Translate this page

Ένας κόσμος μόνο με μία γυναίκα θα ήταν ένα δραματικό σενάριο για όλους. Δείτε τι θα συνέβαινε αν αφαιρούσαμε 3,79 δισεκατομμύρια γυναίκες.

Σήμερα ο παγκόσμιος πληθυσμός υπολογίζεται στα 7,6 δισεκατομμύρια από το Γραφείο Απογραφών των ΗΠΑ. Ο μισός πληθυσμός (49,6%) είναι γυναίκες. Τι θα συνέβαινε όμως στον κόσμο αν αφαιρούσαμε τις 3,79 δισεκατομμύρια γυναίκες;

Με μία μόλις γυναίκα σε ολόκληρο τον πλανήτη, θα υπήρχε χάος. Αρχικά, οι θάνατοι των ανδρών δεδομένου της αριθμητικής υπεροχής τους, θα αυξάνονταν σε σχέση με τις γεννήσεις, ενώ η γυναίκα θα μπορούσε να κυοφορεί μία φορά το χρόνο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μωρό θα γεννιόταν κορίτσι…

Σύμφωνα με την έρευνα του παρακάτω βίντεο, οι άνδρες αμέσως θα γινόντουσαν πιο οξύθυμοι, νευρικοί και τελικά επιθετικοί ή ακόμα και αυτοκαταστροφικοί. Κανείς δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση.

Παράλληλα, η νομοθεσία θα ήταν ιδιαίτερα αυστηρή για την προφύλαξη της μοναδικής υπάρχουσας γυναίκας στον κόσμο, η οποία σίγουρα θα χρειαζόταν προστασία και ασφάλεια, αφού θα ήταν στόχος για πολλούς άνδρες.

Χωρίς αμφιβολία, πολλοί άνθρωποι θα έχαναν την δουλειά τους, όπως υπάλληλοι σε αισθητικά κέντρα, γυναικολόγοι κ.α.

Το πιο σημαντικό ερώτημα όμως που η κοινωνία θα έπρεπε να λύσει είναι το εξής: Πώς θα συνεχιστεί ο κόσμος αν υπάρχει μία μόλις γυναίκα; Πώς οι γεννήσεις θα είναι ίσες με τους θανάτους ώστε να επανέλθει η τάξη στον κόσμο;

Και πώς θα ήταν αυτό εφικτό σε γρήγορο χρονικό διάστημα, εφόσον η γυναίκα θα μπορούσε να φέρει ένα παιδί στον κόσμο το χρόνο; Μετά από χρόνια, ο κόσμος σιγά σιγά θα μειωνόταν λόγω των θανάτων και το δυστοπικό περιβάλλον θα ήταν δραματικό για όλους.

Ο κόσμος θα χρειαστεί εκατοντάδες χρόνια για να ζήσει και πάλι φυσιολογικά, δηλαδή με ίσο αριθμό γυναικών και ανδρών. Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=320&v=nQj44xzgTmg