτό αλλάζει. Ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 που ο Κρόνος εισήλθε στον Αιγόκερω πέρασες και εσύ σε μία νέα εποχή. Μέχρι τις 15 Μαίου που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό, η πίεση που σου ασκούταν μέχρι τότε χαλαρώνει και αρχίζουν να γίνονται πιο αρμονικές οι επιρροές στο ζώδιό σου. Η υγεία και η ενέργεια βελτιώνονται. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάζεις περισσότερο στη ζωή σου και ίσως ακόμη σκεφτείς το ενδεχόμενο ενός παιδιού αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Όπως και να έχει, θα δεις ότι θα νιώσεις πιο δραστήριος, πιο κεφάτος και πιο διαθέσιμος να βιώσεις τη στιγμή, με φίλους και οικογένεια. Το 2017 υπήρξε αρκετή ζύμωση στις καταστάσεις, έγιναν αλλαγές και γενικότερα μπήκες σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις και να σκεφτείς διαφορετικά. Τα «πιστεύω» σου επηρεάστηκαν και αναγκάστηκες να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα. Το 2018, λοιπόν, η τάση αυτή σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από τον Δία που θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου συνεχίζεται καθώς έχεις την ανάγκη να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τις κρυφές πτυχές του. Παράλληλα, θα έχεις την ανάγκη να θέσεις σε νέες βάσεις την πίστη σου, καθώς μέσα από την αμφισβήτηση και την αναζήτηση θα καταφέρεις να την κάνεις πιο ισχυρή. Το σώμα σου, η υγεία σου, η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και η προσωπική ικανοποίηση θα σε απασχολήσουν πολύ τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων). Η οικογένεια, το σπίτι, η ψυχολογία θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, τα παιδιά, οι δραστηριότητες θα σε απασχολήσουν περισσότερο μετά τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη. Η υγεία, η εργασία, η προσωπική πρόοδος, η εσωτερικότητα, οι πνευματικές αναζητήσεις, η φιλία θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι η οικογένεια, το σπίτι, τα εσωτερικά ζητήματα και σε δεύτερη μοίρα έρχονται τα παιδιά, οι δραστηριότητες και η διασκέδαση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω από το φθινόπωρο του 2017 και μετά σου πρόσφεραν μεγάλη εύνοια στον τομέα των αισθηματικών – και όχι μόνο. Οπότε, με την καλή αυτή επιρροή είναι πιθανό να παντρεύτηκες, να έκανες μια πολύ σπουδαία δέσμευση σε επαγγελματικό επίπεδο ή ακόμη και να γνώρισες το άλλο σου μισό. Αυτές οι πολύ θετικές τάσεις σε αισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ και για όλο το 2018. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, η περίοδος θα σου προσφέρει θαυμάσιες ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Η επίδραση αυτή, σε αγγίζει ακόμη περισσότερο αν έχεις ανοιχτούς τους ορίζοντες σου. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλά για να βρεις την αγάπη. Η αγάπη θα σε κυνηγήσει μόνη της. Μετά τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να βρεις το νέο σου σύντροφο κυνηγώντας την καριέρα σου ή να τον συναντήσεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση, ο σύζυγος ή αγαπημένος σου είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Μάλιστα προτίθεται να σπάσει τα δεσμά του και να ξεπεράσει τα όριά του προκειμένου να σε δει ευτυχισμένο. Για την ακρίβεια, τα δικά σου ενδιαφέροντα θα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα δικά του και αυτό θα σου το αποδείξει με κάθε τρόπο. Βέβαια, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι παρά την ευτυχία που προκαλεί αυτή δοτική διάθεση, υπάρχουν και συνέπειες. Με λίγα λόγια, η αυτοθυσία του αγαπημένου σου θα δημιουργήσει προσδοκίες από πλευράς του. Δεν θα είναι δύσκολο να θεωρήσει ότι του οφείλεις και εσύ το δικό σου αντάλλαγμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μυστικά, ανεπαίσθητα βάρη ή υποχρεώσεις για εσένα. Ίσως εν τέλει η προσφορά αυτή να μην είναι τόσο ανιδιοτελής. Ή μήπως έτσι είναι η ανθρώπινη αγάπη; Αν είσαι αρκετά νέος για να παντρευτείς, αυτόν τον χρόνο φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να περάσεις καλά με πιο περιστασιακές αφορμές.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά σου φαίνεται να παραμένουν στην ίδια κατάσταση μέχρι περίπου τα μέσα του 2018. Οι πλανητικές επιρροές είναι ουδέτερες, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές. Από τις 15 Μαίου όμως και μετά που ο Ουρανός θα εισέλθει στον Ταύρο, τα δεδομένα αλλάζουν και το πλανητικό σκηνικό θα φέρει σε πρώτο πλάνο τον οικονομικό τομέα και μάλιστα για τα επόμενα χρόνια. Θα γίνουν προτεραιότητα στη ζωή σου και για αυτό θα χρειαστεί να αφιερώσεις ενέργεια και προσοχή. Η νέα θέση του Ουρανού λοιπόν, δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστη, αλλά θα λειτουργήσει θεραπευτικά. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) οι αλλαγές που θα υπάρξουν δεν θα σου είναι τόσο ευχάριστες ή τουλάχιστον δεν θα τις επεδίωκες με δική σου πρωτοβουλία. Θα βιώσεις, όμως, πολύ σημαντικές εξελίξεις που εκ του αποτελέσματος θα νιώσεις ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για αυτές. Επομένως, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι οι περίοδοι αυτοί είναι κατάλληλοι για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, να αναδιοργανώσεις και να αναθεωρήσεις την οικονομική σου ζωή, τα σχέδιά σου, το εισόδημά σου. Είναι η σωστή στιγμή για να εξυγιάνεις τον τομέα αυτό βάζοντας μια σειρά. Θα μπορείς να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο για σπατάλη και αλόγιστα έξοδα. Ίσως, χρειαστεί να πάρεις σκληρές αποφάσεις, καθορίζοντας τί είναι πραγματικά απαραίτητο για εσένα. Στον οικονομικό σου προγραμματισμό καλό είναι να κοιτάξεις μακροπρόθεσμα, τώρα που τα πράγματα τίθενται σε νέες βάσεις. Η μεθοδικότητα είναι πολύ σημαντική στις κινήσεις σου, ενώ θα πρέπει να κάνεις τα βήματά σου αργά και σταθερά χωρίς βιασύνη. Το οικονομικό σου μέλλον χτίζεται τώρα και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός. Στα επαγγελματικά σου, θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Δουλεύοντας σκληρά και με αυτοπεποίθηση θα καταφέρεις να λάβεις πίσω ουσιαστική ανταμοιβή. Επίσης, οι συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, για αυτό φρόντισε να δώσεις την προσοχή που τους χρειάζεται. Με δουλειά και καλή διαχείριση των οικονομικών, το μέλλον είναι ελπιδοφόρο και πολύ αισιόδοξο. Παίξε σωστά τα χαρτιά σου ιδιαίτερα τους τελευταίες δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα έχει περάσει στον Τοξότη και θα βγεις κερδισμένος. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Λέων 2018

Οι προβλέψεις σας.

Ο Λέων το 2018 θα ανταμοιφθεί για τους κόπους του. Αλλά και πέρυσι δεν τα πήγες και άσχημα. Θα έλεγε κανείς ότι τα πήγες αρκετά καλά, αφού το πλανητικό σκηνικό δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες για εσένα ή σε άφησε στην ησυχία σου χωρίς να σου βάζει ιδιαίτερα εμπόδια. Υπήρξε, επίσης, και ευημερία. Ίσως αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο ή έκανες μια σημαντική επένδυση. Ο αισθηματικός τομέας ήταν συναρπαστικός με πολλές στιγμές ευτυχίας, αν και είναι πιθανό να ανήκεις σε αυτούς που ακόμη απολαμβάνουν τις ανέσεις τους χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018. Η αγάπη θα έχεις πολλές στιγμές ευτυχίας, αλλά και τόσο δράμα, όσο χρειάζεσαι. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι είσαι Λέων και σου αρέσουν τα πάνω και τα κάτω που κάνει η αισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου σου κρατάει το ενδιαφέρον και δεν σε αφήνει να πλήξεις. Το γενικότερο σκηνικό αλλάζει από εκεί και μετά με την είσοδο του εν λόγω πλανήτη στον Ταύρο, οπότε θα χρειαστεί να κατέβεις για λίγο από τα σύννεφα, για να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα πιο σοβαρά. Με τον Κρόνο να κινείται για όλο το 2018 στον Αιγόκερω η περίοδος προσανατολίζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας. Σε αυτόν θα χρειαστεί να προσφέρεις χρόνο και ενέργεια. Σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσεις, αλλά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι η δουλειά σου.

Τα χρονικά διαστήματα κοντά στις Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) επηρεάζεσαι τον τομέα του σπιτιού, κάνοντας πολύ πιθανή μια μετακόμιση ή την απόκτηση παιδιού. Όσον αφορά στον τομέα της προσωπικής σου εξέλιξης, φαίνεται ότι το 2018 συνεχίζει την πορεία των τελευταίων δύο ετών. Έχεις ήδη ασχοληθεί πολύ με την πνευματική σου θεραπεία, κάνοντας σπουδαία βήματα. Αυτά είναι που σε έφεραν πιο κοντά στην αυτογνωσία. Ενώ γενικά προτιμάς τους πιο ορθόδοξους και συντηρητικούς τρόπους για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου , ίσως τη χρονιά αυτή με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου δοκιμάσεις πιο εναλλακτικές μεθόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πνευματικότητά σου.

Από εκεί και μετά με τον Δία να περνάει στον Τοξότη θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα σχετικά με την πνευματικότητά σου, ενώ από εκεί και πέρα θα εστιάσεις περισσότερο στην εμφάνισή σου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου από τις 29 Ιουνίου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου – εκτός του διαστήματος που θα κινείται ανάδρομα, από 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Μετά τη χρονική αυτή στιγμή, το σπίτι, η οικογένεια και η γενικότερη ψυχολογική σου υπόσταση θα σε βρεθούν στο προσκήνιο. Παιδιά, δημιουργικότητα, διασκέδαση, ελεύθερος χρόνος, αγάπη, ρομαντισμός, προσωπική πρόοδος, καριέρα, θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια του φθινοπώρου.

Οι κεντρικοί άξονες, γύρω από τους οποίους θα στραφείς αυτή τη χρονιά είναι η υγεία, η εργασία, τα οικονομικά, η αγάπη και το συναίσθημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι πλέον πιο σταθερή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη δουλειά για να νιώσεις ότι έχεις χτίσει κάτι αρκετά δυνατό και ισχυρό στο χρόνο. Τα πάντα είναι θέμα διαβάθμισης. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε έναν σοβαρό δεσμό αν όχι να παντρευτείς. Αν πάλι ανήκεις στους παντρεμένους, θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερο χώρο και πιο πολλή ελευθερία μέσα στο γάμο σου, γεγονός που ισχύει και για τον/την σύζυγό σου. Ο πειραματισμός είναι έντονος και διαρκής όσον αφορά στην αγάπη και στις σχέσεις. Αγαπητέ Λέων, φημίζεσαι για το ταπεραμέντο και την αυξημένη σου λίμπιντο. Μην ξεχνάς ότι ένα πραγματικό λιοντάρι στη ζούγκλα είναι ικανό να ζευγαρώσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Έτσι και εσύ, κατά τη διάρκεια του έτους αυτού θα έχεις αυξημένη διάθεση για προσωπικές απολαύσεις. Ξέρεις ότι είναι σημαντικό να περνάς καλά τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Και σε αυτόν τον τομέα νιώθεις την ανάγκη να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και συναισθήματα. Δεν έχεις ανάγκη από ένα εγχειρίδιο. Θέλεις να αποκτήσεις μόνος σου την εμπειρία που θα σου προσφέρει τη γνώση. Βέβαια, όσο όλο αυτό γίνεται μέσα σε μια σχέση, όλα είναι καλά. Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν εμπλέξεις και άλλα πρόσωπα και οι δεσμοί μπερδευτούν. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, από 26 Ιουνίου μέχρι 27 Αυγούστου, δείξε προσοχή! Για πολλά χρόνια ένιωθες έλξη προς ανθρώπους και σχέσεις που δεν ανήκαν στην συμβατική κατηγορία. Η τάση αυτή συνεχίζεται και μάλιστα φαίνεται να γίνεται ακόμη πιο έντονη. Οι δημιουργικοί άνθρωποι και οι καλλιτεχνικές προσωπικότητες θα σου ασκούν μεγάλη γοητεία, τραβώντας σου το βλέμμα και το ενδιαφέρον. Βέβαια, μαζί με το πάθος, υπάρχει και το χρήμα. Όσο για αυτό, πάντα σε γοήτευε με τον δικό του τρόπο. Οπότε, ο τέλειος σύντροφος όχι μόνο σπάει το κατεστημένο, αλλά ξέρει και να κερδίζει χρήματα…

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών δεν ανήκει στις προτεραιότητές σου για το 2018 όσον αφορά στο ζώδιό σου. Προφανώς η οικονομική σου ζωή είναι καλή και δεν νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς με απόλυτο ενδιαφέρον σε αυτή. Εξάλλου, η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα! Ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου που ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες και επιτυχία στους τομείς σχετικούς με πωλήσεις, εκπαίδευση, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία. Αν ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να επενδύσουν ψάξε για ευκαιρίες στις τηλεπικοινωνίες, στις μεταφορές, στα μέσα επικοινωνίας και στην βιομηχανία της ομορφιάς.

Υποθέσεις κληρονομιάς ή ασφάλειας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν λίγο, αλλά εν τέλει φαίνεται πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Παρόμοιο θα είναι και το σενάριο σχετικά με υπάρχοντα χρέη. Θα υπάρξει περίοδος που θα νιώσεις να πιέζεσαι ασφυκτικά, αλλά η λύση δεν θα αργήσει να έρθει και εσύ θα απαλλαγείς από το βάρος.

Γενικά για τους Λέοντες, η οικογένεια αναμένεται να είναι υποστηρικτική μετά τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε οι οικογενειακές επιχειρήσεις θα έχουν άνοδο ή αν εργάζεσαι σε κάποια άλλη επιχείρηση, η καριέρα σου μπορεί να εξελιχθεί αρκετά καλά με τη βοήθεια των μελών της οικογένειας. Για το πρώτο μισό του έτους, η καριέρα δεν θα σε απασχολήσει ιδιαιτέρως, καθώς δεν θα είναι τόσο σημαντική για εσένα. Από τον Μάιο και μετά όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο φιλόδοξο και πιο σοβαρό. Θα δουλέψεις σκληρά για την καριέρα σου. Θα χρειαστεί να τα βάλεις ακόμη και με ανταγωνιστές κάθε φύσεως για να υπερασπιστείς τη δουλειά σου. Οι ρυθμοί που θα ακολουθήσεις στον τομέα της καριέρας θα είναι πιο γρήγοροι και απαιτητικοί. Το αποτέλεσμα; Η νέα θέση των πλανητών σου χαρίζει επιτυχία στον τομέα της εργασίας, ενώ μια προαγωγή δεν είναι καθόλου απίθανη! Βέβαια, καλό είναι να μην ξεχνάς την υγεία σου μέσα σε όλα αυτά, γιατί είναι εύκολο να την παραμελήσεις.

Αν ψάχνεις να βρεις δουλειά, να ξέρεις ότι από το φθινόπωρο και μετά παύει η ταλαιπωρία σου. Ενώ μέχρι τώρα έχεις κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεις μια θέση εργασίας, τους τελευταίους μήνες του χρόνου πολλές πόρτες θα σου ανοίξουν και η τύχη θα ψάχνει να σε βρει! Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για Λέων 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Παρθενος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Παρθένο το 2018 θα είναι μία χρονιά παρατεταμένων και σημαντικών αλλαγών. Με τον Κρόνο ήδη να κινείται στον Αιγόκερω από τα τέλη του 2017 διανύεις μια συναρπαστική περίοδο στη ζωή σου, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα μπορούν να συμβούν και κάθε όνειρό σου μπορεί να εκπληρωθεί. Η προηγούμενη χρονιά ήταν επιτυχημένη. Περιελάμβανε ταξίδια, καλό επίπεδο ζωής και οικονομική ανάπτυξη. Το 2018 θα συνεχίσει αυτή τη θετική ανάπτυξη διευκολύνοντάς σε ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, ο αισθηματικός τομέας ήταν αρκετά ασταθής το 2017 και δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά το 2018 ή τις επόμενες χρονιές. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνεις την κατάσταση, καθώς χαίρεσαι την ελευθερία σου και νιώθεις ενθουσιασμένος που δεν έχεις δεσμά να σε κρατούν. Μέσα στη χρονιά οι τομείς θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον ανάλογα με το μήνα. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου μέχρι τις 16 Μαίου τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ μετά από το σημείο αυτό θα σε ενδιαφέρει πιο πολύ ο τομέας της επικοινωνίας και της ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαίου σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι φιλίες σου και οι ομαδικές δραστηριότητες, ενώ από εκεί και μετά και μέχρι η Αφροδίτη να αποχωρήσει από τον Καρκίνο, στις 14 Ιουνίου στρέφεσαι προς την οικογένεια, το σπίτι, την υγεία, την εργασία, το συναίσθημα και τον πνευματικό σου κόσμο. Με τόσα ενδιαφέροντα θα σου είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος, αλλά όπως φαίνεται η χρονιά αυτή θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς ευρέως. Η υγεία σου αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα προτεραιότητά σου, για αυτό και καταφέρνεις να την κρατάς σε πολύ καλά επίπεδα. Θα είσαι σε θέση να φροντίσεις τον εαυτό σου παρά το φορτωμένο σου πρόγραμμα. Με τον Ουρανό να περνάει στον Ταύρο από τα μέσα Μαίου και μετά οι φιλίες σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς με τις καταιγιστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου δεν μπορεί να παραμείνουν ανεπηρέαστες. Οι φίλοι σου σε θεωρούσαν πάντα ως ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου και τώρα δεν είσαι ακριβώς το ίδιο. Ίσως έχει αλλάξει η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής ή οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις σε έχουν κατευθύνει σε διαφορετικά μονοπάτια. Θα πρέπει, λοιπόν, να δεις τη ζωή σου πιο σφαιρικά, συνειδητοποιώντας ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους. Δείξε κατανόηση και συγχώρεσε όσο περισσότερο μπορείς, για να έχεις και εσύ τη δυνατότητα να κάνεις τα βήματά σου ελεύθερος από πικρία και θλίψη. Από την άλλη, θα πρέπει να μείνουν δίπλα σου όσοι μπορούν να σε νιώσουν, να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν. Οι άνθρωποι μεταβάλλονται και μαζί με αυτούς και οι σχέσεις τους. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) άφησε τις αλλαγές να συμβούν, δείχνοντας σεβασμό και αποδοχή

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έχει υπάρξει αρκετά συναρπαστική και ρευστή τα τελευταία χρόνια. Η τάση αυτή συνεχίζεται και τη χρονιά που έρχεται. Υπάρχουν τόσο θετικές επιρροές, όσο και αρνητικές. Από τη μια, γεύεσαι την εμπειρία μιας πρωτόγνωρης ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Είσαι σε θέση να πειραματιστείς, έτσι ώστε να αναβαθμίσεις τις σχέσεις σου. Συναντάς νέους, συναρπαστικούς και αντισυμβατικούς ανθρώπους που σε γεμίζουν ικανοποίηση. Ενώ γενικότερα ανήκεις στους συμβατικούς, στον αισθηματικό τομέα σου αρέσει να ξεφεύγεις από αυτό που θέτει η κοινωνία ως πρότυπο. Μπορεί να κάνεις σχέση με ανθρώπους που ανήκουν σε άλλα πιστεύω ή έρχονται από άλλη χώρα. Δεν έχεις ανάγκη τις τυποποιημένες παραδόσεις που σε εγκλωβίζουν. Φτιάχνεις τη δική σου ιστορία. Με τον τρόπο αυτό βρίσκεις την αγάπη και την ελευθερία μαζί. Με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η νέα σου τάση θα σε κάνει να γεύεσαι την αγάπη και το πάθος με τους πιο απρόσμενους τρόπους. Όμως, όλο αυτό έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Θα περάσεις τις απογοητεύσεις σου, αλλά θα ξανασηκωθείς. Εξάλλου, θα είναι κομμάτι της εξελικτικής σου πορείας. Η ουσία όλων αυτών είναι η απόκτηση γνώσης και κατανόησης για τον κόσμο γύρω σου. Μοιάζεις με συναισθηματικός επαναστάτης που θέλεις να συμβάλεις με τον δικό σου τρόπο στην αλλαγή του ρου της ιστορίας. Όμως, θα φτάσεις σιγά- σιγά να καταλάβεις το λόγο που η παράδοση είναι δυνατή και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι επικρατεί με το πέρασμα του χρόνου. Ίσως δεν την ακολουθήσεις, αλλά πλέον είσαι σε θέση να κατανοήσεις την ύπαρξή της και να την σεβαστείς. Από την άλλη, όλη αυτή η τάση που προαναφέρθηκε δεν θα είναι εύκολα αποδεκτή ή διαχειρίσιμη μέσα σε έναν γάμο ή μια σοβαρή σχέση. Αν δεν σου δοθεί χώρος ή δεν δώσεις και εσύ χώρο στον σύντροφό σου, η κατάσταση θα είναι πιεστική και θα περάσεις από κρίσιμες φάσεις.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών θα είναι πολύ ισχυρός και το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να δώσει τις θετικές επιρροές του. Οι προβλέψεις μιλούν για ευημερία και αφθονία. Το εισόδημά σου αυξάνεται , ενώ δεν είναι απίθανο να αυξηθεί η αξία των ακινήτων σου. Φαίνεται ότι η τύχη σου χαμογελά. Όχι μόνο θα κερδίσεις περισσότερα, αλλά θα είσαι σε θέση και να ξοδέψεις περισσότερο. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 15 Μαίου και μετά το επίπεδο ζωής σου θα βελτιωθεί , ενώ θα νιώθεις πιο γενναιόδωρος με τα χρήματα που δίνεις. Είναι ακόμη πιθανό να αποταμιεύσεις αρκετά χρήματα, καθώς θέλεις να δράσεις με προνοητικότητα τώρα που το σύμπαν φαίνεται να σε ευνοεί. Η οικογένειά σου θα συνδέεται με τον τομέα αυτόν, είτε δείχνοντας συμβουλευτική υποστήριξη, είτε χρηματική. Δεν είναι απίθανο να προέλθουν χρήματα από μια οικογενειακή επιχείρηση ή από οικογενειακή περιουσία. Η κοινωνική σου δραστηριότητα ευνοεί, επίσης, τον τραπεζικό σου λογαριασμό και σου προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη ο τομέας της επικοινωνίας και της πνευματικότητας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, γεγονός που θα σου φέρει αργά ή γρήγορα περισσότερα κέρδη. Η ευημερία θα είναι αισθητή όλο τον χρόνο, αλλά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου θα νιώσεις ιδιαίτερη εύνοια. Ο επαγγελματικός τομέας ακολουθεί την οικονομική άνθιση, γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση και καταξίωση στον τομέα που εργάζεσαι σκληρά τα τελευταία χρόνια. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Ζυγός 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Ζυγό το 2018 στο ξεκίνημα της χρονιάς θα είναι κάπως γλυκόπικρο. Με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω από τη μια θα αναγκαστείς να κολυμπήσεις στα βαθιά και μάλιστα χωρίς να ξέρεις μπάνιο, ενώ από την άλλη κάτι σπουδαίο θα σημειωθεί στην ζωή σου, κάτι που θα σε κάνει να ανακτήσεις την ελπίδα και την πίστη σου. Το σύμπαν θα παίξει κρυφτούλι μαζί σου, ιδιαίτερα τα διαστήματα των Εκλείψεων του χρόνου (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα) δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα όριά σου. Τότε θα αναγκαστείς να περάσεις δοκιμασίες, τεστ αντοχής και βάσανα. Την ίδια στιγμή ωστόσο θα λάβεις αυτοπεποίθηση, δύναμη και καλή ενέργεια για να προσπεράσεις καθετί που θα εμποδίσει τον δρόμο σου. Αυτές οι εναλλαγές μεταξύ χαράς και λύπης, διασκέδασης και υπευθυνότητας, περιορισμού και ελευθερίας θα σε ανεβάσουν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. Να βρεις τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις τα όρια των αντοχών και των δυνάμεων, να φέρεις στην επιφάνεια πτυχές που δεν φανταζόσουν. Έτσι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι και οι δυο πλευρές είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Μη βαρυγκωμάς για την τύχη σου. Απεναντίας, δες τα θετικά και πάρε δύναμη για να πας παρακάτω τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαίου που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει να φθίνει σταδιακά. Με την νέα θέση του εν λόγω πλανήτη στον Ταύρο θα υπάρξουν αλλαγές, πιέσεις αλλά και έντονο ενδιαφέρον στον τομέα των οικονομικών και της καριέρας σου. Λογικά από την προηγούμενη χρονιά έχεις μάθει από τα παθήματά σου και τώρα καλείσαι να αξιοποιήσεις τη γνώση που έλαβες και να καταπιαστείς με νέα πράγματα ή να ασχοληθείς υπεύθυνα με τον τομέα αυτόν. Η ψυχική σου υγεία σου βελτιώνεται καθώς από τις αρχές του φθινοπώρου οι αρνητικές πιέσεις που δέχεσαι στον τομέα αυτόν απομακρύνονται. Η καλοτυχία και η ευημερία συνεχίζεται και τους τελευταίες δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, παρά τις όποιες δυσκολίες. Η αγάπη ήταν λίγο πολύ δεδομένη στη ζωή σου, αλλά μέσα στο 2018 δοκιμάζεται καθώς είναι ανάγκη να μπουν νέες βάσεις και να γίνουν αλλαγές.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 6 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί έντονα στο θέμα εικόνας, σωματικής ισορροπίας και προσωπικής εμφάνισης. Από εκεί και πέρα, μετατοπίζεται στον τομέα των οικονομικών. Οι τομείς της επικοινωνίας, της πνευματικότητας, της διασκέδασης, της υγείας και της εργασίας βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Μετά τα μέσα του έτους, πρωτεύον ρόλο θα παίξει η φιλία και οι δραστηριότητες που εμπλέκουν την ομαδικότητα εκτός των διαστημάτων που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου)

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο τομέας της αγάπης και του γάμου σου δεν φαίνεται να ανήκει στους δυνατούς τομείς για αυτόν τον χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο τομέας αυτός πάντα σε απασχολεί εκ φύσεως. Ίσως τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα θέλεις, οπότε δεν θα υπάρξει ανάγκη να ασχοληθείς σοβαρά με τον τομέα αυτόν. Παρ’ όλο που είσαι ικανοποιημένος με την κατάσταση ως έχει, το σύμπαν δεν συμπάσχει σε αυτή σου την αίσθηση. Με τον Δία να πορεύεται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και τον Κρόνο να παραμένει στον Αιγόκερω θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στην κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Υπάρχουν διάφορα σενάρια ως προς τις εξελίξεις. Αν ανήκεις στους παντρεμένους, ο γάμος σου αναμένεται να περάσει κάποιες δοκιμασίες. Ζητήματα που είχες πολύ καιρό –ίσως και χρόνια- να συζητήσεις ή να ασχοληθείς, τώρα έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Καταστάσεις που είχες κρύψει κάτω από το χαλί, ανεβαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν την διευθέτησή τους, εδώ και τώρα. Μια σοβαρή σχέση ή ένας γάμος που βασίζεται στην πραγματική αγάπη θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να γίνει ακόμη καλύτερος. Αν, όμως, ο δεσμός αυτός είναι επιφανειακός δεν θα καταφέρει να έχει συνέχεια. Μάλλον για το δικό σου καλό… Ομοίως, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς που απολάμβαναν την αίσθηση της ελευθερίας τους, ίσως τώρα επανεξετάσεις την άποψή σου και νιώσεις την ανάγκη να εργαστείς με στόχο να αλλάξεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση και δεν έχεις κάνει ακόμη το βήμα να παντρευτείς, το έτος αυτό θα σε δοκιμάσει προτού πάρεις τη σημαντική απόφαση. Οπότε, κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό. Αν είσαι μόνος μπορεί να δεσμευτείς ή αν είσαι δεσμευμένος μπορεί να δώσεις ένα τέλος. Σχέσεις που κυλούσαν απλά χωρίς κανένα νόημα ή συγκεκριμένο σκοπό αναγκάζονται να φτάσουν σε ένα σημείο επιλογής. Ή κάνεις το επόμενο βήμα ή φεύγεις από τη σχέση.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας της εργασίας και των οικονομικών θα είναι πολύ σημαντικός τη χρονιά αυτή και μάλιστα αναμένονται θετικές και ξαφνικές αλλαγές. Διάφορα πλανητικά γεγονότα θα φέρουν ανακατατάξεις και κλυδωνισμούς. Ευημερία και ανάπτυξη υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό με τις αλλαγές που θα υπάρξουν το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, από τις 15 Μαίου και μετά, αλλά και αυτές θα γίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς. Οπότε η κατάσταση μόνο αδιάφορη δεν χαρακτηρίζεται. Το σύμπαν θέλει να σε προετοιμάσει για να υποδεχθείς καλύτερες ημέρες, με καλύτερα οικονομικά δεδομένα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αποκαλυφθούν και ξεκαθαριστούν τα προβληματικά πλάνα ή οι λάθος στρατηγικές. Θα αναγκαστείς να κάνεις, λοιπόν, αλλαγές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν και που θα καταλάβεις την αξία τους μόνο όταν ολοκληρωθούν και δεις τα αποτελέσματα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη, το σύμπαν υπόσχεται μια πολύ καλή κατάσταση στα οικονομικά σου. Θα μπορέσεις να έχεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, ίσως πιο υψηλό από αυτό που είχες συνηθίσει. Ίσως να νιώθεις μια ανησυχία για τον τρόπο που θα μπορέσεις να το διατηρήσεις, αλλά οι οικονομικές ευκαιρίες είναι καθοδόν. Οπότε διατήρησε την πίστη σου και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Είναι πιθανό να λάβεις οικονομική ενίσχυση από ένα οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο, ενώ χρήματα θα έρθουν και μέσα από τον τομέα της επικοινωνίας ή από το εξωτερικό. Οπότε, μπορείς να στραφείς στον τομέα των πωλήσεων, της επιχειρηματικότητας, του μάρκετινγκ και της διδασκαλίας για να αυξήσεις τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Σκορπιός 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Σκορπιό το 2018 θα είναι μία χρονιά σημαντικών αλλαγών. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η μαχητικότητα σου φέτος θα χτυπήσει κόκκινο και προμηνύονται αλλαγές στο σπίτι, στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σου. Στο οικονομικό μέτωπο, το 2017 σε βοήθησε να γίνεις λίγο πιο «δυνατός». Σε βοήθησε να ξεπληρώσεις ή να αναχρηματοδοτήσεις τα χρέη σου και να εξαλείψεις τις σπατάλες από τα έξοδά σου. Ήταν μια χρονιά που σε βοήθησε να φέρεις περισσότερη ευημερία, κάνοντας οικονομία και περικόπτοντας έξοδα που δεν είχαν νόημα. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το πρώτο εξάμηνο του 2018 που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου, καθώς πέραν αυτού δεν θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με τον ίδιο τρόπο. Ως Σκορπιός, φαίνεται να πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη και να αποδέχεσαι την πνευματικότητα του ανθρώπου. Τη χρονιά αυτή, λοιπόν θα νιώσεις την ανάγκη να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο την ανώτερη αυτή δύναμη και θα δυναμώσεις τις βαθύτερες πνευματικές σου ικανότητες. Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις καταστάσεις που μοιάζουν με συμπτώσεις ή κάποιες άλλες που θα έχουν άψογο συγχρονισμό στην εκτέλεσή τους. Θα σου δίνεται η αίσθηση ότι «κάτι» πιο δυνατό από εσένα κινεί τα νήματα και σε βοηθάει, με αποτέλεσμα να στραφείς περισσότερο σε σχετικές αναζητήσεις. Όσον αφορά στο σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα τα προσωπικά σου θέματα, ήταν ανέκαθεν σημαντικά για εσένα και αυτό συνεχίζει να υφίσταται και φέτος. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανακατατάξεις και συνεχή μετακίνηση. Ίσως ψάχνεις να βρεις το σπίτι των ονείρων σου και ακόμη δεν έχεις καταφέρει να το εντοπίσεις, αν και κάθε φορά θεωρείς ότι μόλις βρήκες το ιδανικό. Σε κάποιες περιπτώσεις, η μετακίνηση αυτή φανερώνει μια τάση «νομαδικής» ύπαρξης. Νιώθεις όμορφα να περνάς χρόνο σε ένα νέο μέρος ή κερδίζεις εμπειρία που για εσένα είναι πολύτιμη. Παράλληλα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να είσαι πάντα σε εγρήγορση, αναζητώντας λίγες στιγμές «ελευθερίας» και μοναξιάς. Ωστόσο πάντα θα επιστρέφεις στο γιατάκι σου, ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα σε «εγκαταλείψει» και θα μετακινηθεί στον Τοξότη, οι τομείς που θα σου τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον θα είναι εκείνοι της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, της πνευματικότητας, εξωτερικής εμφάνισης, επικοινωνίας και ταξιδιών. Ίσως κιόλας τότε πάρεις την απόφαση για μία μετεγκατάσταση στο εξωτερικό ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις ένα ονειρεμένο σου ταξίδι. Μην εμποδιστείς από τα έξοδα, αλλά πάρε το ρίσκο και θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η χρονιά που έρχεται φαίνεται ότι θα είναι πιο σημαντική για εσένα που ψάχνεις το άλλο σου μισό. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε γάμο, τα πράγματα είναι σταθερά, δεν αναμένονται εκπλήξεις και μάλιστα δεν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις κάτι άλλο ή να αλλάξεις την κατάσταση. Νιώθεις αρκετά ανεξάρτητος και ελεύθερος να κινηθείς χωρίς προβλήματα και εντάσεις. Να προσέχεις πώς θα κινηθείς τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) γιατί ενώ θα φαίνεται πως θα έχεις μοναδικές ευκαιρίες δέσμευσης, οι ελπίδες θα είναι φρούδες και τίποτα τελικά δεν θα σε οδηγήσει σε κάποια σημαντική δέσμευση. Εάν πάλι έχεις μόνιμο δεσμό αυτές οι περίοδοι θα φέρουν αρκετή αναστάτωση σε μια προσπάθεια να δοκιμαστούν οι αντοχές και το συναίσθημα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Γενικότερα, θα υπάρξουν ανακατατάξεις, προβληματισμοί και εντάσεις που στόχο έχουν να αφήσουν όρθιο μόνο ό,τι αξίζει. Μην φοβάσαι την αλλαγή, καθώς αυτή θα σου χαρίσει νέα δεδομένα, πιο αρμονικά με αντοχές στο χρόνο. Οι περίοδοι που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο γαλήνια και ήρεμα μέσα στην σχέση σου θα είναι από τις 19 Μαίου μέχρι τις 14 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο και από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη του χρόνου που η Αφροδίτη θα πηγαινοέρχεται στο ζώδιο σου. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, η σχέση σου θα περάσει από μία πολύ δημιουργική φάση και θα μπορέσεις να αλλάξεις πολλά από αυτά που δεν σου αρέσουν είτε μέσα στο σπίτι σου είτε σε συμπεριφορές. Τώρα θα αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου και ίσως αναπροσαρμόσεις κάπως τις οικογενειακές σου «αρχές» γινόμενος λιγότερο απαιτητικός και απόλυτος. Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (22 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου, 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου) θα περάσεις κάποιες δοκιμασίες που θα πρέπει να διπλοσκεφτείς προτού τις διαχειριστείς. Τότε καλό είναι να μην πάρεις μακροχρόνιες και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς τα κριτήριά σου δεν θα είναι αντικειμενικά και ίσως σε ξελογιάσουν.

Επαγγελματικά και χρήμα

Αν και ο τομέας των οικονομικών δεν αναμένεται να είναι ο σπουδαιότερος για το 2018, τα χρήματα, τα εισοδήματα και γενικότερα οι οικονομικές σου σχέσεις θα είναι σημαντικές για εσένα, ενώ θα καταλαμβάνουν τις αρχικές θέσεις στον προγραμματισμό σου. Είτε είσαι πλούσιος, είτε φτωχός, ο πλούτος και οι πλούσιοι άνθρωποι θα έχουν την εκτίμησή σου. Με τον Κρόνο να παραμένει στον Αιγόκερω και τον Ουρανό να μετακινείται στον Ταύρο από τις 15 Μαίου και μετά θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να αποπληρώσεις τα χρέη σου και ίσως κιόλας να πρέπει να περικόψεις αρκετά τα έξοδα σου ώστε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία και να «ορθοποδήσεις». Όλο αυτό μόνο καλό πρόκειται να σου κάνει και η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά δίνοντας σου ανάσες επιβίωσης. Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ίσως να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες ζωής εξαιτίας μιας κληρονομιάς, να εισπράξεις σημαντικό ποσό από κάποια ασφαλιστική αποζημίωση ή ακόμη και να βγάλεις χρήματα από έναν καλό γάμο! Ως προς τον τομέα της εργασίας, η χρονιά δεν αναμένεται να σου φέρει μεγάλες και καίριες αλλαγές. Ωστόσο, η κατάσταση της προσωπικής και οικογενειακής ζωής αναμένεται να τον επηρεάσει αρκετά. Αν υπάρξουν μετακινήσεις λόγω σπιτιού ίσως, αναγκαστείς να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα, φαίνεται πως θα είσαι λιγότερο φιλόδοξος αυτή τη χρονιά αλλά με αρκετά καλά αποτελέσματα όσον αφορά την θέση σου αλλά και την σταθερότητα σου. Η πνευματικότητα και η επιμόρφωση θα είναι πιο σημαντικές για εσένα το τελευταίο δίμηνο του χρόνου και ίσως τότε κάνεις κάποιες κινήσεις είτε για να εμπλουτίσεις περαιτέρω τις επαγγελματικές σου γνώσεις είτε ακόμη και να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Τοξότης 2018

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Τοξότη το 2018 το αστρολογικό σύμπαν θα θέσει σοβαρούς περιορισμούς σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς σε άλλους. Ό,τι σου πάρει από τη μια πλευρά, θα σου το δώσει από την άλλη. Έτσι, θα έχεις από τη θα βιώσεις τη χαρά, την υπευθυνότητα και την καλοτυχία και από την άλλη την σκληρή, ουσιαστική δουλειά. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις εξουθενωμένος και κάποιες άλλες θα νιώθεις τρομερά ενθουσιώδης. Είναι σα να υπάρχει μια συμπαντική τραμπάλα που από τη μια σου δίνει κάτι απλόχερα και από την άλλη σε βάζει σε δοκιμασία και κόπο. Δεν υπάρχει, όμως, αμφιβολία ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον πίσω από όλη αυτή την κατάσταση. Η κύρια πρόκληση στον χρόνο που έρχεται ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα είναι να συμβιβάσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τον προσωπικό σου χρόνο, έτσι ώστε να ακολουθήσεις πράγματα που σου γεννούν προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Τί νόημα έχει η επιτυχία αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις; Το 2017 ο τομέας της καριέρας και της εργασίας δεν ήταν στα φόρτε του, αλλά από τo καλοκαίρι αυτής της χρονιάς και μετά θα δεχθεί έντονη προσοχή. Η υγεία σου θα επηρεαστεί από τη γενικότερη κατάσταση καθώς οι φιλοδοξίες και οι επαγγελματικές προκλήσεις, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις στον χώρο της εργασίας δεν θα σου αφήσουν πολύ χρόνο για ξεκούραση. Για αυτό καλό είναι να παραμείνεις προσεκτικός και να δώσεις μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση και ισορροπία ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομα από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου. Παράλληλα, ένας τομέας που θα σε απασχολήσει αρκετά και σχετίζεται με την προσωπική σου εξέλιξη είναι η πνευματικότητά σου σε συνάρτηση με το χρήμα και τον πλούτο. Διάφορα γεγονότα θα σε φέρουν πιο κοντά σε νέες ιδέες που σε κάνουν να βλέπεις το χρήμα και την οικονομική σου κατάσταση πιο σφαιρικά. Το χρήμα δεν είναι μόνο ύλη. Πίσω από αυτό μπορείς να κρύψεις βαθύτερες ανάγκες που τις καλύπτεις ή τις ξεγελάς με το χρήμα. Κάπου εκεί θα καταφέρεις να βρεις μια νέα αρμονία που θα σε κάνει να εκτιμήσεις τον πλούτο, εκμεταλλευόμενος την ύπαρξή του για να νιώσεις καλύτερα και να αναπτυχθείς πνευματικά. Τα σημαντικότερα ενδιαφέροντά σου για την επόμενη χρονιά θα είναι λοιπόν: η πνευματικότητα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η προσωπική σου εικόνα και ευχαρίστηση μετά από αυτό το χρονικό σημείο, τα οικονομικά, το σπίτι, η οικογένεια, εσωτερικά ζητήματα, σε απασχολούν μετά τα τέλη Ιουλίου. Η θρησκεία, η εκπαίδευση, η μεταφυσική και τα ταξίδια στο εξωτερικό βρίσκονται στο προσκήνιο από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο σου. Η καριέρα και η εξέλιξή της σε απασχολεί περισσότερο το ίδιο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο τομέας των αισθηματικών δεν ανήκει σε εκείνους που θα σε απασχολήσουν πολύ την επόμενη χρονιά γιατί θα υπάρχει μια στασιμότητα. Αν είσαι παντρεμένος αναμένεται να παραμείνεις και αν είσαι μόνος θα έχεις την τάση να διατηρήσεις την κατάστασή σου ως έχει. Συνήθως, μια τέτοια κατάσταση υποδηλώνει ότι η πραγματικότητα είναι έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες και δεν νιώθεις την ανάγκη να δώσεις περισσότερη προσοχή και ενέργεια ώστε να αλλάξεις κάτι. Μπορείς να θεωρήσεις την κατάσταση δεδομένη, αλλά το τελευταίο δίμηνο του έτους όλο αυτό αλλάζει. Το πλανητικό σκηνικό παίρνει νέα θέση και μεταβάλλει τα πράγματα στον τομέα αυτό. Αν βρίσκεσαι σε έναν γάμο ή μια σοβαρή σχέση, θα συνειδητοποιήσεις ότι η αγάπη δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ιδιαίτερα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) ο δεσμός σου θα δοκιμαστεί. Θα υπάρξει μια τάση για σύγκρουση με τον αγαπημένο σου, πράγμα που θα ήταν σοφό να αποφύγεις αν λάβεις υπόψη σου όλα τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Οι επιφανειακές σχέσεις δεν θα αντέξουν τις δονήσεις και είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν. Οι πιο υγιείς θα καταφέρουν να περάσουν τη φουρτούνα δυναμώνοντας την ισχύ τους. Οι τόνοι ανεβαίνουν και φαίνεται πως η ένταση προκαλείται κατά μεγάλο μέρος από τον εργασιακό τομέα. Η πολλή δουλειά, είτε στην δική σου ζωή, είτε στου συντρόφου σου, δεν αφήνει πολύ χρόνο για να αφιερωθεί στη σχέση και έτσι δημιουργούνται συγκρούσεις. Η χρονιά αυτή θα είναι απαιτητική και σε άλλους τομείς οπότε η αισθηματική σου ζωή καλό είναι να διατηρηθεί σε πιο ισορροπημένη κατάσταση.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά ήταν πάντα αρκετά σημαντικά για εσένα και η ίδια τάση συνεχίζεται και το 2018. Φαίνεται πως η χρονιά αυτή θα σου δείξει τον τρόπο να κάνεις χρήματα, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση του ρευστού τουλάχιστον από τις 15 Μαίου και μετά που ο Ουρανός θα εισέλθει στον Ταύρο. Μέχρι τότε οι επιρροές που δέχεσαι συνδέουν τα οικονομικά σου με την πνευματική αντίληψη της κατάστασης. Μαθαίνεις περισσότερα για τη δύναμη της διαίσθησης και τον τρόπο που μπορείς να την αξιοποιήσεις στον τομέα αυτό. Η λογική και δομημένη σκέψη είναι σημαντική, αλλά χωρίς διαίσθηση μοιάζει με άγονο μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στον πλούτο με σκληρή και πιεστική δουλειά, αλλά χωρίς τον ενθουσιασμό και την έξαψη που προσφέρει η εμπλοκή του ενστίκτου. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου η ευημερία είναι το φυσικό επακόλουθο της ικανότητας να προβλέπεις που συνδυάζεται με την πρακτική εφαρμογή. Άρα χωρίς ένστικτο, δεν είσαι σε θέση να προβλέπεις σωστά και για αυτό ανήκεις στους τυχερούς που θα έχεις την ικανότητα αυτή αυξημένη. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προσφέρει οικονομικά έσοδα, «ζεστό χρήμα» όπως λένε. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ταξίδια και εξόδους, αλλά τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σκληρά για να τα αποκτήσεις. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει προαγωγή ή ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης. Αν ήδη έχεις μια καριέρα, θα σου ανατεθούν περισσότερες ευθύνες σε συνδυασμό με την προαγωγή. Αν πάλι ξεκινάς μια καριέρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σημαντικές προκλήσεις ή ένα αφεντικό που θα σε αναγκάσει να κάνεις περισσότερο από όσα ζητάει για να του αποδείξεις την αξία σου. Η σημαντικότερη πρόκληση, όμως, είναι να διατηρήσεις την ισορροπία στη ζωή σου. Δεν μπορείς να αγνοήσεις την προσωπική σου ζωή για χάρη της επαγγελματικής ή και το αντίθετο. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Αιγόκερως 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Αιγόκερω το 2018 θα εξελιχθεί αρκετά καλά με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ευημερία. Η καριέρα και το επαγγελματικό σου προφίλ ξεκίνησε την ανοδική του πορεία στα τέλη του έτους με τον Κρόνο να εισέρχεται στο ζώδιο σου. Πολλές από αυτές τις τάσεις αναμένεται να έχουν και συνέχεια στο 2018. Τα φώτα θα πέφτουν στην κοινωνική σου ζωή για όλο το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό δηλαδή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Με αυτή την εύνοια, αν ανήκεις στους ανύπαντρους των δύο τελευταίων ετών, οι πιθανότητες για να μπεις στο κλαμπ των παντρεμένων είναι πολλές. Από εκεί και μετά με την είσοδο του εν λόγω πλανήτη στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί σε βαθύτερα ζητήματα που αφορούν στη ζωή, ενώ θα έχεις τη διάθεση να αλλάξεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο που θα παραμένει στο ζώδιο σου για όλη την χρονιά η αναγέννηση θα γίνει επιτακτική ανάγκη, ενώ η έννοια της ζωής θα υπάρχει πολύ έντονα μέσα στο μυαλό σου. Προκειμένου, λοιπόν, να καταφέρεις να επιφέρεις τις αλλαγές στον ίδιο σου τον εαυτό, καλείσαι να σκεφτείς πιο σοβαρά τί ακριβώς θέλεις από τη ζωή σου, ενώ ενδεχομένως, θα πρέπει να κάνεις μια ανακατάταξη στις προτεραιότητες που έχεις θέσει μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να ορίσεις εξ αρχής τα όριά σου, καθώς και το τί ακριβώς θεωρείς εσύ θεμελιώδες. Από τις 24 Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινείται ακολούθως πρώτα στους Διδύμους και μετά στον Καρκίνο το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στον τομέα των αισθηματικών και των φιλικών σχέσεων. Θεωρητικά, τα αισθηματικής φύσεως θέματα έχουν ήδη τακτοποιηθεί και αναζητάς περισσότερο νέα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τον κύκλο των φιλικών σου επαφών. Τα οικονομικά σου υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικά για εσένα. Οπότε το 2018, ο τομέας αυτός θα σε απασχολήσει αρκετά. Από τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου φαίνεται πως θα μπεις σε μια διαδικασία να βοηθήσεις και άλλα πρόσωπα να οδηγηθούν στην ευημερία, εκτός από τις προσπάθειες που θα κάνεις να βελτιώσεις το δικό σου επίπεδο ζωής. Ο τομέας της πνευματικότητας υπήρξε αρκετά ενισχυμένος τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι και το 2018. Νιώθεις μια βαθιά επιθυμία να έρθεις πιο κοντά στο «άγνωστο», να γνωρίσεις ό,τι βρίσκεται πέρα από τον υλικό κόσμο καταφέρνοντας έτσι να κατανοήσεις την ύπαρξή σου ανάμεσα στις άλλες υπάρξεις. Το πιο σημαντικό ενδιαφέρον θα είναι, λοιπόν, τα οικονομικά, η επικοινωνία, τα αισθηματικά, η πνευματικότητα. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου που ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη στρέφεσαι περισσότερο στην προσωπική σου μεταμόρφωση μέσα από πνευματικές αναζητήσεις. Ο τρόπος που θα προσεγγίσεις την πνευματικότητά σου έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης ή το χαρακτήρα σου. Νέες φιλικές επαφές είναι πιθανό να σου δείξουν νέους δρόμους που θα θελήσεις να τους ακολουθήσεις προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στην αυτογνωσία και σε μια κατάσταση που θα αγαπήσεις βαθιά και ουσιαστικά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας σε έχει απασχολήσει πολύ τα δύο τελευταία χρόνια και αναμένεται να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο και το 2018. Όπως και πέρυσι θα παίξεις το ρόλο του κυνηγού. Δεν είσαι ο τύπος ανθρώπου που θα περιμένει το τηλέφωνο να χτυπήσει. Αντίθετα, παίρνεις πρωτοβουλία προκειμένου να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με μεθοδικότητα και τακτική, χτίζοντας τον κοινωνικό σου προφίλ λίγο-λίγο και με υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι με τον δικό σου αργό και σχολαστικό ρυθμό καταφέρνεις να φτιάξεις μια υπέροχη σχέση. Ως Αιγόκερως, φημίζεσαι για πολλές δεξιότητες, μεταξύ αυτών, την ικανότητα οργάνωσης, την αξιοπρεπή προσέγγιση στις καταστάσεις, τις ηγετικές σου δυνατότητες και την δυνατότητα να βγάζεις χρήματα με έναν μοναδικό τρόπο, αλλά έχεις μια δυσκολία στο να εισπράττεις την εύνοια του κοινωνικού συνόλου. Οπότε, έχεις αφοσιωθεί στο να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι επάνω σε αυτό, προσπαθώντας να βάζεις τους άλλους ψηλά στις προτεραιότητές σου, γεγονός που δίνει ώθηση στην κοινωνικότητά σου. Δεδομένης αυτής της κατάστασης, λοιπόν, ο ρόλο σου ως σύντροφος ή σύζυγος θα είναι πολύ ενισχυμένος. Θα έχεις την τάση να ικανοποιείς το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου, κάνοντάς το να νιώθει μοναδικός. Η πρόκληση που έρχεται αυτή τη χρονιά σχετίζεται με το πόσο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με την καριέρα. Και τα δύο θα είναι αρκετά σημαντικά για εσένα και σου καταναλώνουν πολλή ενέργεια και χρόνο. Επίσης, είναι δύο τομείς που προσπαθούν να σε τραβήξουν σε δυο αντίθετες πλευρές και θα έχεις την αίσθηση ότι παίζεις το παιχνίδι με το τεντωμένο σκοινί. Θα πρέπει να τραβάς πότε προς τη μία, πότε προς την άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να κρατάς την ισορροπία και να μην πέσεις κάτω.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά και η καριέρα είναι πάντα σημαντικά για εσένα και αυτήν την χρονιά θα λάβουν σχεδόν την πρώτη θέση στην λίστα με τις προτεραιότητες σου. Το 2018 θα είναι μια δυνατή χρονιά σε επίπεδο οικονομικών και επαγγελματικών. Θα υπάρξει άψογη αρμονία μεταξύ του οικονομικού και του επικοινωνιακού σου τομέα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένεις μεγάλες επιτυχίες, όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών και οργανωτικών ικανοτήτων σου, αλλά και εξαιτίας του επικοινωνιακού σου ταλέντου που αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από τη διδασκαλία, την διεξαγωγή σεμιναρίων, τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα ενημέρωσης. Ο τρόπος που θα σχετιστείς με αυτά μπορεί να είναι έμμεσος ή άμεσος. Όπως και να έχει το όφελος που θα λάβεις είναι μεγάλο. Η ευημερία θα κυριαρχήσει όλο το 2018, αλλά ειδικά μετά τις αρχές Νοεμβρίου θα είσαι σε θέση να ζήσεις πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα σε ευχαριστήσουν. Η καριέρα σου, αναμένεται να είναι και αυτή πολύ επιτυχημένη, αλλά με πολλή πίεση και τρέξιμο. Μην σε φοβίζει , όμως, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τόσο ικανοποιητικά που θα παρασύρουν μακριά κάθε μνήμη ταλαιπωρίας και κόπου. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Υδροχόος 2018

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Υδροχόο το 2018 θα είναι αρκετά ικανοποιητική χρονιά, αν όχι χαρούμενη. Θα ωριμάσεις με διάφορους τρόπους. Θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη αλλά πολύ περισσότερο πνευματική εξέλιξη. Θα έχεις την χαρά να γευθείς τη χαρά του να μαθαίνεις και εκείνη της νοητικής ανάπτυξης. Αν ανήκεις, λοιπόν, στον εκπαιδευτικό τομέα ή σχετίζεσαι με αυτόν με κάποιον τρόπο, θα βιώσεις σημαντικές στιγμές, μεγάλης επιτυχίας. Τουλάχιστον για όσο διάστημα ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα πορεύεται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου και από τις 7 Νοεμβρίου και μετά, συνεχίσεις να μαθαίνεις τον εαυτό σου, να προσδιορίζεις την ύπαρξή σου, να εξελίσσεις το χαρακτήρα σου, ξεφεύγοντας από τη στασιμότητα και την πλήξη. Ίσως δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς το νόημα των πνευματικών σου εμπειριών, αλλά να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μια σαφής δομή και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που καθορίζεται από το πλανητικό σκηνικό, έτσι ώστε να οδηγηθείς σε συγκεκριμένο σημείο. Το σημείο αυτό θα είσαι σε θέση να το αποκαλύψεις ή να το ξεκαθαρίσεις όσο ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Ηλιακές Εκλείψεις του έτους -15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο σου και 11 Αυγούστου στον Λέων – θα σου φέρουν, όχι μόνο, επαγγελματική επιτυχία, αλλά θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου την αποστολή που έχεις σε αυτή τη ζωή. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τώρα, νέες συνθήκες που θα επηρεάσουν σημαντικά τον τομέα της υγείας και της κοινωνικότητας. Επίσης, ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού, δέχεται νέες επιδράσεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν κινητικότητα και αλλαγές. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό, από τις 7 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα σε απασχολήσει πολύ η σωματική σου υγεία, η εικόνα σου, η εξωτερική σου εμφάνιση, τα οικονομικά και η εργασία. Ο αισθηματικός και κοινωνικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο όσο ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου – από τις 16 Μαίου μέχρι 13 Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου. Ως προς την προσωπική σου εξέλιξη και βελτίωση, το σημαντικότερο στοιχείο θα είναι ότι η πνευματική και οικονομική σου ζωή θα καταφέρουν να έχουν μια πλήρως αρμονική συνύπαρξη. Τα χρήματα, ίσως, να μην έχουν τη βαρύτητα που είχαν μέχρι τώρα. Είσαι σε θέση να βρεις πλούτο σε πράγματα και έννοιες που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί. Ωρίμανση ονομάζεται η διαδικασία αυτή και οφείλεις στον εαυτό σου να τη ζήσεις. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η οικονομική σου κατάσταση θα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ή ότι πλούτος θα ορίζεται μόνο το συναίσθημα. Πλούτος είναι ακόμη και να έχεις χρήματα, αλλά αξιοποιώντας τα για να είσαι χαρούμενος και εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι. Ίσως ακόμη, η συνεισφορά σε τρίτους να σε κάνει ακόμη πιο «πλούσιο». Βρες το δικό σου νόημα και πορεύσου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή στο ξεκίνημα του χρόνου θα είναι λίγο ασταθής. Θα είναι αρκετά δύσκολο για εσένα να παραμείνεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή να του αφιερωθείς ολοκληρωτικά. Ο λόγος είναι απλός αν και μπορεί να θεωρηθεί πιο σύνθετος. Με βοηθό σου τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, μέσα από την πνευματική σου εξέλιξη και ωριμότητα θα καταφέρεις περνώντας από πολλά στάδια να αλλάξεις σχεδόν προσωπικότητα. Οπότε κάθε φορά που ο σύντροφος σου προσπαθήσει να προσαρμοστεί στα νέα σου χαρακτηριστικά, εσύ θα συνεχίζεις να αλλάζεις δημιουργώντας αδυναμία συντονισμού μεταξύ σας. Το ίδιο σενάριο θα υπάρχει και από την άλλη μεριά. Ενώ εσύ θα αλλάζεις σιγά σιγά θα διαπιστώσεις ότι το πρόσωπο που έχεις διαλέξει δεν είναι πλέον ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα που έχεις ονειρευτεί. Θα υπάρξουν στιγμές που θα συνειδητοποιείς ότι καθώς αλλάζουν τα θέλω σου, ο σύντροφος σου αδυνατεί να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη. Τις περιόδους των Εκλείψεων (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) ζητήματα σχετικά με την προσωπική σου ελευθερία θα επηρεάσουν και αυτά από την πλευρά τους την αστάθεια που πιθανόν να υπάρχει στην σχέση σου. Να θυμάσαι ότι ελευθερία δεν σημαίνει να κάνεις μόνο αυτό που θέλεις όποτε το θέλεις, αλλά και η δυνατότητα που έχεις να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Αν το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου σε εμποδίζει, σου στερεί προσωπική ελευθερία, δημιουργώντας το πάτημα για αντιδράσεις και διαξιφισμούς. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει στον Κριό θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα σου δοθούν πολλές δυνατότητες να το κάνεις. Παράλληλα, η σχέση θα δοκιμαστεί και θα είναι μια καλή ευκαιρία να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά σου είναι πολύ σημαντικά για εσένα αγαπητέ Υδροχόε και έτσι προβλέπεται να είναι και αυτόν τον χρόνο. Το πλανητικό σκηνικό του έτους με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο από τις 15 Μαίου και μετά θα φροντίσει για αυτό. Θα υπάρξει ευημερία και προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Δεν σκοπεύεις μόνο στην αύξηση των εσόδων, αλλά και στην βελτίωση της εικόνας και της δύναμής σου. Αυτή η χρονιά σου φέρνει αύξηση, προαγωγή, νέες προτάσεις, ακόμη και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Οι ορίζοντες φαίνεται πως θα επεκταθούν, κάνοντας πολλές πόρτες να ανοίξουν. Παράλληλα, ως Υδροχόος, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ικανότητά σου να δημιουργείς τις διασυνδέσεις σου και μέσα από αυτές να προωθείς τη δουλειά και τα συμφέροντά σου. Θεώρησε την ικανότητα αυτή ως «θείο δώρο». Μέσα από τις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές, φαίνεται πως θα υπάρξει η δυνατότητα να αναπτυχθείς περισσότερο, να αναλάβεις ευθύνες, να μεγαλώσεις τη δύναμή σου. Από την άλλη, η τεχνολογία μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, αλλά που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Το διαδίκτυο άλλωστε, είναι ένας κόσμος επαφών και ευκαιριών που εσύ , όπως φαίνεται, θα είσαι σε θέση να το εκμεταλλευτείς δεόντως. Τα τελευταία χρόνια έχεις επενδύσει αρκετά επάνω σου, θεωρώντας ότι πατώντας στα πόδια σου θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δεν έχεις άδικο. Με τον τρόπο αυτό προκαλείς την τύχη για να σου προσφέρει ακόμη περισσότερα! Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

Ετήσιες Προβλέψεις – Ιχθείς 2018

Οι προβλέψεις σας.

Εσύ που είσαι Ιχθύς το 2018 θα έχεις όλη την σοφία του σύμπαντος στις πλάτες σου. Με τον Δία να σε ευνοεί από τον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η πνευματικότητά σου θα είναι ιδιαίτερη οξυμένη και μάλιστα θα σου χαρίσει την δύναμη που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί στα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) που σε επηρεάζουν αρνητικά και πρέπει να προσέχεις. Αν αναζητάς την εσωτερική εξύψωση καταφέρνοντας να συντονιστείς με το συλλογικό ασυνείδητο να ξέρεις ότι βρίσκεσαι μόλις ένα βήμα μακριά. Η επιρροή που θα δεχτείς αυτόν τον χρόνο θα είναι τόσο έντονη που με δυσκολία θα καταφέρεις να συγκρατηθείς σε αυτόν τον «κόσμο». Θα έλεγε κανείς πως με δυσκολία θα καταφέρεις να πατάς στη γη. Έχεις αναπτύξει την πλευρά εκείνη που ταιριάζει σε άτομο που ξεκινάει το ιερό του προσκύνημα, που έχει ανάγκη να απομονωθεί για να επικοινωνήσει με την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύει. Ο,τιδήποτε πέρα από αυτό μοιάζει δευτερεύον αυτή τη στιγμή για εσένα. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι την 1η του Γενάρη η δίψα σου για ελευθερία και χειραφέτηση θα είναι πιο έντονη από ποτέ, γεγονός που θα σε ωθεί να ζήσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Πολλά εξαρτώνται από την παρούσα κατάσταση της ζωής σου. Αν είσαι πιο νέος ηλικιακά, νιώθεις επαναστατικές τάσεις και είναι πιο δύσκολο να σε χειραγωγήσει κάποιος. Απαιτείς μια ολοκληρωτική ελευθερία που είναι απίστευτα δύσκολο να συγκρατήσει το σώμα. Αν είσαι πιο ώριμος, είναι η στιγμή να κάνεις πράγματα που ήθελες πάντα, αλλά ποτέ δεν μπόρεσες να υλοποιήσεις. Θα απελευθερωθείς από δεσμά και υποχρεώσεις με έναν τόσο φυσικό και αβίαστο τρόπο. Αυτή θα είναι η προτεραιότητά σου τη χρονιά που έρχεται, καθώς και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι σταθερά μέχρι τις 15 Μαίου οπότε το πλανητικό σκηνικό αλλάζει με την νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο και σε επηρεάζει θετικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να γευτείς την ευημερία και την καλοτυχία. Το καλοκαίρι με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου προτεραιότητά σου θα είναι η πνευματική σου ανάπτυξη, η βελτίωση της εικόνας που εκπέμπεις, η διασκέδαση και τα παιδιά. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Τοξότη θα ασχοληθείς περισσότερο με την εξόφληση ή διευθέτηση των χρεών, την προσωπική αναγέννηση, την ψυχολογική εμβάθυνση, τον μυστικισμό, ενώ μετά από εκεί θα στραφείς στην θρησκεία, τη μεταφυσική, την εκπαίδευση και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο τομέας των αισθηματικών και της κοινωνικής σου δράσης δεν αναμένεται να λάβουν ισχυρές επιρροές. Φαίνεται πως δεν έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συνάψεις σχέσεις, καθώς αυτές έχουν ευθύνες, υποχρεώσεις, συμφωνίες και δεσμεύσεις. Όλα αυτά, λοιπόν, αντιτίθεται στην βαθιά σου ανάγκη για ελευθερία. Οπότε, ένας γάμος δεν έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Αν βρίσκεσαι, ήδη, σε μια σχέση, αναμένεται να περάσει από δοκιμασίες. Ο σύντροφός ή ο σύζυγος θα πρέπει να φροντίσει να σου προσφέρει το χώρο που χρειάζεσαι για να «αναπνεύσεις». Αυτή θα είναι η μοναδική λύση για να μπορέσει να επιβιώσει η σχέση. Παράλληλα, θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή «δουλειά» στον τομέα αυτόν. Θα πρέπει να εξερευνήσεις βαθύτερα την ανάγκη σου για ελευθερία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Βλέπεις, ελευθερία σημαίνει βαθιά πίστη σε κάτι «ανώτερο», στο οποίο θα πρέπει να δείξεις υπακοή και πειθαρχία. Τα συμπεράσματα θα είναι εντελώς προσωπικά και υποκειμενικά, αλλά οφείλεις να κάνεις αυτό το ταξίδι προς τη συνειδητοποίηση. Αν είσαι μόνος, είναι πιθανό να βρεθείς εντός μιας σημαντικής σχέσης εφόσον κινείσαι προς τα εκεί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις σε γάμο αυτή τη χρονιά. Το γενικότερο πλαίσιο, λοιπόν, συνθέτει την εικόνα ενός ανθρώπου που προσπαθεί περισσότερο να έρθει σε επαφή με τις ανώτερες δυνάμεις που κρύβει μέσα του και κάθε σχέση στον αισθηματικό τομέα που δεν σέβεται την ανάγκη αυτή δεν πρόκειται να έχει καλή εξέλιξη. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο σεβασμός θα κρίνει την έκβαση.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο οικονομικός τομέας δεν θα είναι ισχυρός αυτή τη χρονιά, αλλά η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 Μαίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου δηλώνει μεγάλες αλλαγές στην παρούσα κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να γίνει πιο αρμονικό για εσένα. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και θα αναγκαστείς να αποβάλλεις παλιές νοοτροπίες, προηγούμενα όρια οικονομικών αντοχών, καθώς και την υπάρχουσα οικονομική στρατηγική που ακολουθείς. Όλα αυτά βασίζονταν σε εσφαλμένα δεδομένα που θα φανερωθούν. Ίσως πιεζόσουν αρκετά εξαιτίας κάποιων προσδοκιών που είχες σχετικά με το εισόδημά σου. Οι προσδοκίες αυτές τώρα αποδεικνύονται λανθασμένες και για αυτό θα αναγκαστείς να αλλάξεις τα πλάνα σου. Ίσως, πάλι έκανες μια επένδυση σε κάποια εταιρία λαμβάνοντας υπόψη κάποια δεδομένα που τώρα ξεκαθαρίζονται, αλλάζοντας τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να αγνοήσεις τις πληροφορίες που θα λάβεις και για αυτό θα πρέπει να κάνεις τις αντίστοιχες προσαρμογές ή αλλαγές. Νοοτροπίες ετών θα πρέπει να αναθεωρηθούν, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν αποδεχθείς το γεγονός ότι δεν υφίστανται πια. Αν συνεχίσεις να ψάχνεις τα «ψιλά», τότε δεν θα καταφέρεις να κυνηγήσεις τα πιο πολλά χρήματα. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Στα επαγγελματικά, αναμένονται ευχάριστες αλλαγές, ενώ η καριέρα σου θα εξελιχθεί. Κάποια αύξηση ή προαγωγή είναι πολύ πιθανό να προκύψει ως αναγνώριση των κόπων και των δυνατοτήτων σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να κάνεις νέες επαφές και συμφωνίες ή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τους Ιχθείς 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018.

 

πηγη:https://www.myastro.gr

Share it