ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05/02/18-11/02/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  05 Φεβρουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου

Κριός

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει ποικιλία συναισθημάτων και συμπεριφορών. Το ξεκίνημά της αναμένεται λίγο υποτονικό, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί την ανάγκη για ηρεμία και αποφυγή των εντάσεων. Με την Σελήνη στον Τοξότη από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, όμως, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, έχοντας πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Θα έχεις αρκετή ενέργεια για να υλοποιήσεις ό,τι είναι απαραίτητο και να ολοκληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις χωρίς άγχος. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς βιαστικά, καθώς έτσι δεν θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αυτό που έχεις σχεδιάσει. Είναι καλή περίοδος για να θέσεις νέους στόχους και μάλιστα υψηλούς ή να δρομολογήσεις θέματα που σχετίζονται με την μόρφωση και την εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα χαρακτηριστεί από πλούσιο και βαθύ συναίσθημα. Πρόσεξε στις αρχές της εβδομάδας, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στιγμές ζηλοτυπίας που θα σε κάνουν να δυσανασχετήσεις. Ωστόσο, με την επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη θα καταφέρεις να κάνεις το κλίμα πολύ καλύτερο. Θα έχεις διάθεση και παιχνίδι και πείραγμα, γεγονός που θα κάνει τον σύντροφό σου να χαλαρώσει και να διασκεδάσει στο πλευρό σου. Αν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λύσεις στη σχέση οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να μιλήσεις με ευθύτητα και χωρίς περιστροφές. Αν είσαι μόνος και υπάρχει αισθηματικό ενδιαφέρον τόλμησε να «ανοιχθείς».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου οι ημέρες αυτές θα είναι γεμάτες και απαιτητικές. Το καλό είναι ότι δεν έχεις να φοβάσαι κάτι γιατί θα έχεις το πείσμα και την υπομονή να τα καταφέρεις. Οι αρχές της εβδομάδας είναι καλές για διαπραγματεύσεις και συναντήσεις. Από τα μέσα και μετά ρίξε τους ρυθμούς, κινήσου προσεκτικά και οργάνωσε το χρόνο σου. Στα οικονομικά περιόρισε τον αυθορμητισμό και την ορμητικότητα που κρύβεις, έτσι ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο και την ισορροπία.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή αναμένεται έντονη από πλευράς συναισθημάτων και προσωπικών βιωμάτων. Θα σου δοθεί, όμως, και η ευκαιρία να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να εκτονώσεις την πίεση που νιώθεις. Το τελείωμα της εβδομάδας θα είναι αυτό που θα έχει και την μεγαλύτερη βαρύτητα για εσένα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου χαρίσει σταθερότητα στην έκφραση και στην συμπεριφορά. Έτσι θα καταφέρεις να οργανώσεις τα σχέδιά σου με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Η Αφροδίτη την Κυριακή μπαίνει στους Ιχθείς, σηματοδοτώντας μια περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις σου και οι κοινωνικές συναναστροφές αποκτούν νέους ρυθμούς. Ηρεμούν τα πνεύματα, οι εντάσεις υποχωρούν και πλέον με περισσότερη κατανόηση μπορείς να εξελίξεις τις επαφές που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σε αισθηματικό επίπεδο είναι μια καλή περίοδος για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να μοιραστείς τις αγωνίες σου. Προσπάθησε να μην είσαι κτητικός με τον άνθρωπό σου και να μην του ασκείς πίεση χωρίς λόγο. Το τέλος της εβδομάδας θα χαρίσει και στους δυο την ηρεμία που αναζητάτε στη σχέση σας, οπότε συγκρατήσου και δείξε υπομονή. Από εδώ και μπρος η ατμόσφαιρα θα είναι γεμάτη κατανόηση και ευγένεια. Η διάθεση θα φτιάξει και θα μπορέσεις να αντιληφθείς τις ανάγκες του συντρόφου σου, όπως και εκείνος θα αρχίσει να κατανοεί τί χρειάζεσαι και εσύ. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι ο κύκλος συναναστροφών ανοίγει και σου φέρνει ευχάριστες συναντήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία θα καταφέρεις να δουλέψεις σκληρά και με επιμονή, χάρη στην επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό την Τρίτη και την Τετάρτη. Προγραμμάτισε για τότε τις απαιτητικές εργασίες και μην έχεις αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις περίφημα. Το τελείωμα της εβδομάδας είναι καλό για να σκεφτείς λίγο τις καταστάσεις και να πάρεις αποφάσεις. Τότε θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες επαφές από τις οποίες θα αποκομίσεις σημαντικά συμπεράσματα και θα κερδίσεις σημαντικούς συμμάχους. Έτσι, κατ’ επέκταση ευνοούνται και τα οικονομικά για τα οποία έχεις τόσο άγχος.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με πολύ ήρεμους τόνους και νωχέλεια. Θα επιδιώξεις εξ αρχής να οργανώσεις το χρόνο σου και να επιβάλλεις την ισορροπία στην καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις μια αρμονική εβδομάδα. Η Σελήνη στον Ζυγό τη Δευτέρα σε βρίσκει σε χαλαρούς ρυθμούς και σε βοηθάει να επικεντρωθείς στον τομέα των συνεργασιών και των κοινωνικών επαφών. Στρώσε το έδαφος για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αγχώνεσαι όλες τις επόμενες ημέρες. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων που φαίνεται πως θα σε δυσκολέψει αρκετά στην προσπάθειά σου να φερθείς με δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η συντροφικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα. Από τις αρχές κιόλας θα δείξεις την διάθεση που έχεις να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να τον στηρίξεις όσο καλύτερα μπορείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι με την Σελήνη να περνάει από τον Σκορπιό στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει μια γκρίνια και μια καχυποψία που αν δεν καταφέρεις να την ελέγξεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεση και να φέρεις συγκρούσεις. Αν αναζητάς έναν σύντροφο, οι ημέρες αυτές σου χαρίζουν έντονο σεξαπίλ, έτσι ώστε να προσελκύσεις νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία ό,τι και αν προκύψει θα έχεις τη δύναμη να δουλέψεις με σθένος και μεγάλες αντοχές. Είναι καλές ημέρες για να ασχοληθείς με απαιτητικά πρότζεκτ ή να δώσεις λίγη ώθηση στις εργασίες σου. Τώρα μπορείς να κάνεις την υπέρβαση που θα σε φέρει πιο μπροστά από τις εξελίξεις, έτσι ώστε να μην σε κυνηγούν πλέον οι δουλειές. Το Σαββατοκύριακο είναι καλές ημέρες να σκεφτείς καλύτερα τα δεδομένα των συνεργασιών σου και να αποφασίσεις την τακτική που θα ακολουθήσεις. Τα οικονομικά αρχίζουν να ευνοούνται από την Κυριακή και μετά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως, καθώς η θέση της Σελήνης στο  ζώδιο του Ζυγού στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει λίγο ανασφαλή και σε ωθεί σε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Το κάθε ερέθισμα το βιώνεις πολύ έντονα συναισθηματικά, πράγμα που αν δεν ελέγξεις θα σε φθείρει αρκετά και θα καταναλώσει μεγάλο ποσοστό από τις δυνάμεις σου. Το καλό είναι ότι μπορείς να ασχοληθείς με οποιαδήποτε απαιτητική εργασία ή ενασχόληση που χρειάζεται υπομονή και αντοχές. Οι ισορροπίες των διαπροσωπικών σχέσεων αποκαθίστανται από την Κυριακή και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά οι ημέρες αυτές θα είναι λίγο ιδιαίτερες, καθώς η καχυποψία είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν θα είναι και τόσο αρεστές στον σύντροφό σου. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε πνίξουν. Πάρε βαθιά ανάσα και με αυτοσυγκράτηση και συγκροτημένη σκέψη εξήγησε αυτό που νιώθεις. Ίσως πάλι χρειαστείς χρόνο για εσένα για να τακτοποιήσεις όσα νιώθεις και να μην τα μεταφέρεις όλα στην σχέση σου, επηρεάζοντάς την αρνητικά. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία που προκύπτει θα σε κάνει να αναστατωθείς βαθιά, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς για τις επόμενες κινήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασία την εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με πολλές απαιτήσεις. Ωστόσο, αν διαχειριστείς σωστά τις υποθέσεις και τον χρόνο σου θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες και να προετοιμάσεις τις επόμενες ενέργειές σου. Η Σελήνη στον Τοξότη από τα μέσα και μετά σε ωθεί στον σωστό προγραμματισμό προκειμένου να επιτύχεις τους μεγάλους στόχους που έχεις στο μυαλό. Φορολογικά και λογιστικά ζητήματα καλό είναι να λυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Έτσι, θα καταφέρεις να δώσεις ανάσα και στα οικονομικά σου.

Λέων

Φίλε Λέων, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ηρεμία και νωχελικά συναισθήματα. Η Σελήνη στον Ζυγό επεκτείνει με κάποιον τρόπο τη διάθεση του Σαββατοκύριακου. Αυτό όμως, σημαίνει ότι δεν είναι καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις. Σε διακρίνει μια σύγχυση στις σκέψεις που δεν σε αφήνουν να καταλήξεις με σιγουριά σε μια επιλογή. Αν χρειαστεί να διεκδικήσεις ή να διαπραγματευτείς για κάτι καλύτερα είναι να το καθυστερήσεις. Από τα μέσα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, γεγονός που θα σου χαρίζει ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση. Το πειραχτήρι που κρύβεις μέσα σου θα σκορπίσει χαμόγελα και καλή διάθεση. Προσοχή, όμως, στις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, γιατί δεν θα σου φέρουν αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά συναισθηματικά. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι εμφανής και αυτή είναι που θα σε κάνει να μην χαλάς χατίρι στον σύντροφό σου. Βέβαια, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό, σου δίνει κομψότητα, φινέτσα και καλαισθησία. Αν προσθέσεις και τους λεπτούς τρόπους θα δεις ότι η εικόνα που θα εκπέμπεις θα είναι άκρως γοητευτική για οποιοδήποτε νέο πρόσωπο μπει στη ζωή σου. Εκμεταλεύσου την ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετές υποχρεώσεις. Από τα μέσα και μετά, όμως, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις σπουδαία πράγματα όσον αφορά στις συνεργασίες σου. Με την Σελήνη στον Τοξότη μπορείς να βάλεις υψηλούς στόχους και να καταστρώσεις το σωστό σχέδιο που θα σε βοηθήσει να τους υλοποιήσεις. Από την Κυριακή και μετά που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς έχε υπόψη σου ότι οι συνεργασίες σου θα ευνοηθούν ακόμη περισσότερο. Για αυτό οργανώσου και πάρε αποφάσεις που τις αφορούν. Στα οικονομικά έρχονται καλύτερες ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς και να σπαταλάς χωρίς φειδώ!

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά κουραστική για το δικό σου ζώδιο καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα σου δημιουργήσει έντονη συναισθηματική αναστάτωση. Θα σε κάνει να σκέφτεσαι με καχυποψία τους πάντες και τα πάντα. Κάθε συναίσθημα θα αποκτάει βάθος και ένταση. Όμως αυτές οι ημέρες θα σε βοηθήσουν να «ψαχτείς» μέσα σου και να βρεις λύσεις στα δικά σου προσωπικά ερωτήματα. Επίσης, αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα καταφέρεις να προωθήσεις τη δουλειά σου και να «τρέξεις» τις εργασίες που έχουν μείνει πίσω τον τελευταίο καιρό. Η Κυριακή θα σε αποζημιώσει όμως, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις σε νέες βάσεις τις σχέσεις σου. Θα αποκτήσουν κατανόηση και καλό κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες θα μπορέσεις να απολαύσεις με θέρμη την σχέση σου. Η σεξουαλική ένταση είναι στον αέρα. Κάνε στην άκρη ό,τι σε προβληματίζει και μην το μεταφέρεις στον άνθρωπό σου. Έτσι, θα αφήσεις τον χρόνο ελεύθερο για να έρθετε πιο κοντά και να αναζωογονήσετε τον δεσμό σας. Στην περίπτωση που η μοναξιά σε έχει πνίξει, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να σκιρτά

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ρίξε το λίγο στην δουλειά αυτήν την εβδομάδα, έτσι ώστε να απασχολήσεις το μυαλό και να αποφύγεις την συνεχή σκέψη που σε κάνει να χάνεις την εσωτερική σου ισορροπία. Τελείωνε με τις υποθέσεις σου και δρομολόγησε τα επόμενα σχέδιά σου. Μέσα από τον κόπο που θα καταβάλλεις θα αποδείξεις τις ικανότητές σου και θα κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των συνεργατών και των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά θα δεις βελτίωση από εδώ και μπρος με την Κυριακή να αποτελεί ημέρα έναρξης της περιόδου αυτής.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστη διάθεση καθώς η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχεις για λίγο ακόμη την εύνοια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό για να ασχοληθείς με θέματα διακόσμησης, να συναναστραφείς με φίλους και να κάνεις ευχάριστες γνωριμίες. Επικεντρώσου στις ανάγκες της σχέσης και των συνεργασιών σου και κλείσε τις καλύτερες συμφωνίες. Με την Σελήνη στον Τοξότη από τα μισά της εβδομάδας και έπειτα θέσε νέους στόχους και ακολούθησε τις φιλοδοξίες σου. Ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται, καθώς επίσης και τα ταξίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή σου χαρίζει πάθος και συναισθηματική αναστάτωση. Τα συναισθήματα ξυπνούν και σε κάνουν να βιώνεις κάθε ερέθισμα με ένταση και βάθος. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με ειλικρίνεια στον σύντροφό σου και να του «ανοιχτείς» για όλα εκείνα που σε απασχολούν και σε κάνουν να αναστατώνεσαι. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, η εβδομάδα αυτή ενισχύει την γοητεία σου και σε κάνει πιο μυστηριώδη. Ό,τι πρέπει για να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασιακή εβδομάδα ξεκινάει με το βλέμμα στραμμένο στις συνεργασίες. Καλό είναι να κάνεις τις όποιες σχετικές κινήσεις από την Δευτέρα κιόλας. Συζήτησε τις εκκρεμότητες και κάνε τις δημόσιες σχέσεις που απαιτούνται για να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Απόφυγε ωστόσο, τις αποφάσεις. Με την Σελήνη στον Τοξότη να προσέχεις τον ρυθμό με τον οποίο κινείσαι. Έχεις την τάση να βιάζεσαι με αποτέλεσμα τα λάθη να γίνονται αναπόφευκτα. Στα οικονομικά, διατήρησε τον προγραμματισμό σου και μην ξεφεύγεις από αυτόν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, μην σε ξεγελάει το γεγονός ότι η εβδομάδα ξεκινάει με ηρεμία και χαλαρή διάθεση. Η συνέχειά της είναι αρκετά απαιτητική. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη, κάνοντας την διάθεσή σου λίγο πιο σκοτεινή. Ξέρεις εσύ! Οι γνωστές ανασφάλειες και καχυποψίες φουντώνουν για να σε κάνουν να αφιερώσεις ενέργεια και χρόνο προκειμένου να τις ελέγξεις. Το καλό, όμως, είναι ότι η διαίσθηση ενισχύεται κι άλλο, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να αποφύγεις πολλές παγίδες! Επίσης, οι ψυχικές σου αντοχές θα είναι αστείρευτες και εκεί που κάποιος άλλος θα τα παρατούσε εσύ συνεχίζει με πείσμα. Καθόλου άσχημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Οι σκηνές ζηλοτυπίας και η συνεχής επιβεβαίωση που ζητάς από τον σύντροφό σου έχει κουράσει! Και πάνω από όλα έχει κουράσει εσένα. Για αυτό χαλάρωσε, πάρε τον χρόνο σου και προτίμησε να εκφραστείς με πράξεις. Ζωντάνεψε και πάλι την σχέση και μην αναλώνεσαι σε ασήμαντα πράγματα. Από την Κυριακή και μετά, με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Ιχθείς, η σχέση σου μεταμορφώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκινάει μια περίοδος που μπορείς να κάνεις με ευκολία νέες γνωριμίες με ουσία και ενδιαφέρον

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να σκεφτείς καλά την περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Καλύτερα να το αποφύγεις αν θέλεις τα πράγματα να κυλήσουν ευνοϊκά και σύμφωνα με τις επιδιώξεις σου. Ο οικονομικός τομέας από την άλλη, φαίνεται να ευνοείται σημαντικά. Κύριος λόγος είναι ο τομέας των συνεργασιών που «ανεβαίνει» και παρασύρει θετικά τα οικονομικά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είναι ιδανικό για να ασχοληθείς με την κοινωνική σου δράση και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει αρκετά ευχάριστο και επικοινωνιακό. Έτσι, μπορείς αν κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μίλα με συνεργάτες και ανωτέρους για να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Με την Σελήνη στον Τοξότη από τα μέσα και μετά η διάθεσή σου θα είναι εμφανώς καλύτερη και θα μπορέσεις να κάνεις σχέδια και πλάνα με αισιοδοξία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, για αυτό μην διστάσεις να πάρεις ρίσκα που σε προβληματίζουν από καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η καλή διάθεση θα σε κάνει να περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις κάποιες στιγμές ανασφάλειας που θα σε κάνουν να εκφραστείς με ένταση και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Καλό είναι να διαχειριστείς το συναίσθημά σου προτού αρχίσεις να εξαπολύεις ευθύνες. Ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση θα μπορέσει να γίνει με ιδανικές προϋποθέσεις, γεγονός που θα κάνει τη σχέση να αναζωογονηθεί. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αρνηθείς την πρόταση για εκδρομή με παρέα, γιατί εκεί θα έχεις συναντήσεις που θα σε ευχαριστήσουν πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά βοηθητική για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα καταφέρεις να βγάλεις εις πέρας πολλές εκκρεμότητες και να τις κλείσεις μια και καλή. Επίσης, θα καταφέρεις να κάνεις συναντήσεις με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς με δυναμισμό τα συμφέροντά σου και να κερδίσεις πολλά. Στα οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση αν καταφέρεις να υλοποιήσεις την συνεργασία που σκέφτεσαι.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα δοκιμάσει τις αντοχές και τα νεύρα σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη και την Τετάρτη δυσκολεύουν την συναισθηματική σου κατάσταση κάνοντας την εσωτερική σου ισορροπία αρκετά ευάλωτη. Παίρνεις κατάκαρδα καθετί που ακούς ή που συμβαίνει δίπλα σου. Επηρεάζεσαι τόσο που σου δημιουργούνται σκέψεις και ανησυχία. Διαχειρίσου τους φόβους που εσύ ο ίδιος δημιουργείς. Προτίμησε να ασχοληθείς με τον αισθηματικό τομέα και τον επαγγελματικό. Δείξε την αγάπη σου στο ταίρι σου και προχώρησε τις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν. Τώρα έχεις το ψυχικό σθένος να τα καταφέρεις κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φρόντισε να αποφύγεις τις «σκηνές» στον σύντροφό σου και μην τον κουράζεις άλλο με την ανάγκη σου να σε επιβεβαιώνει συνεχώς. Προτίμησε να κάνετε μαζί πιο δημιουργικά πράγματα, έτσι ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Από την Κυριακή και μετά το σκηνικό αλλάζει και οι τόνοι πέφτουν, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς, διώχνοντας την ένταση μακριά από την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνος να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Με πείσμα και όρεξη. Έχεις τόσα να κάνεις και είναι βέβαιο ότι με την Σελήνη στον Σκορπιό θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις προσδοκίες πελατών, συνεργατών και ανωτέρων. Δείξε αυτοπεποίθηση και θα πάνε όλα καλά. Οι συνεργασίες ευνοούνται από την Κυριακή και μετά, γεγονός που φέρνει αύξηση στα προσωπικά σου «ταμεία» στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκίνα την εβδομάδα σου με συναντήσεις και διαπραγματεύσεις. Η Σελήνη από τον Ζυγό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να μπορέσεις να διεκδικήσεις ό,τι ποθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είσαι αρκετά επικοινωνιακός, γοητεύεις με τον λόγο σου και ξέρεις πώς να φερθείς για να πάρεις αυτό που θέλεις. Με την Σελήνη στον Τοξότη από την Τετάρτη και μετά θα έχεις καλή διάθεση, βλέποντας το μέλλον σου με αστείρευτη αισιοδοξία. Κάνε σχέδια και δρομολόγησέ τα χωρίς καθυστέρηση. Φρόντισε μόνο να μην βιάζεσαι πολύ σε ό,τι κάνεις, γιατί έτσι δεν πρόκειται να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια εβδομάδα με παιχνιδιάρικη διάθεση. Η συντροφιά του αγαπημένου σου θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλεις να απομονωθείς. Προτιμάς να τα λες με το ταίρι σου, έτσι ώστε να ηρεμήσεις και να εκτονώσεις την πίεση της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία ασχολήσου με τις συνεργασίες σου και φρόντισε τα δεδομένα μέσα σε αυτές. Αν υπάρχουν παραλείψεις διευθέτησέ τις και τακτοποίησε κάθε είδους εκκρεμότητες. Κινήσου αργά, χωρίς βιασύνη. Έτσι, θα μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά τις λεπτομέρειες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Τα οικονομικά χρειάζονται καλύτερη διαχείριση, γιατί κάποιες σπατάλες θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις μια μικρή ταλαιπωρία εξαιτίας της Σελήνης που περνάει από το ζώδιο του Σκορπιού την Τρίτη και την Τετάρτη. Το συναίσθημα θα είναι τόσο έντονο που θα νιώθεις κάποιες στιγμές να σε πνίγει, ενώ την ίδια στιγμή θα έχεις την τάση να το κρύβεις για να μην γίνει αντιληπτό. Φρόντισε να κρατήσεις τον έλεγχο και να μην μεγαλοποιείς τα πράγματα, γιατί δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτή την συμπεριφορά. Η Κυριακή που έρχεται θα έρθει για να σε αποζημιώσει με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου. Οι σχέσεις σου με τους γύρω εξομαλύνεται. Τώρα μπορείς να λύσεις τις διαφορές στη σχέση σου με κατανόηση και αγάπη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά προσπάθησε να μην αφήσεις τα απωθημένα να σε παρασύρουν. Προσπάθησε να ελέγξεις την συναισθηματική αναστάτωση και να μην την περνάς διαρκώς στο ταίρι σου. Από την Κυριακή και μετά η σχέση σου μπαίνει σε νέα βάση. Πλέον η ατμόσφαιρα γίνεται πιο αρμονική, μπορείς να μιλήσεις για ό,τι ενοχλεί και να το διευθετήσεις. Αν πάλι αναζητάς έναν νέο σύντροφο, τώρα μπορείς να προσεγγίσεις πιο εύκολα νέα πρόσωπα, να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και μέσα από εκεί να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν κατά βούληση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι μια εβδομάδα που μπορείς να δουλέψεις σκληρά για να αποδείξεις τις ικανότητές σου και ταυτόχρονα να κερδίσεις αυτό που έχεις κατά νου. Μην αναλώνεσαι σκεπτόμενος τα λόγια των άλλων και προπάντων μην πνίγεσαι μέσα στο θυμό που σου δημιουργούν κάποιες καταστάσεις. Ασχολήσου με φορολογικές και λογιστικές εκκρεμότητες για να ξεμπερδεύεις μια και καλή.

πηγη:https://www.myastro.gr