ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14/05/18-20/05/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  14 Μαϊου έως 20 Μαϊου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Φίλε Κριέ, την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης σου, Άρης, εισέρχεται στον Υδροχόο και σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τις φιλίες και τις ομάδες, οποιασδήποτε δραστηριότητας είσαι μέλος. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και απότομες αλλαγές που είναι πιθανό να σε πιάσουν εξ απήνης. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός με τις φιλίες σου και να μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα. Από την άλλη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες με τη συμβολή ενός προσώπου που θα σου δείξει έναν εντελώς καινούριο κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά δεν έχεις περάσει και λίγα. Τώρα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στους Διδύμους στις 19 τα πράγματα κυλούν διαφορετικά και αν θέλεις να κάνεις τις αλλαγές που θα σε κάνουν πιο ικανοποιημένο θα πρέπει να δείξεις αποδοχή στη νέα τάξη πραγμάτων. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και διατεθειμένος να παλέψει μαζί σου για να βρείτε λύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ουρανός μένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 15 και μετά αλλάζει θέση, μπαίνοντας στον Ταύρο. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές για το ζώδιό σου στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών. Ό,τι θεωρούσες δεδομένο φαίνεται να αλλάζει, καθώς θα χρειαστεί να βρεις νέες ισορροπίες. Αποδέξου τα αναπάντεχα με θετική σκέψη και δες τα ως μια ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις για να ωφεληθείς ο ίδιος. Μην συνεχίζεις να ποντάρεις σε καταστάσεις που ίσως να μην έρθουν ποτέ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που έρχεται είναι η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο δικό σου ζώδιο στις 15 και η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο σου την ίδια μέρα. Η χρονική αυτή περίοδος είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα είτε αυτά αφορούν την προσωπική σου ζωή, είτε την επαγγελματική, είτε την κοινωνική. Τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου και σε ωθούν να κάνεις σχέδια με μια πιο μακροχρόνια πνοή. Επιδιώκεις τις νέες εμπειρίες, έτσι ώστε να νιώσεις τον ενθουσιασμό που τις συνοδεύουν. Αυτή είναι μια νέα εποχή που η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου δεν θα βρίσκονται πια υπό διαπραγμάτευση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό, γιατί θα είσαι και εσύ πιο ανάλαφρος. Δείχνεις απαλλαγμένος από προβληματισμούς που είχες στο παρελθόν και έτσι η εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 19 θα κυλήσει αρκετά ομαλά. Επωφελήσου την κατάσταση για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Και στην εργασία αναμένονται ριζικές αλλαγές. Απροσδόκητα γεγονότα και αφορμές σε ταρακουνούν και πλέον οι ισορροπίες αλλάζουν ολοκληρωτικά. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις την μεγάλη αλλαγή, να ξεκινήσεις μια νέα ενασχόληση, να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον ή να αλλάξεις ακόμη και καριέρα. Η ανάγκη σου για ελευθερία θα είναι τόσο έντονη που οι συνεργασίες σου θα καθοριστούν από αυτήν. Όσον αφορά στα οικονομικά, αλλάζει ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το χρήμα και χρειάζεται προσοχή. Τακτοποίησε οφειλές του παρελθόντος χωρίς άλλη αναβολή.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 19 του μήνα. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες αυτές για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Επιδίωξε την επαφή σου με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σου δώσουν την βοήθεια που αναζητάς. Η γοητεία σου γίνεται πιο έντονη και λειτουργεί βοηθητικά για να πλησιάσεις τους άλλους και να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 15 θα έχεις εξαιρετική βοήθεια στα εργασιακά σου, για αυτό μην μένεις άπραγος σε καταστάσεις που χρειάζονται δραστηριοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η ανεκτικότητα και η ηρεμία σου θα αποβούν πολύ σημαντικές για την εξέλιξη των πραγμάτων. Παρά την ένταση που υποβόσκει δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια σοβαρή αναταραχή, χάρη στη δική σου λογική διαχείριση. Ο σύντροφός σου θα ηρεμήσει επηρεασμένος από την δική σου στάση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 15 θα είναι πολύ δημιουργική. Η ανάγκη σου για καινοτομία, δημιουργικότητα και αλλαγή θα σε κάνει να σκεφτείς εξαιρετικές ιδέες που θα οδηγήσουν την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές. Το χρήμα αποκτάει διαφορετική σημασία για εσένα και φαίνεται ότι είσαι έτοιμος να κάνεις ριζικές αλλαγές ξεκινώντας άμεσα!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 στον Ταύρο θα σε κάνει να δεις διαφορετικά τις παρέες και τους φίλους που σε περιβάλλουν. Ίσως νιώθεις ότι η κοινωνική σου ζωή έχει πέσει σε τέλμα και αναζητάς νέα πρόσωπα που θα σου φέρουν φρέσκες ιδέες ή θα σε κάνουν να νιώσεις νέα συναισθήματα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 19 οι επαφές σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο χαρακτηρίζονται από πολύ καλή επικοινωνία, αισιοδοξία και αυθορμητισμό. Συνέχισε να είσαι υπομονετικός με τις προσπάθειές σου, καθώς ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν διευκολύνει τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το παρελθόν πρέπει να μείνει παρελθόν και εσύ να κοιτάξεις μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η σχέση στην οποία βρίσκεσαι να φτάσεις στο τέλος της. Ή ακόμη ότι μια παρελθοντική σχέση πρέπει να μείνει εκεί και εσύ να νιώσεις απελευθερωμένος πια από αυτή. Κόψε τους δεσμούς με το παρελθόν και με ό,τι δεν λειτουργεί πια. Κάνε τις αλλαγές που πρέπει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να παραμείνεις στο ύψος των περιστάσεων. Θα έχεις το θάρρος της γνώμης σου και το κουράγιο να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να φτάσεις. Είναι επίσης, περίοδος που μέσα σου γεννιούνται έντονα συναισθήματα για αλλαγή. Είτε διεκδικείς μια καλύτερη θέση, είτε αύξηση, είτε καλύτερες συνθήκες εργασίας από όλες τις πλευρές. Ανασκουμπώσου, πάρε δύναμη και προχώρα με πυγμή και σύνεση. Τα χρήματα αποκτούν ιδιαίτερη αξία από εδώ και μπρος και δεν πρόκειται να τα «χαρίζεις» τόσο εύκολα και για κανέναν.

Λέων

Φίλε Λέων, ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα βρίσκεται στον Ταύρο και αυτή την εβδομάδα. Η περίοδος είναι, λοιπόν, ιδανική για να δώσεις βαρύτητα στις σχέσεις σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και νέοι κανόνες θα διέπουν τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Αξιοποίησε το διάστημα αυτό μέχρι τις 21 που ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 ετοιμάσου να καλωσορίσεις μια νέα πραγματικότητα. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα σε κάνει να νιώσεις ανυπομονησία για να αλλάξεις τα πράγματα που σε ενοχλούν και να δώσεις την ώθηση για μεγάλες αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μήπως η σχέση σου έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου; Ή μήπως τελικά δίνεις πολλή από την ενέργειά σου στη σχέση σου; Η ευτυχία του συντρόφου σου είναι σημαντική, αλλά μην ξεχνάς ότι και η δική σου ευτυχία είναι εξίσου σημαντική. Μην ξεχνάς ότι το ταίρι σου σε θέλει ικανοποιημένο, όχι εξουθενωμένο από συναισθηματικές δυνάμεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις νέες συμφωνίες, να αποδεχθείς μια πρόταση για νέα συνεργασία ή ακόμη και για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματα σου για να προωθήσεις την καριέρα σου και με τις κατάλληλες ενέργειες μπορείς να πείσεις τους γύρω σου για τις ικανότητές σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται από τις 15 και μετά με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Στα οικονομικά ξέχνα ό,τι ήξερες μέχρι τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν για εσένα και ειδικά ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι και χειρίζεσαι τον πλούτο.

Παρθενος

Η Αφροδίτη παραμένει στους Διδύμους μέχρι τις 19 και σε ευνοεί σε υποθέσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη γνώση, τα ταξίδια και τις νέες γνωριμίες. Φυσάει αέρας αλλαγής και μπορείς να ετοιμαστείς για να γράψεις τις νέες σελίδες του προσωπικού σου διηγήματος. Οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την καριέρα σου και να βάλεις μπροστά σχέδια που έχεις και μέχρι τώρα δεν βρήκες την κατάλληλη ευκαιρία για να εφαρμόσεις. Στα αισθηματικά υπάρχει κέφι, θετική διάθεση και πλούσιο συναίσθημα. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 κάνει τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να αυξάνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μην θεωρείς τον σύντροφό σου δεδομένο, γιατί ο μεγάλος χαμένος θα είσαι εσύ στο τέλος. Η απογοήτευση και το κενό που νιώθεις μετατρέπεται σε πικρία, συναίσθημα που το ξεσπάς στο ταίρι σου. Άκουσε και τις δικές του ανάγκες και μην πιστεύεις ότι θα σε αντέχει για πάντα. Αν είσαι μόνος, μην φοβηθείς να κάνεις μια νέα αρχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά οπλίσου με υπομονή και επιμονή. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 15 οι απαιτήσεις είναι αρκετές και θα πρέπει να είσαι αρκετά πρακτικός και οργανωμένος για να ανταπεξέλθεις. Με τις έξυπνες ιδέες σου θα καταφέρεις να ξεφύγεις από πολλές παγίδες και να βρεις εναλλακτικές για να κερδίσεις χρόνο και κόπο. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ όμορφα για την αισθηματική σου ζωή και θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Με το τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Κρόνο την Παρασκευή θα καταφέρεις να μιλήσεις ή να εκφράσεις με κάποιον τρόπο συναισθήματα και αγωνίες που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα και να απαλλαγείς από ένα μεγάλο άγχος. Με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 16, αποκτάς ενέργεια και δημιουργικότητα για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις στην προσωπική ζωή ή να εκφράσεις την εγκλωβισμένη δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν θέλεις να εκτιμήσεις το παρόν σου στην αισθηματική ζωή θα πρέπει να το δεις σε συνάρτηση με το παρελθόν. Έχεις περάσει αρκετά και ένα σύνολο επιλογών σε έχει φέρει εδώ που βρίσκεσαι. Ακόμη και αν δεν είναι τα πράγματα όπως θέλεις, έχεις τη δυνατότητα να τα αλλάξεις, αρκεί να το πάρεις απόφαση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή μπορείς να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα σου δώσουν νέα γνώση για το αντικείμενό σου και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Η συνεργασία και η ομαδική εργασία μπορούν να σε βοηθήσουν να επιφέρεις εξαιρετικά αποτελέσματα στη δουλειά σου. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 13 θα καταφέρεις να διαχειριστείς άψογα τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, σε τραπεζικά ή φοροτεχνικά ζητήματα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη αντιφατικές γεύσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις τις ποικίλες πλευρές της ζωής. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 αυξάνει τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχει γύρω σου. Χρειάζεσαι το πείσμα σου περισσότερο από ποτέ προκειμένου να σταθείς όρθιος και να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου. Από την άλλη, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 θα είναι η εκκίνηση μιας περιόδου μεγάλων αλλαγών. Ίσως κάποιες από αυτές να μην τις περιμένεις, ενώ άλλες αποτελούν κρυφές προσδοκίες που πλέον θα πάρουν «σάρκα και οστά»!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο σύντροφός σου θα λειτουργήσει ως σύμμαχος στις προκλήσεις σου. Η σχέση σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να πάρεις κουράγιο για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου. Την αξίζει! Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που στέκεται πολύ κοντά σου και νιώθει κάτι παραπάνω θα σου δώσει σημαντική βοήθεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά το σκηνικό είναι αντιφατικό φαινομενικά. Από τη μία υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν, ενώ οι απαιτήσεις θα είναι πολύπλευρες και θα προέρχονται από διάφορες πηγές. Από την άλλη, με κάποιον τρόπο σου δίνεται η ευκαιρία για ριζικές αλλαγές και πλησιάζει η στιγμή που θα γευθείς την ικανοποίηση. Δες το σαν μια δικαίωση κόπων και προσπαθειών που εδώ και πολύ καιρό έχεις καταβάλει. Με τον Ουρανό να μπαίνει στον Ταύρο στις 15 οι προτεραιότητες επαναπροσδιορίζονται και νέα δεδομένα σε ωθούν να εξετάσεις διαφορετικά την αξία των χρημάτων σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να κινείται στον Ταύρο μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με συζητήσεις γύρω από φλέγοντα θέματα, συμφωνίες που αφορούν σε οικονομικές εκκρεμότητες ή ζητήματα. Η σταθεροποίηση αυτή θα σε απαλλάξει από το άγχος που συνοδεύει η μέχρι τώρα ρευστή κατάσταση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 19 συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή, βελτιώνοντας οποιαδήποτε ελαττωματική κατάσταση υφίσταται σε αυτήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι «καλό παιδί» αυτό το διάστημα, γιατί φαίνεται ότι είσαι επιρρεπής σε αμαρτίες… Αν βρίσκεσαι σε σχέση, κάποιο πρόσωπο σε βάζει σε πειρασμό, πράγμα που απαιτεί από εσένα αυτοσυγκράτηση, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η ευτυχία του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά η εβδομάδα αυτή συνεχίζει να απαιτεί από εσένα τον κόπο σου και την υπομονή σου. Επαγγελματικά χρειάζεται να υπομείνεις κάποιες καταστάσεις και να επιμείνεις σε ζητήματα που ξέρεις ότι μπορούν να κάνουν την καριέρα σου να εξελιχθεί ή που μπορούν να σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Στα οικονομικά φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής και συνετός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να σε ταράξει ευχάριστα κάνοντας την αισθηματική σου ζωή πιο ζωντανή, γεμάτη εκπλήξεις και αλλαγές. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 13 του μήνα θα είσαι σε θέση να συζητήσεις ο,τιδήποτε σε απασχολεί με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και να καταφέρεις να αποκομίσεις εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε κάνουν να ελπίζεις για το μέλλον. Η έμπνευση και η προσωπική ελευθερία θα έχει ιδιαίτερο ρόλο τις ημέρες αυτές στη ζωή σου κάνοντάς σε και πιο δημιουργικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Υπάρχουν σύννεφα στην αισθηματική σου ζωή, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που κάνουν τον άνθρωπό σου να νιώθει ανασφάλεια και αμφισβήτηση. Φρόντισε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, αποφεύγοντας την κατά μέτωπο σύγκρουση. Αν το παρατραβήξεις, ίσως οι εξελίξεις να σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ιδέες, δημιουργική σκέψη, καινοτόμα σχέδια και μια έκρηξη εφευρετικότητας αναμένεται αυτή την εβδομάδα για την επαγγελματική σου ζωή. Είναι μια περίοδος που αν την εκμεταλλευτείς σωστά θα μπορέσεις να κάνεις άλματα στην καριέρα σου και να υλοποιήσεις μεγάλους στόχους. Στα οικονομικά φρόντισε να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος, γιατί το ταπεραμέντο σου σε κάνει παρορμητικό με τα χρήματα και σε οδηγεί σε σπατάλη. Φυλάξου γιατί υπάρχει δρόμος που πρέπει να διανύσεις και μάλιστα με αρκετές απαιτήσεις.

Υδροχόος

Ευχάριστες οι προβλέψεις φίλε Υδροχόε! Ο κυβερνήτης σου Ουρανός περνάει στον Ταύρο στις 15, γεγονός που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Θέλεις να αλλάξεις σπίτι, διακόσμηση, μαλλιά, παρέες, δουλειά, συνήθειες; Όχι, όχι δεν έχεις τρελαθεί! Είναι ο Ουρανός που από τη νέα του θέση σε θέτει σε εγρήγορση και σε ωθεί να αλλάξεις και να εξελίξεις τη ζωή σου. Το καλό είναι ότι όλο αυτό θα γίνει με μια θετική διάθεση, χαλαρότητα και ηρεμία. Απόλαυσε τα δώρα του σύμπαντος και καλωσόρισε ό,τι νέο φέρνει στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η ανασφάλεια για το μέλλον περνάει και στην σχέση σου. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι πολύ πιεστικός και απαιτητικός από τον σύντροφό σου. Προτού μεταφέρεις τις αγχώδεις σκέψεις σου στον σύντροφό σου, είναι καλό να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου και να βρεις τις απαντήσεις πρώτα μέσα σου. Αν είσαι μόνος, μην εγκλωβίζεσαι στις αγωνίες σου και στον φόβο να μην ξαναπληγωθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Και εκεί που έχεις πέσει σε τέλμα και τα πράγματα κυλούν με τον ίδιο βαρετό και εκνευριστικό τρόπο, το σύμπαν με τον Άρη να περνάει στο ζώδιο σου στις 16 σου δίνει μια σπρωξιά και σε θέτει σε κίνηση. Μια κίνηση δημιουργική για την δουλειά σου που σε βοηθάει να ανοίξεις νέες πόρτες στην επαγγελματική σου ζωή. Κρυφοί πόθοι βρίσκουν τρόπο να υλοποιηθούν και έτσι πολύ σύντομα θα γευθείς την γλυκιά γεύση της επιτυχίας. Στα οικονομικά υπάρχει μια τάση για σπατάλη που φέρνει η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 19.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα νέα είναι ευχάριστα και απλά! Ο Ερμής με την είσοδό του στον Ταύρο στις 13 σε βοηθάει μέσω της κάθε είδους επικοινωνίας να βγεις κερδισμένος! Είτε διαπραγματεύεσαι για τη δουλειά, είτε διεκδικείς καλύτερες συνθήκες σε αυτήν, είτε προσπαθείς να αλλάξεις τη σχέση σου προς το καλύτερο, τα αποτελέσματα μιας συζήτησης θα είναι θετικά για εσένα! Επίσης, θα έχεις τη χαρά να σταθεροποιήσεις μια νέα σχέση ή μια νέα φιλία που μόλις δημιουργήθηκε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν η σχέση σου δεν καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις καλύτερα. Έχεις ανάγκη να βάλεις τη σχέση σε μια νέα φάση ή αλλιώς είσαι έτοιμος να αποδεσμευτείς. Στην περίπτωση που αναζητάς σύντροφο, μόνο ένα πρόσωπο με υψηλά ιδανικά και στόχους μπορεί να σε προσελκύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το μυαλό ισχυροποιείται και σου χαρίζει εξαιρετικές ιδέες για να αξιοποιήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι ο Ουρανός που περνάει στον Ταύρο και διεγείρει την δημιουργικότητά σου, διευρύνοντας τον ορίζοντα της σκέψης. Νέες επαφές με νέους ανθρώπους φέρνουν τον αέρα ανανέωσης στη δουλειά σου και σε κάνει να ανακαλύπτεις επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν αντιλαμβανόσουν μέχρι τώρα. Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 16, διαχειρίσου τη νευρικότητα και το άγχος που δημιουργείται και φρόντισε να ελέγξεις καλύτερα την παρόρμησή σου στα οικονομικά.

πηγη:https://www.myastro.gr