Translate this page

Ο Μάρκος Σεφερλής πρόσφερε χαμόγελο και ελπίδα στην Σπυριδούλα Φατούρου και την κορούλα της Άσπα, την οποία είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας.

«Εγώ κάνω πάντα ό,τι μου λέει η ψυχή μου και εκείνη τη στιγμή αυτό μου είπε η ψυχή μου», είπε ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής
Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν από λίγο καιρό, καθώς αγόρασε ένα ειδικό αυτοκίνητο που χρειάζεται η Ασπασία, την οποία προ ετών πυροβόλησε ο πατέρας της.

Στις αρχές του Μάρτη, οπότε και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, ο αγαπητός κωμικός δεσμεύτηκε on air να βοηθήσει την κοπέλα, που δίνει την δική της «μάχη» για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Σήμερα το μεσημέρι ο Μάρκος μίλησε από την Θεσσαλονίκη σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του Star, κάνοντας γνωστό πως αγόρασε στο νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειάζεται ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί να κάνει με ασφάλεια τις θεραπείες της.

«Το ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει πίσω διπλά την χαρά που δίνεις γενικότερα και την ελπίδα που έδινες σε εμάς. Εύχομαι να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση», είπε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, ενώ ο ηθοποιός, εξίσου συγκινημένος, ανέφερε πως «εγώ κάνω πάντα ό,τι μου λέει η ψυχή μου και εκείνη τη στιγμή αυτό μου είπε η ψυχή μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο:

Η απόπειρα δολοφονίας της 17χρονης Ασπασίας από τον 47χρονο πατέρα της στο κέντρο της πόλης του Άργους, τον Αύγουστο του 2013 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο πατέρας θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα της νεαρής Ασπασίας, Σπυριδούλα. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε. Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 22 Αυγούστου 2013. Η Άσπα έδωσε την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.