Translate this page

Η τριχόπτωση και η φαλάκρα είναι κάτι απολύτως συνηθισμένο στους άντρες, γεγονός που συχνά τους προκαλεί κατάθλιψη,

στρέφοντας τους περισσότερους στην επιλογή μιας μεταμόσχευσης μαλλιών σε μια προσπάθεια να καλύψουν το… κενό μια για πάντα!

Τώρα, όμως, υπάρχει μία ακόμη λύση στο πρόβλημα της φαλάκρας, και μάλιστα πιο οικονομική και λιγότερο χρονοβόρα. Τι εννοώ; Το περίφημο τατουάζ μαλλιών λύνει μια για πάντα το αντιαισθητικό πρόβλημα της φαλάκρας! Λίγες ώρες πόνου και θα έχετε «μαλλιά» για μια ζωή, είναι το σλόγκαν κλινικής στο Μάντσεστερ!

Το τατουάζ μαλλιών είναι «πνευματικό τέκνο» του Ian Watson, ο οποίος στα 35 του έχασε τον αδελφό του και ακολούθως έπαθε αλωπεκία λόγω στενοχώριας , χάνοντας όλα τα μαλλιά του. Απελπισμένος ζήτησε από τη χήρα του αδελφού του να «ζωγραφίσει» με έναν λεπτό μαρκαδόρο… τελίτσες στο κεφάλι του, ελπίζοντας ότι οι κουκκίδες θα κάλυπταν έστω προσωρινά το κενό.

Η ανόητη -όπως πίστευαν αρχικά- ιδέα τους φάνηκε εν τέλει να αξίζει κάτι! Μετά από αρκετά χρόνια εντατικής έρευνας, κατάρτισης και συνεργασίας με make-up artists και ειδικούς επιστήμονες στην τριχόπτωση, το «δίδυμο» τελειοποίησε τις ικανότητές του «κρύβοντας» εντέχνως τη φαλάκρα με μελάνι!

Η θεραπεία ονομάζεται MHT (Micro Hair Technique) και πραγματοποιείται εφαρμόζοντας στο δέρμα του κεφαλιού διαφορετικές αποχρώσεις χρωστικής ουσίας, έτσι ώστε το μέγεθος, η πυκνότητα αλλά και το σχήμα των κοντών μαλλιών να αναπαράγονται στην εντέλεια.

Πρόκειται δηλαδή για ένα «συμβατικό» τατουάζ που γίνεται στο κρανίο, σχηματίζοντας μια σκουρόχρωμη «σκιά» εν είδει ενός συνηθισμένου ξυρισμένου κεφαλιού, το κόστος του οποίου δεν ξεπερνά τα 3.000 δολάρια! Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι άκρως εντυπωσιακό και φαίνεται να αξίζει -και με το παραπάνω- τον πόνο!