ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04/06/18-10/06/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  04 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Φίλε Κριέ, αυτήν την  εβδομάδα χρειάζεται από εσένα να ελιχθείς με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παγίδες που θα σου  παρουσιαστούν, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ο ρεαλισμός σου θα σε βοηθήσει να παραμείνεις προσγειωμένος και χωρίς να ονειροβατείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή είναι πολύ φυσικό να νιώθεις την ανάγκη ότι χρειάζεται να αλλάξεις τον αέρα σου! Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτό που βιώνεις δεν είναι αυτό ακριβώς που έχεις ως επιδίωξη. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, για αυτό μην επαναπαύεσαι.  Ειδικά αν είσαι μόνος, με τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν αρχίσει να βγαίνουν από την καθημερινότητα και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσεις. Στα οικονομικά προσπάθησε να κατευνάσεις τις επιθυμίες σου και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου! Υπάρχουν πράγματα που έχουν προτεραιότητα.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική και δεν είναι καθόλου περίεργο να νιώσεις εξάντληση. Οι δυνάμεις σου, τόσο οι σωματικές, όσο και οι ψυχικές, έχουν όρια και οφείλεις να τα σεβαστείς αν θέλεις να έχεις μια καλή πορεία.  Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην δίνεις μεγάλη σημασία σε ό,τι πραγματικά είναι αδιάφορο. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά το κλίμα στην σχέση σου είναι πολύ ζεστό και η αμοιβαία αγάπη είναι εμφανής. Οι συζητήσεις σου με τον σύντροφό σου έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, για αυτό μην προσπεράσεις με αδιαφορία όσα έχει να σου πει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία για φλερτ. Απόλαυσέ το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία η εβδομάδα αποδεικνύεται πολύ βοηθητική ως προς πιθανές αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα που θα οδηγήσουν την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα παρουσιάσουν βελτίωση και με καλύτερη διαχείριση θα καταφέρεις ακόμη και να αποταμιεύσεις! Καθόλου άσχημα, ε;

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο βγάζει προς τα έξω ένα κομμάτι του εαυτού σου που είναι πιο συναισθηματικό και πιο ευαίσθητο. Η οικογενειακή θαλπωρή θα παίξει σημαντικό ρόλο, αφού με κάποιον τρόπο θα αναζητήσεις την ασφάλειά της. Πάρε δύναμη και κουράγιο από το χαμόγελο των αγαπημένων σου προσώπων και μοιράσου μαζί τους τα βάρη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η βλέψη για ένα κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Τώρα μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα αυτά και η αντίδραση του συντρόφου σου θα κρίνει και τις αποφάσεις σου. Όπως και να έχει είναι καλή στιγμή για να πάρεις κομβικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι όμορφο που θα έρθει στην ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία είναι μια περίοδος που οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και η δική σου υποχρέωση είναι να ξεχωρίσεις αυτές που πραγματικά αξίζουν, από αυτές που δεν είναι και τόσο πραγματικές! Πρόσεχε, λοιπόν, να μην εξαπατηθείς και να αποφασίσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον με σύνεση. Πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου! Βάλε πρόγραμμα!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο σου σου βγάζει στην επιφάνεια έναν εαυτό πιο ανέμελο. Σαν έφηβος θα προσπαθήσεις να χαρείς απλές στιγμές με πρόσωπα που θεωρείς δικά σου και εμπιστεύεσαι. Φρόντισε μόνο να μην κουβαλήσεις και την ανευθυνότητα ενός εφήβου, γιατί στην περίπτωση αυτή κινδυνεύεις να εκτεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει επικοινωνία και ξεκαθαρίσματα. Μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου, σού ανοίξει την κουβέντα και προσπαθεί να μοιραστεί μαζί σου θέματα που τον απασχολούν. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, μέσα από μια συζήτηση θα βγουν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα ή μπορεί ακόμη να αποκαλυφθούν και συναισθήματα κρυφά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Είναι μια καλή εβδομάδα για να ξεκινήσεις νέα πράγματα! Οι ιδέες που έχεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα καταφέρουν να βρουν πρόσφορο έδαφος. Μην επαναπαύεσαι σε αυτό όμως και σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου γιατί το τέλος του μήνα δεν θα είναι το ιδανικό!

Λέων

Φίλε Λέων, αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να σε επηρεάζει από τους Διδύμους είναι ξελογιάστρα. Σε κάνει να παρασύρεσαι και να σκέφτεσαι πράγματα που δεν είναι και τόσο ουσιώδη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε δημιουργικές ενασχολήσεις, γιατί έτσι θα δεν θα έχεις τύψεις ότι έχασες τον καιρό σου με αδιάφορες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά δώσε έμφαση στις συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο είναι καλή εβδομάδα για να βγάλεις προς τα έξω το ρομαντικό σου πρόσωπο. Δώσε χρόνο στη σχέση σου, αναζωογονώντας την. Πλησίασε τον σύντροφό σου με ενδιαφέρον και στοργή. Αν πάλι είσαι μόνος, η ανασφάλεια βγαίνει από το παιχνίδι και δείχνεις αποφασισμένος να πας παρακάτω. Το παρελθόν δεν έχει θέση πια στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά σου προς τους συναδέλφους σου. Υπάρχει τάση για γκρίνιες και διαμάχες που μόνο ψυχική δύναμη θα σου καταναλώσουν. Για αυτό πρόσεχέ πολύ τα λόγια και τις κινήσεις σου! Επίσης, έχεις οικονομικές ανασφάλειες και είναι λογικό. Μην τα βάζεις όλα μαζί…

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, αυτή η εβδομάδα σου θυμίζει ότι θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου. Είτε αυτό αφορά την υγεία σου, είτε την εξωτερική σου εμφάνιση, είτε ευχάριστες ενασχολήσεις που λείπουν από την ζωή σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, γιατί μόνο έτσι θα είσαι σε θέση να κάνεις πράξη τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο σύντροφός  σου θα αναζητήσει με τον τρόπο του την προσοχή σου – και όχι άδικα όπως φαίνεται! Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και να μην μπεις σε θέση άμυνας φέροντας ενοχικά συναισθήματα. Δείξε την αγάπη σου και φρόντισε να κάνεις το κλίμα πιο ζεστό. Αν είσαι μόνος τώρα χρειάζεσαι υπομονή για να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, έφτασε επιτέλους η στιγμή πού περίμενες! Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων οι κόποι σου καρποφορούν και σου δίνουν τα αποτελέσματα που ήθελες. Τα στόματα θα κλείσουν και σιγά σιγά μπαίνει τάξη. Ως προς τα οικονομικά σου πρόσεχε τα έξοδά σου! Μην είσαι ανεξέλεγκτος γιατί έχεις μια τάση να παρασύρεσαι αυτό τον καιρό!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, δεν θα σου είναι και πολύ εύκολο να ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς της εβδομάδας. Για αυτό φρόντισε από το ξεκίνημά της να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένος και να αφήσεις τις υπερβολές. Δεν χρειάζεται να λες συνέχεια «ναι» θυσιάζοντας τις υποχρεώσεις σου. Έτσι θα καταφέρεις να είσαι και λιγότερο αγχωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά υπάρχει ένας προβληματισμός, καθώς η στάση του συντρόφου σου έχει αλλάξει και αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Αντί να απομακρύνεσαι φρόντισε να τον πλησιάσεις περισσότερο και να του μιλήσεις με κατανόηση και ενδιαφέρον. Έτσι θα επέλθει μια σχετική ισορροπία. Στην περίπτωση που αναζητάς συντροφιά, η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες. Περιορίσου στις φιλικές παρέες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, το κλίμα είναι ευνοϊκό και νέες συνεργασίες κάνουν την εμφάνισή τους, μέσω των οποίων θα λάβεις την βοήθεια που χρειάζεσαι προκειμένου να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να ευχαριστήσεις ανθρώπους που σε βοήθησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα σχεδόν σου επιβάλλει να ανοίξεις το μυαλό σου και να σκεφτείς με ευρύτητα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Σημαντική βοήθεια φαίνεται πως έρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου, αλλά δεν θα είναι εύκολο να την λάβεις γιατί δυσκολεύεσαι να ανοιχθείς. Τόλμησε να μιλήσεις και θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα. Υπάρχει μια τάση για μετακινήσεις στον τομέα αυτό, για αυτό σου προτείνεται να κάνεις μια μικρή εκδρομή κάπου κοντά ή ακόμη και έναν περίπατο. Θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με μια άλλη ματιά που θα σας φέρει πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος, σε μια μετακίνηση ή εξόρμηση θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα την περίοδο αυτή. Για την ακρίβεια έχεις πολλές πιθανότητες να δεχθείς μια πρόταση, η οποία φαίνεται ότι είναι ικανή να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Μην διστάσεις να κάνεις την δική σου αντιπρόταση αν δεις ότι δεν είναι αυτό που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να μειώσεις τις σπατάλες σου!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το παρελθόν επανέρχεται στο παρόν και αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό. Στην περίπτωση που το παρελθόν έχει θετική επίδραση, φρόντισε να κινηθείς σωστά και να το εκμεταλλευτείς. Αν πάλι δεν έχει κάτι να σου προσφέρει, καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος εξ αρχής και να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τα σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο βελτιώνονται. Τα προβλήματα φαίνεται πως βρίσκουν σιγά σιγά τη λύση τους και αυτό είναι ένα βάρος που φεύγει από πάνω σου, αλλά και από τη σχέση σου. Η σταθερότητα και η ηρεμία είναι χαρακτηριστικά που έρχονται για να εγκατασταθούν στη σχέση. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις τη συγκίνηση, η στιγμή που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές πλησιάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, καθώς αυτοί που στέκονται απέναντί σου θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν λάθος. Με υπομονή και επαγγελματισμό προσπάθησε να αντικρούσεις τις «επιθέσεις». Ως προς τα οικονομικά χρειάζεται προσοχή στα έξοδα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αναμένεται μεγάλη και αρκετά φορτισμένη. Υπάρχει ένα μόνιμο άγχος που σε κατατρέχει προσπαθώντας να καταφέρεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε μια παύση και δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο να καλμάρει, να οργανωθεί και να αντιδράσει. Με τον εκνευρισμό δεν κερδίζεις κάτι. Όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο εύκολη θα είναι και η εβδομάδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα γίνουν συζητήσεις που θα σε κάνουν να αναστατωθείς ή ακόμη και να εκνευριστείς. Ο σύντροφός σου διατηρεί μια στάση αρκετά επικριτική απέναντί σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να μπεις σε άμυνα. Μην δίνεις έκταση στα πάντα και προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση με υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αν συνεχίσεις να είσαι τόσο πρόθυμος και με τόση ενέργεια, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα απολαύσεις τις θετικές συνέπειες. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις σύνεση, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι ευχάριστες στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, τον τελευταίο καιρό οι υποθέσεις που σε αφορούν πιο στενά φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη. Το πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο σε βοηθάει διακριτικά για να οδηγηθείς αργά και σταθερά στην επίτευξη των στόχων σου.  Φρόντισε μόνο να διώξεις την καχυποψία που κουβαλάς πολλές φορές, γιατί μόνο ως δηλητήριο θα λειτουργήσει, παρά ως δικλείδα ασφαλείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά υπάρχει ένα κλίμα αρκετά καλό που περιλαμβάνει μεγάλη δόση επικοινωνίας. Η συζήτηση με το ταίρι σου θα μονοπωλήσει το κοινός σας χρόνο, καθώς κάποια σημαντικά γεγονότα ή καταστάσεις αναζητούν λύση. Αν πάλι είσαι μόνος και ελεύθερος δεσμεύσεων, μπορείς να χαρείς για λίγο ακόμη, καθώς σύντομα τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου υπάρχει επίσης μια έντονη τάση για συζήτηση και ανάλυση. Θα διαπιστώσεις ότι οι συνεργάτες, οι πελάτες και οι συνάδελφοι θα αναλύουν περισσότερο από ό,τι συνήθως πράγματα που μέχρι τώρα ήταν δεδομένα. Για αυτό φρόντισε να μην πέσεις σε παγίδα, καθώς τα πολλά λόγια φέρνουν μπερδέματα. Στα οικονομικά μπορείς να ανταμείψεις τον εαυτό σου με ένα ωραίο δώρο. Το αξίζεις!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο σου επιβάλει να ασχοληθείς περισσότερο με ό,τι αφορά στο σπίτι σου και γενικότερα στην εστία σου. Είτε τα πρόσωπα μέσα σε αυτό, είτε το οίκημα στο οποίο στεγάζεις την «φωλιά» σου θα χρειαστεί φροντίδα και πρέπει να τεθεί σε προτεραιότητα. Με τις παρούσες πλανητικές επιρροές θα αναγκαστείς να ασχοληθείς και με κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορεί να βαρέθηκες να ακούς τη γκρίνια από τον σύντροφό σου, αλλά είναι καλή στιγμή να αναλογισθείς το μερίδιο της ευθύνης σου. Μήπως τον έχεις παραμελήσει; Μήπως έχεις κρατήσει απόσταση που έχει κάνει τη σχέση πιο ψυχρή; Σκέψου χωρίς εγωισμό. Αν είσαι μόνος, νέες γνωριμίες έρχονται, αλλά θέλουν καλό κριτήριο. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην δουλειά θα ήταν καλό να πιέσεις τον εαυτό σου και να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες μιας και το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό. Με τα οικονομικά χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Νέες συμφωνίες θα φέρουν καινούρια δεδομένα και το έχεις ανάγκη αυτό!

πηγη:https://www.myastro.gr