ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08/01/18-14/01/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιανουαρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο και την πνευματικότητά σου. Θα σε απασχολήσει αρκετά το συναισθηματικό σου υπόβαθρο και τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνεις την αυτοκριτική σου. Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Τοξότη από την Παρασκευή να ξέρεις ότι οι ημέρες αυτές θα είναι κατάλληλες για να κινηθείς αισιόδοξα και να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν πρόοδο και εξέλιξη στην ζωή σου. Η τύχη φαίνεται πως θα είναι με το μέρος σου για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και να μην τις προσπεράσεις με διάφορες προφάσεις. Αυτή είναι που θα κάνει και τα κέρδη να αυξάνονται με λιγότερο κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει κέφι και αισιοδοξία, αφού όμως, θα έχεις περάσει από ημέρες σκέψης και προβληματισμού. Φρόντισε να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και άγχη και να κάνεις ό,τι μπορείς για να αφιερώσεις χρόνο και μάλιστα ποιοτικό στον σύντροφό σου. Ίσως ένα ταξίδι προς το τέλος της εβδομάδας να είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονηθείτε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα ξεκινάει λίγο άτονα, καθώς φαίνεται πως οι αποφάσεις δεν θα είναι και το δυνατό σου σημείο. Χάνεσαι στον λαβύρινθο των σκέψεών σου, γιατί βρίσκεις εναλλακτικές και προτάσεις που σε κάνουν να νιώθεις μπερδεμένος. Χαλάρωσε και προσπάθησε να σκεφτείς πιο ορθολογικά, με γνώμονα την πρακτική εφαρμογή των ιδεών σου. Το τέλος της, όμως, με την Σελήνη στον Τοξότη, καταφέρνεις να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό και αισιοδοξία. Έτσι, μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσου να εξελιχθείς όπως εσύ θέλεις. Τα οικονομικά δέχονται την εύνοια της τύχης κάνοντάς σε να ανασάνεις με ανακούφιση.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 11, σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς πιο ορθολογιστικά και πρακτικά. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις σου κρύβουν την ανάγκη σου να επεκταθείς, να προοδεύσεις με τον τρόπο που ταιριάζει στην δική σου προσωπικότητα. Για αυτό θα κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι γύρω από καινοτόμες και επαναστατικές ιδέες που έχεις και αφορούν σε μελλοντικά σου σχέδια. Το καλό είναι ότι θα τύχουν αποδοχής από τον περίγυρό σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις αισιοδοξία και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ένα σημαντικό ταξίδι μπορεί να δρομολογηθεί αυτή την εβδομάδα ή ακόμη και να πραγματοποιηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή φέρνει πάθος στη σχέση σου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό στα μέσα της εβδομάδας. Με τον Ερμή να μπαίνει στον Αιγόκερω την Πέμπτη η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου γίνεται πιο ουσιαστική, γιατί μέσα από τα λόγια σου αποδεικνύεις ότι έχεις μάθει το μάθημά σου και ξέρεις τί αξίζει να θίγεις και τί όχι. Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις μια πολύ σημαντική συζήτηση που θα κάνει τη σχέση πολύ καλύτερη. Ό,τι και αν σε προβληματίζει θα καταφέρεις να βρεις τον σωστό τρόπο να το εκφράσεις. Η ανασφάλεια και το συναισθηματικό άγχος υποχωρούν και φαίνεται πως η αυτογνωσία σε βοηθάει πια να ξέρεις ποιος είσαι και τί ζητάς από μια σχέση, στην περίπτωση που αναζητάς το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά μπορείς να τα πας πολύ καλά αυτή την εβδομάδα αν εκμεταλλευτείς την εύνοια που θα υπάρξει στην επικοινωνία. Τί σημαίνει; Τώρα μπορείς να επηρεάσεις τα κατάλληλα πρόσωπα για τις ιδέες σου. Να μιλήσεις για τα σχέδιά σου με συνεργάτες και να βρείτε από κοινού λύσεις σε εμπόδια που κρατούν τη συνεργασία πίσω. Ακόμη και στα οικονομικά, οι σκέψεις σου θα είναι πιο ώριμες και θα σε βοηθήσουν να βρεις διέξοδο στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

Δείτε επίσης:Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να δώσεις προσοχή για να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο το ξεκίνημά της. Η Σελήνη στον Ζυγό σου προσφέρει ευνοϊκές επιρροές που σε βοηθούν να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου, να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να διατηρήσεις τον έλεγχο της συμπεριφοράς σου. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να εξομαλύνεις σχέσεις με τρίτους που το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση. Είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε κάποιο μέλος της οικογένειας, είτε φίλος, είτε συνεργάτης, φρόντισε να ασχοληθείς με τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να τα διαγράψεις μια και καλή. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη ο λόγος σου έχει βάθος και εκφράζει την γνώση των εμπειριών που είχες μέχρι τώρα. Οπότε θα αποτελέσεις σημαντική βοήθεια στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα υπάρξει αρμονία στη σχέση. Η ισορροπία και η ομορφιά θα έχουν για εσένα μεγάλη σημασία και για αυτό θα κάνεις ό,τι μπορείς για να τα φέρεις στη σχέση σου. Διαφωνίες ξεπερνιούνται, ενώ προβλήματα του παρελθόντος μπορούν να συζητηθούν με κατανόηση και καλή διάθεση. Η διασκέδαση μέσα από μια καλλιτεχνική απασχόληση σε φέρνει κοντά σε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς την επαφή σου μαζί τους είναι δική σου υπόθεση, για αυτό αξιοποίησε την ευκαιρία αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου φαίνεται πως η εβδομάδα θα ξεκινήσει με έλλειψη αποφασιστικότητας, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό δεν σε βοηθάει όπως θα ήθελες να πάρεις αποφάσεις γύρω από σημαντικά ζητήματα. Οπότε καθυστέρησε τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη, η διάθεσή σου να βελτιώσεις την επαγγελματική σου θέση και να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου αποτελούν κίνητρο για μεγάλα βήματα. Απόφυγε τα ρίσκα και σκέψου καλά προτού αποφασίσεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Η οικονομική σου κατάσταση επηρεάζεται έμμεσα εξαιτίας κάποιων συζητήσεων που θα γίνουν. Κάτι νέο γεννιέται μέσα σου που πρόκειται να φέρει πολλά χρήματα στην τσέπη σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημαντικότερη επιρροή που θα δεχθείς από το πλανητικό σκηνικό την εβδομάδα αυτή θα προέρχεται από τη Σελήνη στον Σκορπιό. Τη Τρίτη και την Τετάρτη, λοιπόν, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχολογία σου υπό έλεγχο. Είναι πολύ πιθανό η καχυποψία να σε κουράσει ή να σου βάλει εμπόδια στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Σε αισθηματικό επίπεδο, τονώνει το συναίσθημα και χαρίζει πάθος στη σχέση σου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από την Πέμπτη θα σου δίνει την ευκαιρία για το επόμενο διάστημα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τα λεγόμενά σου. Θα είναι πολύ χρήσιμη η επιρροή αυτή για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου αφήνοντας την ανασφάλεια. Μίλα καθαρά για να πάρεις ξεκάθαρες απαντήσεις. Η μυστικοπάθεια που θα σε χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές, περισσότερα εμπόδια θα φέρει παρά λύσεις. Απόλαυσε την ένταση του συναισθήματος που φέρνει η εβδομάδα αυτή, καθώς σε γεμίζει με πάθος και αισθησιασμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα καταφέρεις να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία και ωριμότητα. Οι τρίτοι δεν φαίνεται να έχουν τη δύναμη να σε επηρεάσουν και αυτό θα συμβεί γιατί έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Η σταδιοδρομία σου θα σε απασχολήσει αρκετά με τον Ερμή στον Αιγόκερω και θα σε παρακινήσει να κάνεις μακροπρόθεσμους στόχους ή να αναθεωρήσεις τους υπάρχοντες. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα βελτίωσης, αν κάνεις έναν προγραμματισμό που θα βλέπει στο μέλλον και δεν θα αρκείται στις κινήσεις των επόμενων ημερών.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η εβδομάδα αυτή σου χαρίζει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις ένα νέο όραμα που θα σε κάνει να ξεφύγεις από την στασιμότητα και την μονοτονία. Η εμπειρία της ζωής σου θα αποτελέσει σημαντική βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τα σχέδιά σου από εδώ και μπρος. Με τη Σελήνη στον Τοξότη την Παρασκευή και το Σάββατο σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες μέσα από την κοινωνικοποίηση και τα ταξίδια. Φρόντισε να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο ή να κανονίσεις σημαντικές συναντήσεις για τις ημέρες αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα σου χαρίζει βαθύ συναίσθημα και αισθησιασμό με τη Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη και την Τετάρτη. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου με ευφάνταστους τρόπους, αλλά αναζητώντας πάντα την αποκλειστικότητα. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι αποδεκτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, αν όμως αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να μην γίνεις πιεστικός και απόλυτος με μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου η εβδομάδα αυτή σε ωθεί σε υπερβολές. Διαχειρίσου την συναισθηματική ένταση και αξιοποίησε την αντοχή στις δυσκολίες για να ξεπεράσεις δραματικές καταστάσεις. Θα νιώσεις ότι οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να κάνεις σχέδια για το μέλλον, πράγμα που μπορεί να γίνει με υπευθυνότητα και ώριμη στάση. Στα οικονομικά καλό είναι να μην κλείνεις τα μάτια. Εντόπισε τα λάθη σου και διευθέτησε τις υποχρεώσεις σου.

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινάει με μια σχετική αδράνεια σε όλα τα επίπεδα, καθώς έχεις την τάση να χαλιναγωγήσεις τα πάθη και να ρίξεις τους τόνους. Τα πράγματα τα βλέπεις πιο σφαιρικά και αντικειμενικά για να μην κινδυνεύσεις να φανείς άδικος απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορέσεις να χειριστείς απαιτητικές καταστάσεις με υπομονή και μεγάλη αντοχή. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη. Μιλάς με σιγουριά και στρέφεσαι στο μέλλον με μια ματιά πιο μακροπρόθεσμα από ό,τι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις την σχέση καθώς το συναίσθημα θα γίνει πιο έντονο και παθιασμένο. Άφησε την φλόγα που καίει μέσα σου να παρασύρει εσένα και τον σύντροφό σου σε καταστάσεις που είχατε ξεχάσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναζήσετε στιγμές των πρώτων ημερών της σχέσης. Παράλληλα, μέσα από συζητήσεις θα καταφέρεις να ξεμπλέξεις οριστικά κάποιες καταστάσεις και να κάνεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα στο δεσμό σου με το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρει σε παρορμητικές κινήσεις, για αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να τις αποφύγεις. Οι συζητήσεις σου με τους συνεργάτες αποκτούν βάθος και σοβαρότητα και θα καταφέρεις να οδηγηθείς σε στέρεα συμπεράσματα πολύτιμα για τις επόμενες κινήσεις σου. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε έξοδα και μίλα με τα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις μια σκέψη με εμπορικό περιεχόμενο και σημαντικά οφέλη για το πορτοφόλι σου.

Δείτε επίσης:Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να «φιλοξενείται» από το δικό σου ζώδιο. Έχεις καλή διάθεσή απέναντι στους άλλους και θέλεις να σταθείς απέναντί τους με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Η αρμονία στις σχέσεις σου θα σε απασχολήσει αρκετά, ενώ θα κάνεις σημαντικά βήματα για να την επιτύχεις, ειδικά στα αισθηματικά σου. Καθώς προχωράει η εβδομάδα η αισθηματική ζωή θα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Έχεις την ανάγκη να βρεθείς με τον σύντροφό σου ή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε έχει συνεπάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει από φάσεις ηρεμίας και ισορροπίας, αλλά και έντονου πάθους. Στις αρχές επιδιώκεις τη σταθερότητα και την αρμονία για να νιώσεις ασφάλεια. Για αυτό αποφεύγεις τις συγκρούσεις και δείχνεις καλή διάθεση προς συζήτηση, ώστε να λυθούν οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Με τη Σελήνη στον Τοξότη την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις την σχέση με περισσότερο κέφι και αισιοδοξία. Θα θελήσεις να κάνεις πιο διασκεδαστικά πράγματα μαζί με το ταίρι σου που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου καλό είναι να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων και την επικύρωση συμφωνιών στις αρχές της εβδομάδας. Δεν είσαι σε θέση να κινηθείς πρακτικά και γρήγορα, παρά την ειλικρινή σου διάθεση. Καλύτερα να αναβάλλεις τις αποφάσεις για το τέλος της εβδομάδας, που η αισιοδοξία και η ανάγκη για εξέλιξη θα σε ωθήσουν να κάνεις αποφασιστικά βήματα. Στα οικονομικά, διαχειρίσου τις υπερβολές που φέρνει το Σαββατοκύριακο για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει από το ζώδιό σου την εβδομάδα αυτή εντείνοντας την καχυποψία σου και βγάζοντας στην επιφάνεια βαθύτερα ένστικτα. Βέβαια, το καλό είναι ότι το πείσμα και η θέληση κερδίζουν έδαφος και σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Εκεί που θα νομίζεις ότι όλα τελείωσαν όλο και κάτι νέο θα προκύπτει που θα σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις με υπομονή και τόλμη. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και η καριέρα θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Είναι περίοδος που μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα υπάρχει πάθος, σεξουαλικότητα και αισθησιασμός. Ο λόγος σου μαγεύει τον συνομιλητή σου, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σου, είτε μια νέα σχέση. Στην δεύτερη περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια που δέχεσαι για να φέρεις πιο κοντά το άτομο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει με τρελούς ρυθμούς. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εκμυστηρευτείς την αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά καλά στη δουλειά. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να μιλήσεις και να κάνεις επαφές για να διαχειριστείς θέματα που είναι μπλοκαρισμένα το τελευταίο διάστημα. Η γρήγορη και εύστροφη σκέψη σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πόντους και να προβάλεις τις ικανότητές σου. Τα οικονομικά, αρχίζουν αργά και σταθερά να βρίσκουν το σημείο ισορροπίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρασυρθείς σε έξοδα. Διατήρησε τον έλεγχο και κλείσε πρώτα τις ανοιχτές εκκρεμότητες.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά σημαντική για εσένα, καθώς στο τελείωμά της η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι το ελεύθερο πνεύμα που είσαι θα αναζητήσει τρόπο να εκφραστεί. Θα είσαι αρκετά ευχάριστος και φιλικός, πράγμα που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Το αφοπλιστικό σου χαμόγελο όχι μόνο θα εξευμενίσει τα πνεύματα, αλλά θα σε κάνει πολύ ευχάριστο και σε αισθηματικό επίπεδο. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, τόσο με φίλους, όσο και με τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να έχεις την άνετη αυτή σχέση που επιδιώκεις. Τα πράγματα είναι πιο χαλαρά καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, ενώ καθώς προχωράει θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις στιγμές πάθους και απόλαυσης. Με την Σελήνη στο ζώδιό σου από την Παρασκευή, θα νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση με τον σύντροφό σου. Δεν υπάρχουν ανασφάλειες και κόμπλεξ, οπότε η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή θα καταφέρεις να έχεις ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Η επικοινωνία είναι πολύ καλή και καταφέρνεις να κάνεις εύστοχες και πρακτικές σκέψεις. Νέες συμφωνίες μπορεί να προκύψουν και θα είσαι σε θέση να τις στηρίξεις με πάθος και δυναμισμό. Στα οικονομικά, η καλή διάθεση που έχεις σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Έτσι, με καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς.

Δείτε επίσης:Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε η εβδομάδα αυτή σε κάνει να στρέφεσαι με περισσότερο ενδιαφέρον στην πνευματικότητα στη ζωή σου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό την Τρίτη και την Τετάρτη. Σε απασχολεί πολύ και στρέφεσαι προς την διερεύνησή της με θέρμη και ενθουσιασμό. Μέσα από εκεί αναζητάς την ουσία της ζωής και τον σκοπό της δικής σου ύπαρξης. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις νέες βάσεις και νέους στόχους που θα σε παρακινήσουν να προχωρήσεις σε ό,τι έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από την Πέμπτη ξεκινάει μια περίοδος που η σκέψη και η επικοινωνία αποκτάει σοβαρότητα. Τα λεγόμενά σου θα έχουν βάρος και θα μπορούν να ασκήσουν τις κατάλληλες επιρροές στα σωστά πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να επωφεληθείς προσωπικά και επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Η σχέση σου το τελευταίο διάστημα ίσως να περνάει δυσκολίες και φάσεις ανασφάλειας. Τις ημέρες αυτές θα μπορέσεις να εκφράσεις το πάθος στο ταίρι σου κάνοντάς το να ανακτήσει την σιγουριά του για τον δεσμό σας. Μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες. Τα σύννεφα φεύγουν, τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και δεν υπάρχει περιθώριο σε καμιά σκιά να παραμείνει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα προόδου. Η σταδιοδρομία σου σε απασχολεί πολύ και αυτό θα φανεί από τα σχέδια που θα κάνεις. Έχεις βλέψεις για το μέλλον με βάθος και μακροπρόθεσμη ισχύ. Τα μαθήματα που έχεις πάρει από την εργασιακή σου εμπειρία σε βοηθούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τόσο για τις επόμενες ενέργειές σου, όσο και για την στάση που θα κρατήσεις από εδώ και μπρος. Στα οικονομικά, κινείσαι με περισσότερη σύνεση, γεγονός που σε κάνει να ανακάμπτεις σιγά σιγά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σου προσφέρει σημαντική βοήθεια. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη και μετά σηματοδοτείται μια περίοδος ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να διορθώσεις τα λάθη που έγιναν και να ξαναφέρεις την ηρεμία και την ικανοποίηση στη ζωή σου μέσα από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Στα επαγγελματικά, θα καταφέρεις να δείξεις καλή θέληση και υπομονή, με αποτέλεσμα να φέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις μέσα από συζητήσεις. Έχεις δύναμη στον λόγο σου και πειθώ. Προάσπισε τα συμφέροντά σου στη δουλειά και μην αφήνεις τα λόγια άλλων να σε επηρεάζουν. Διατήρησε την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η καθημερινότητα σε κάνει να προβληματίζεσαι και να αγχώνεσαι με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκφραστείς κάποιες φορές. Με τη Σελήνη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας, θα καταφέρεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του εξηγήσεις πως νιώθεις. Έτσι, τα πράγματα ανάμεσά σας θα γίνουν καλύτερα από όσο πιστεύεις. Αν πάλι διανύεις μια μοναχική περίοδο, να ξέρεις ότι το χάρισμα της επικοινωνίας θα σε φέρει κοντά σε μια νέα γνωριμία. Οι προοπτικές να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου θα είναι πολλές. Φρόντισε να είσαι, όμως, ειλικρινής με τον εαυτό σου και έπειτα με το πρόσωπο που θα έχεις απέναντί σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου η εβδομάδα αυτή φέρνει πολύ καλές προοπτικές. Οι υποθέσεις σου θα κυλήσουν καλά, αλλά θα πρέπει να δείξεις υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις τις αντοχές να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν αργά, αλλά σταθερά, να ισορροπούν. Αποκτούν μια ροή και καταφέρνεις να αποπληρώσεις τα χρέη σου μέσα στο επόμενο διάστημα. Η ενεργητικότητα και η οξυδέρκεια σε βοηθούν να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να περιορίσεις τους προβληματισμούς σου.

πηγη:https://www.myastro.gr