Translate this page

Σε μια προσπάθεια αύξησης της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ικανότητα μετατροπής των λυμάτων σε ασφαλές πόσιμο νερό, μια ζυθοποιία στη Στοκχόλμη ξεκίνησε μια νέα μάρκα μπύρας με νερό από ανακυκλωμένα λύματα.

Η νέα μπύρα που κατασκευάστηκε από την New Carnegie Brewery σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Έρευνας και την Carlsberg υποτίθεται ότι θα πείσει τους ανθρώπους ότι το νερό από “δεύτερο χέρι” μπορεί να είναι τόσο καθαρό όσο και το κανονικό νερό βρύσης.

Το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Έρευνας υποστηρίζει ότι η πρόκληση να κάνουν τους ανθρώπους να πίνουν ανακυκλωμένο νερό δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης στην τεχνολογία, αλλά είναι καθαρά το πώς θα αντιμετωπίσουν την αρνητική ψυχολογία των καταναλωτών.

Οπότε ποιος καλύτερος τρόπος να πείσουν τους καταναλωτές για την καθαρότητα των επεξεργασμένων λυμάτων, από τη χρήση τους για να δημιουργήσουν μια μπύρα.

Η μπύρα κυκλοφόρησε στη Σουηδία στις 25 Μαΐου και ήδη λέγεται “beer crap” στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Οι δημιουργοί πάντως εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα συμβάλουν στην αλλαγή της γενικής άποψης για την χρήση νερού από ανακυκλωμένα λύματα.

ΠΗΓΗ:http://www.allweirdstories.gr