Translate this page

Στο ίδιο τροχαίο έχασαν και την μόλις 8 εβδομάδων αδελφή τους

Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία με δύο αδέλφια να κρατιούνται χέρι χέρι στο νοσοκομείο για πρώτη φορά μετά το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκαν οι γονείς τους και η μικρή τους αδερφή, στο San Angelo, στο Τέξας.

Όλα συνέβησαν στο San Angelo, στο Τέξας, στις 7 Απριλίου όταν μία νεαρή μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, στο οποίο επέβαινε και ο μόλις ενός έτους γιος της, και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της φωτογραφίας, η 8χρονη Angie Clemens και ο 5χρονος αδερφός της Zachary, τα δύο μικρότερα αδέλφια τους Wyatt και Nicholas, οι γονείς τους ο 31χρονος Jim και η 29χρονη Karisa και η μόλις οχτώ εβδομάδων Juliana. Οι γονείς και το μωρό έχασαν τη ζωή τους, ενώ η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και ο γιος της είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα δύο αδέρφια κρατιούνται χέρι χέρι για πρώτη φορά μετά το τραγικό γεγονός. Το 8χρονο κορίτσι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ο 5χρονος αδερφός έχει σπάσει τη μέση του. Τα δύο αδέρφια μπόρεσαν να ειδωθούν και πάλι από κοντά όταν οι συγγενείς τους έβαλαν τις αναπηρικές καρέκλες τους δίπλα δίπλα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται.

«Αυτοί είναι ο Zachary και η Angie. Είναι η πρώτη φορά που μπορούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλον μετά το ατύχημα», έγραψε μια από τους συγγενείς τους. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με αυτά τα μικρά παιδιά που έχουν ακόμα μεγάλο ταξίδι μπροστά τους για να αναρρώσουν», ανέφερε ένας άλλος συγγενής. Στην κηδεία των γονιών τους 21 Απριλίου κατάφερε να πάει μόνο ο Nicholas, αφού τα υπόλοιπα αδέρφια δεν ήταν σε θέση να φύγουν από το νοσοκομείο. Ο Wyatt δεν φέρει τόσο σοβαρά τραύματα αλλά παραμένει κι εκείνος στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2009 και όλοι μιλούσαν για δύο «αφοσιωμένους» γονείς. Συγγενείς και φίλοι ανέλαβαν την φροντίδα των παιδιών.

πηγη:https://www.newsbeast.gr