ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12/02/18-18/02/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  12 Φεβρουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να στοχεύσεις ψηλά. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω στην αρχή της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα πρακτικό πλάνο εργασιών, έτσι ώστε η εβδομάδα να κυλήσει ομαλά και με ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Από την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, γεγονός που σε κάνει να λειτουργείς ακόμη πιο μαχητικά και διεκδικητικά. Με τον Ερμή να μπαίνει στους Ιχθείς την ίδια ημέρα η επικοινωνία σου αποκτάει πραότητα και ηρεμία. Καλή θέση για φιλικές συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως τα αισθηματικά δεν θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Θα αποτελέσουν την ήρεμη δύναμη που είναι απαραίτητη για να σε κρατάει ισορροπημένο. Προτίμησε να κάνεις συζητήσεις για καίρια ζητήματα από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής στους Ιχθείς θα ηρεμεί τα πνεύματα και θα διώχνει μακριά τις εντάσεις. Αν είσαι μόνος, το τελείωμα της εβδομάδας σου δίνει πάθος και ορμή για να αγωνιστείς για τα μάτια που σε έχουν σαγηνεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτησή σου και να προσπαθήσεις να «διαβάσεις» τις εξελίξεις. Στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν θα πρέπει να προσαρμοστείς γρήγορα, έτσι ώστε να προλάβεις να οργανωθείς. Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά. Τα έξοδα του τελευταίου διαστήματος σε αγχώνουν και θα πρέπει να τα φροντίσεις πριν από ο,τιδήποτε άλλο.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, την εβδομάδα αυτή η φαντασία θα έχει τον πρώτο λόγο και αυτό μπορεί να είναι και επικίνδυνο κάποιες φορές καθώς θα δημιουργείς καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Έλεγξε την τάση αυτή που σου δίνει η Σελήνη στον Υδροχόο στα μέσα της εβδομάδας, έτσι ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Κάποιες αρνητικές σκέψεις που θα σου δημιουργηθούν κοντά στην Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Υδροχόο καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχικό σθένος. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η σχέση σου εξελίσσεται αρκετά καλά και θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις λίγο πιο κοντά με τον άνθρωπό σου προς τα τέλη της εβδομάδας. Η Σελήνη στους Ιχθείς δίνει ένταση και βάθος στο συναίσθημα. Τώρα θα είσαι σε θέση να ακούσεις όσα έχει να σου πει ο σύντροφός σου και να τα λάβεις σοβαρά υπόψη. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς πίεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πας πολύ καλά και αυτές τις ημέρες θα είσαι σε θέση να δρομολογήσεις τις αλλαγές που έχεις σχεδιάσει από καιρό. Μην φοβηθείς από τα εμπόδια που θα προκύψουν, γιατί θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις παρά την αρχική εντύπωση που θα σχηματίσεις. Αν φανείς τυπικός απέναντι στις υποχρεώσεις σου, το άσχημο κλίμα που προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν θα ανατραπεί υπέρ σου. Έτσι, θα απολαύσεις και την εκτίμηση των ανωτέρων. Στα οικονομικά μπορείς να απολαύσεις τα θετικά αποτελέσματα που εδώ και καιρό προσπαθείς να επιτύχεις. Δεν πήγε χαμένη η προσπάθεια.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15 θα είναι μια κομβική ημέρα για σένα. Θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείς τις ανάγκες σου και να ανασυγκροτηθείς. Μέσα από την σφαίρα της φαντασίας και της δημιουργικότητας θα καταφέρεις να δώσεις ζωή στα σχέδιά σου που αν και μοιάζουν άπιαστα κάποιες φορές, τελικά θα καταφέρεις να τους δώσεις ζωή. Φρόντισε να αφιερώσεις τον χρόνο που χρειάζονται για να μην νιώσεις τελικά ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσες. Με τον Ερμή στους Ιχθείς από την Κυριακή η σκέψη σου αποκτάει συναίσθημα και θα καταφέρνεις να νιώθεις τους γύρω σου και τα «θέλω» τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα καταφέρεις να λύσεις πολλές διαφορές μέσα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εβδομάδα από την πρώτη κιόλας ημέρα που το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά ευνοϊκό για τον δεσμό σου. Βάλε νέες βάσεις αν χρειάζεται και τώρα να ξέρεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις πολλές αμφιλεγόμενες καταστάσεις. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει, προσπάθησε να εντοπίσεις τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο/η, έτσι ώστε να τα αναζητήσεις στον μελλοντικό σου σύντροφο. Είναι σημαντικό να ξέρεις τί ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε πιέζουν στην εργασία σου. Θέματα που έχουν παραμείνει σε στασιμότητα θα καταφέρεις να τα ωθήσεις έτσι ώστε να πάρουν τον δρόμο τους. Ο Ερμής στου Ιχθείς από το τέλος της εβδομάδας θα σου χαρίσει τις προϋποθέσεις για να βάλεις τις συνεργασίες σου σε μια νέα φάση. Με κατανόηση και ευστροφία θα φέρεις τα πράγματα εκεί που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου. Ως προς τα οικονομικά, δεν αποκλείεται να έρθουν κάποια έσοδα από κάποια ενασχόληση που έχεις και την αντιμετώπιζες ως χόμπι.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, θα περάσει από θέσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βάλεις μια σειρά στις εκκρεμότητές σου, να ανασυγκροτηθείς και να καταστρώσεις νέα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τις επιδιώξεις που έχεις σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Με την δημιουργικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο την Τετάρτη και την Πέμπτη θα καταφέρεις να βρεις καταπληκτικές εναλλακτικές σε κάποιο ζήτημα που τώρα τελευταία σε παιδεύει πολύ. Ειδικά την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά είναι μια καλή περίοδος για να πλησιάσεις το ταίρι σου με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση για να μοιραστείς μαζί του αυτά που σε θλίβουν και δημιουργούν αποστάσεις μέσα στη σχέση. Με την Σελήνη στους Ιχθείς από την Παρασκευή θα καταφέρεις να του δώσεις να καταλάβει τα παράπονά σου και έτσι η κατάσταση θα εκτονωθεί και θα ηρεμήσει. Η βελτίωση της ατμόσφαιρας θα κάνει καλό και στους δυο και θα αφήσει χρόνο και χώρο για να μπορέσετε να απολαύσετε την κοινή σας ζωή. Αν πάλι θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από την ζωή σου, οι κατακτήσεις που σου χαρίζει ο Ερμής στους Ιχθείς θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία η επικοινωνία σου θα βελτιωθεί και θα γίνει πιο ουσιαστική. Θα καταφέρεις να πείσεις με τον λόγο σου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα αναλώνεσαι σε κουβέντες χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και φέρνουν πίσω κάποια σχέδια που έχεις. Νέα ξεκινήματα μπορούν να συζητηθούν αυτές τις ημέρες, έτσι ώστε να τεθούν όλα τα σχετικά σχέδια προς συζήτηση και να πάρεις τις τελικές αποφάσεις πριν την υλοποίηση. Τα οικονομικά θα πάνε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα χάρη στου έξυπνους χειρισμούς σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η εβδομάδα αυτή θα έρθει για να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην ζωή σου ή σε θέματα που νιώθεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου δώσει αυτογνωσία και θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πολλά πράγματα γύρω από την παρούσα κατάσταση. Η εμπειρία και η σοφία του παρελθόντος θα σε καθοδηγήσουν στις αποφάσεις που θα πάρεις. Στα επαγγελματικά αναμένεται να τα πας αρκετά καλά, καθώς οι φιλοδοξίες που έχεις είναι αυτές που θα σε δραστηριοποιήσουν και που τελικά θα σε κάνουν να επιτύχεις τα περισσότερα από αυτά που θέλεις

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή θα περάσει ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, εξάρσεις ή συναισθηματισμούς. Το μυαλό σου θα είναι περισσότερο στα επαγγελματικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, φαίνεται ότι το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να ρίξεις τους τόνους και να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και στις ανάγκες του. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, θα είναι πολύ καλή περίοδος για να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες και να κάνεις προσπάθειες να πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα τα πας πολύ καλά. Η εβδομάδα αυτή προμηνύει αλλαγές. Ωστόσο, μένεις περισσότερο στην θεωρητική προσέγγιση, αφήνοντας την δραστηριοποίηση για αργότερα. Προετοιμάσου, κάνε επαφές, οργάνωσε τα σχέδιά σου, κλείσε τις εκκρεμότητες, γιατί από την παραπάνω Δευτέρα η Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει μια ώθηση για να εφαρμόσεις αυτά που έχεις κατά νου. Έτσι, όσο καλύτερα οργανωθείς τόσο καλύτερα θα αποδώσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις οικονομία και να φροντίσεις τα έξοδα που θα έχεις αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να αρκεστείς στα άκρως απαραίτητα.

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή στρέφει το ενδιαφέρον σου στο τομέα της διανόησης, της επέκτασης και του σχεδιασμού. Είναι εβδομάδα που μπορείς να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι έτσι ώστε να σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τα πλάνα σου και να πάρεις αποφάσεις. Η Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη στον Υδροχόο, θα σε κάνει να διαπιστώσεις αρκετά πράγματα προσεγγίζοντάς τα από μια άλλη πλευρά, πιο επαναστατική. Οι αλλαγές έρχονται σιγά σιγά, γιατί απλά έφτασε ο κατάλληλος καιρός. Πλέον όλα αυτά που σε κάνουν αγχώνουν θα τακτοποιηθούν αρκεί να κινηθείς άμεσα και με αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο ήπια συναισθηματικά. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον ίδιο σου τον εαυτό και τις ανάγκες σου με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τόσο έντονα την αισθηματική λαχτάρα όπως άλλοτε. Θα προτιμήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα πρακτικά που αφορούν τη σχέση και τον τρόπο λειτουργίας της. Μην σε κάνει να νιώθεις άσχημα αυτό, γιατί πρέπει να αποδεχθείς ότι η ανθρώπινη ύπαρξη έχει εκφάνσεις και δεν μπορεί μονίμως να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία αναμένονται αλλαγές και νέα δεδομένα. Η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο την Πέμπτη αναμένεται να φέρει ανατροπές που κάποιες από αυτές πρέπει να ομολογήσεις ότι τις περίμενες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο προσαρμοστικός γίνεται για να προλάβεις να ανασυγκροτηθείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα σημαδευτεί από δύο σημαντικά γεγονότα. Από την μία, θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο την Πέμπτη, η οποία θα φέρει ανακατατάξεις στην ζωή σου. Αυτές θα προέλθουν κυρίως από διαπιστώσεις δικές σου και πλέον θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ανάγκη να φέρεις τα πράγματα σε τέτοια κατάσταση ώστε να μην στερείσαι της ελευθερίας σου. Ο,τιδήποτε σε περιορίζει και σε κάνει να ασφυκτιάς θα αρχίσει να απομακρύνεται σιγά σιγά. Από την άλλη, η Κυριακή με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, δίνει μια πιο συναισθηματική επικοινωνία και σκέψη. Είναι περίοδος αποκατάστασης των άσχημων σχέσεων που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά φαίνεται πως μένουν λίγο πιο πίσω αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έχεις το άγχος να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις τον σύντροφό σου έξω από τη ζωή σου. Προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του όλα εκείνα που σε κάνουν να προβληματίζεσαι και αποκάλυψέ του τα σχέδιά σου καθώς και τους στόχους σου. Να ξέρεις ότι μιας και το ταίρι σου είναι ένας από τους ανθρώπους που σε ξέρουν καλύτερα θα μπορέσει να σου δώσει και καταπληκτικές ιδέες. Ειδικά από την Πέμπτη και μετά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα καταφέρεις να κρατήσεις την ισορροπία παρά τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Το καλό είναι ότι πολλά από αυτά που θα συμβούν τα είχες προβλέψει και τα περίμενες. Οπότε, δεν φαίνεται να σε πιάνουν εξ απήνης! Κάποιες συνεργασίες που έχεις χρειάζονται ξεκαθαρίσματα που θα μπορέσεις να κάνεις από τα τέλη της εβδομάδας και αρχές της επόμενης. Οι εξελίξεις στα οικονομικά θα κριθούν από τον βαθμό ανταπόκρισής σου στα έξοδα που προκύπτουν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές και εξελίξεις. Από τη μια τα δεδομένα αλλάζουν, ενώ από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Τώρα θα έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου και μάλιστα με το πείσμα που σε διαθέτει δεν θα σταματήσεις αν δεν φτάσεις εκεί που στοχεύεις. Η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο από την Πέμπτη θα φέρει αλλαγές, οι οποίες θα λειτουργήσουν καταλυτικά στο να επιτύχεις τα όνειρά σου. Φρόντισε να περιορίσεις την επαναστατική στάση που ξυπνάει μέσα σου η θέση αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φρόντισε να αξιοποιήσεις τις επιρροές των ημερών για να βάλεις τη σχέση σου σε μια νέα βάση. Τώρα είναι η περίοδος που θα συζητήσεις με το ταίρι σου αρμονικά και με πλήρη κατανόηση. Έτσι, θα καταφέρετε από κοινού να πάτε το δεσμό σας ένα βήμα πιο πέρα και να βγείτε από το τέλμα που νιώθετε ότι έχετε πέσει. Αν την περίοδο αυτή αναζητάς την περιπέτεια ή μια νέα σχέση, οι αλλαγές που προκύπτουν δεν αποκλείεται να σου φέρουν μια νέα συγκίνηση στη ζωή σου. Η εξέλιξή της είναι στο χέρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ήρθε ο καιρός της ανασυγκρότησης και της τακτοποίησης. Ό,τι σε έχει κουράσει, ταλαιπωρήσει, μπερδέψει, εκνευρίσει τώρα θα είναι η κατάλληλη εποχή για να διευθετηθεί επιτέλους! Η Έκλειψη Ηλίου θα σε βοηθήσει να επιφέρεις τις αλλαγές που θέλεις. Τα πράγματα εξελίσσονται και με κάποιες καίριες κινήσεις θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς σημαντικά από τις εξελίξεις. Η εξόφληση των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα είναι πρώτες στη λίστα σου. Μην τις αμελήσεις.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ευχάριστα τα νέα για εσένα αυτή την εβδομάδα. Ετοιμάσου για ανατροπές και αλλαγές που θα φέρει η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο. Οι ημέρες αυτές θα χρειαστούν υπομονή και αυτοκυριαρχία. Οι ανακατατάξεις θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό μην βιαστείς να σχηματίσεις την άποψή σου. Από την Κυριακή και μετά ο τομέας της επικοινωνίας αποκτάει άλλη χροιά, καθώς ο Ερμής αλλάζει θέση και μπαίνει στους Ιχθείς. Τώρα σε προβληματίζουν οι ανάγκες των γύρω σου και στέκεσαι πιο προβληματισμένος στις εξελίξεις που σε περιβάλλουν. Ο λόγος σου ηρεμεί και αποφεύγεις τις συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα καταφέρεις να συνυπάρξεις αρμονικά με το ταίρι σου, αποφεύγοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα. Απεναντίας, θα μπορέσεις να συζητήσεις ήρεμα και να περάσεις χρόνο ηρεμίας μαζί του. Ακόμη και οι διαφωνίες που θα προκύψουν θα είναι διαχειρίσιμες και μάλιστα χωρίς ίχνος επιθετικότητας ή εκνευρισμού. Αν είσαι μόνος μην το βάζεις κάτω και συνέχισε να ψάχνεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να λάμπεις από χαρά. Το χαμόγελό σου είναι πολύτιμο και κάποιος εκεί έξω περιμένει να το απολαύσει. Περίμενε τις εξελίξεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις με ταχύτητα και αποδοτικότητα να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου όλες τις υποχρεώσεις και να τις φέρεις εις πέρας. Νέες προτάσεις που θα προκύψουν θα έρθουν για να ανατρέψουν καταστάσεις και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα που φαίνεται ότι θα σου αρέσουν πολύ. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Το συναίσθημά σου, λοιπόν, ταυτίζεται με τα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Αναζητάς την τάξη στην ζωή σου και επιθυμείς να αποκαταστήσεις τα πράγματα, ειδικά στα επαγγελματικά. Η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και αποτελεσματικά. Η εμπειρία αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σου και για να δραστηριοποιηθείς, αλλά και για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα καταφέρεις, επίσης, να αντιμετωπίσεις με σιγουριά, σταθερότητα και βαθιά υπευθυνότητα περίπλοκες και απαιτητικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή θα προκύψουν κάποιοι κραδασμοί κατά την διάρκεια της εβδομάδας και ειδικά την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου. Από εδώ και μπρος ξεκινάει μια περίοδος αναπροσαρμογής στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Τώρα η σχέση σου θα μπει σε μια νέα φάση που θα σημαίνει ότι θα κάνει το επόμενο βήμα που της αντιστοιχεί ή κάπου εδώ θα ειπωθεί το «αντίο». Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις ότι η ανεξαρτησία υπάρχει και μέσα σε μια σχέση, για αυτό μην στέκεσαι ανένδοτος στις πεποιθήσεις σου. Μήπως να τις ξανασκεφτείς καλύτερα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για αναδιάταξη και τακτοποίηση. Μάζεψε τις δουλειές σου και βάλε μια σειρά που θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες και να κλείσεις οριστικά τις εκκρεμότητες. Με τον Ερμή στους Ιχθείς από την Κυριακή ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις όσον αφορά στις συνεργασίες σου. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις βήματα προόδου. Τα οικονομικά αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν ανοδική πορεία, αλλά μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός. Κινήσου με αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φανεί εξαιρετικά ευεργετική για τα σχέδιά σου σε όλους τους τομείς, αρκεί να κινητοποιηθείς κατάλληλα. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα που δεν λειτουργούν πια στη ζωή σου θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν και να απομακρυνθούν οριστικά. Επομένως, από την Πέμπτη και μετά ξεκινάει μια φάση στη ζωή σου που πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα πράγματα και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται. Πρόσωπα και καταστάσεις που σε κούρασαν απελπιστικά, τώρα ήρθε η στιγμή να πάψουν να υφίστανται χωρίς δεύτερη σκέψη. Αισθηματικά, είναι μια περίοδος καλή για να θέσεις νέες βάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εβδομάδα αυτή για να μιλήσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια στον άνθρωπό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, λοιπόν, μίλα με το ταίρι σου και μην κρύβεις άλλο αυτό που σε εκνευρίζει ή σε αγχώνει μέσα στη σχέση. Τώρα το συναίσθημα είναι υπό έλεγχο και η λογική μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο. Αν πάλι αναζητάς έναν μόνιμο σύντροφο, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις πραγματικές σου ανάγκες και να κινηθείς σωστά προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν ξέρεις τί ψάχνεις ξέρεις και πού θα το βρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη και θα πρέπει να δράσεις με στόχο να κλείσεις κάθε υπόθεση που έχεις ανοιχτή. Με σωστές επαφές , είτε με συναδέλφους, είτε συνεργάτες, είτε ανωτέρους, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Μην βιαστείς, όμως, να κάνεις μεγάλα βήματα, γιατί το διάστημα που ακολουθεί μετά την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς – την Κυριακή- θα είναι ιδανικό για να «τουμπάρεις» τα σωστά πρόσωπα και να τα φέρεις στα «νερά» σου! Στα οικονομικά στόχευσε στην σταθεροποίηση η οποία χρειάζεται και κάποιες θυσίες!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ορθολογισμό και τάξη, αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι οι αλλαγές που θα προκύψουν, γιατί ήρθε η στιγμή να προκύψουν! Με λίγα λόγια, κάθε κατάσταση που από καιρό σε έχει κουράσει ή που εδώ και καιρό βρίσκεται σε οριακή θέση, τώρα θα δεις να προκύπτουν κάποιες αλλαγές. Η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Τώρα η αλλαγή δεν σε φοβίζει, απεναντίας την επιζητάς για να επανακτήσεις την ισορροπία στη ζωή σου. Συγκράτησε την αντίδρασή σου, σκέψου καλά και έπειτα πράξε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή η εβδομάδα αυτή κρύβει εκπλήξεις. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, οι ημέρες αυτές θα δώσουν την αφορμή για να εξελιχθούν τα πράγματα. Αν πάλι η σχέση σου δεν στηρίζεται σε τόσο στέρεα βάση, τώρα θα έρθουν στο φως δεδομένα που θα σε κάνουν να πάρεις μια μεγάλη απόφαση. Στην περίπτωση πάλι που είσαι μόνος, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου από την Κυριακή θα μπορέσεις να φέρεις κοντά σου νέα πρόσωπα χάρη στην συμπαθητική και γοητευτική σου πλευρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα τα πας πολύ καλά τις ημέρες αυτές, ενώ η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να ξεπεράσεις δυσλειτουργικές καταστάσεις. Νέα ξεκινήματα, αλλαγές, συζητήσεις, εξελίξεις, όλα αυτά θα περιλαμβάνονται στο «μενού» της εβδομάδας. Θα γίνουν συζητήσεις και νέα δεδομένα θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά τις καταστάσεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις εξαιρετικές οργανωτικές ενέργειες στην αρχή της εβδομάδας που θα τις βρεις μπροστά σου τις επόμενες ημέρες.

πηγη:https://www.myastro.gr