ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11/06/18-17/06/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  11 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα που έρχεται έχει ποικιλία συναισθημάτων και εναλλαγές καταστάσεων. Με την Σελήνη στους Διδύμους από την Τρίτη θα μπορέσεις να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους γύρω και να επηρεάσεις με τον λόγο σου τα κατάλληλα άτομα. Μάλιστα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο αυτό στις 13 μπορείς να θέσεις τις βάσεις για πιο μακροπρόθεσμα σχέδια. Η προσοχή σου, ωστόσο, θα πρέπει να είναι αυξημένη το Σάββατο, καθώς ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο σε κάνει να νιώθεις πικρία και απογοήτευση για όσα δεν έχεις καταφέρει ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα θα είναι πολύ ευχάριστη, γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις σε βάθος με τον σύντροφό σου, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις και έτσι στο τέλος να νιώσεις την συναισθηματική ανακούφιση και την απαλλαγή από ένα βάρος. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε μια δέσμευση, η εβδομάδα σου δίνει ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι μια καλή εβδομάδα για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Με τον Ερμή στον Καρκίνο θα καταφέρεις να ελέγξεις το συναίσθημά σου και να κινηθείς με τον τρόπο που αρμόζει σε κάθε περίπτωση. Κάνε επαφές, συζητήσεις και μίλα για νέες ιδέες που φαίνεται ότι μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν. Ό,τι αφορά στα οικονομικά, έχεις προοπτικές για να τα βελτιώσεις, αρκεί να είσαι προσεκτικός στις αρχές τις εβδομάδας, γιατί η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία φέρνει ενθουσιασμό πέρα των ορίων.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια ανάγκη για να επεκταθείς, ψάχνοντας τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις. Είναι η Σελήνη που πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία και κάνει την ανάγκη σου για ελευθερία να εκφράζεται απόλυτα και χωρίς καλλωπισμούς. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο στις 12 τα συναισθήματα και οι σκέψεις διαπλέκονται, οπότε μην απορείς για την σύγχυση που νιώθεις. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να έρθει πιο κοντά με την συναισθηματική σου πλευρά. Η τρυφερότητα στον λόγο σε κάνει πιο ανθρώπινο και σε βοηθάει ιδιαίτερα στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα δεν λείπουν από την σχέση. Για αυτό ,λοιπόν, σήμερα που η επικοινωνία διευκολύνεται προσπάθησε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος με τον σύντροφό σου. Έτσι, όχι μόνο θα φτιάξουν τα πράγματα αλλά θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, φρόντισε να μην κρυφτείς πίσω από μια ψεύτικη εικόνα σε μια νέα γνωριμία που προκύπτει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Είναι η Σελήνη στον Καρκίνο που σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να παραμείνεις προσκολλημένος στο παρόν. Άφησε τις ανασφάλειες και βάλε μπροστά για νέα σχέδια, νέες επιδιώξεις και νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Μην αφήνεις τον συναισθηματισμό να σε καθηλώνει! Με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό την Παρασκευή, γίνεσαι αντιδραστικός, εκδηλώνοντας ισχυρή αντίσταση στις ιδέες των άλλων. Γίνε πιο διαλλακτικός και απόβαλε την αυστηρή αυτή στάση που κρατάς απέναντι στους συνεργάτες. Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, εξαιτίας της δύσκολης αυτής όψης της Αφροδίτης

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου σε θέτει σε κίνηση και σου λέει «ναι» στα καινούρια σου σχέδια, σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή, είτε με την επαγγελματική. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις και να πάψεις να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ δύο επιλογών. Η εξαιρετική αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σου θα είναι πολύ χρήσιμη για να ελιχθείς στις δυσκολίες. Λίγη προσοχή στα τέλη της εβδομάδας, γιατί ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο, φρενάρει τα «θέλω» σου και σε γεμίζει φόβους και ανασφάλειες

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι αρκετές, αλλά για αυτήν την εβδομάδα τουλάχιστον άφησέ τις στην άκρη και προσπάθησε να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου περισσότερο. Μια γλυκιά κουβέντα, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο θα κάνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, γιατί τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει και δεν του αρέσει καθόλου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ευκαιρία να εργαστείς με πνεύμα συνεργασίας και να βγάλεις προς τα έξω την ανθρώπινη πλευρά σου. Μπορείς να γίνεις πιο προσιτός και να «χτυπήσεις» τη συναισθηματική πλευρά των συνεργατών σου που τελικά θα σε βοηθήσει να επιβληθείς χωρίς καν να μπεις στο «πεδίο της μάχης»! Φρόντισε μόνο να διαχειριστείς το συναίσθημά σου και να αφήσεις τη λογική να κατευθύνει τις επιλογές σου. Οικονομικά θέματα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να βγουν και πάλι στο προσκήνιο, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα επιλύσεις.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ έντονη συναισθηματικά για εσένα! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους, ένα αστρολογικό γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Σου δίνει την δυνατότητα να δεις και τις δυο πλευρές του νομίσματος, κάνοντάς σε να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πιο σφαιρικά. Επίσης, σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορείς να πειραματιστείς και να επεκταθείς. Οι λύσεις θα είναι στο «τσεπάκι» σου, οπότε μπορείς να εκμεταλλευτείς την ικανότητα αυτή σε επαγγελματικό επίπεδο για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν ιδιαιτέρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες ημέρες. Από την Τρίτη και εμπρός με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου σηματοδοτείται μια νέα εποχή, με νέες συνθήκες και δεδομένα. Πάρε ανάσες και νιώσε ανακούφιση, όποια και αν είναι η συναισθηματική σου κατάσταση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση τα βάσανα τελειώνουν, αν είσαι μόνος κάτι νέο ξεκινάει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στις 13 του μήνα ο Ερμής πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που σου δίνει πόντους ειδικά στα επαγγελματικά. Είσαι σε θέση να αντιληφθείς πιο σύνθετες έννοιες και να εντοπίσεις τις κακοτοπιές από μακριά. Αν η θέση σου έχει να κάνει με κόσμο και διοίκηση ή πωλήσεις, η όψη αυτή σου χαρίζει ευρηματικότητα για να παρακινήσεις τους γύρω σου και να τους φέρεις «με τα νερά σου»! Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις υπερεκτιμώντας τις σωματικές σου αντοχές. Μην ξενυχτάς για τη δουλειά! Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, αποκτάς γενναιοδωρία στα οικονομικά, αλλά πρόσεχε να μην το παρακάνεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η εβδομάδα αυτή έχει τόσα θετικά να σου φέρει! Το πιο σημαντικό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε πιο τρυφερό και ανθρώπινο. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση σε κάνει πιο αποδεκτό από τους γύρω σου και έτσι μπορεί κανείς να σου συγχωρέσει και πιο «μεγάλα λάθη»… Στα αισθηματικά μπορείς να καθηλώσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να σπείρεις τον ενθουσιασμό. Είναι καλή εβδομάδα για να διασκεδάσεις με όλη σου την ψυχή και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Την Παρασκευή η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε κάνει να νιώθεις κάποια δυσαρέσκεια όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έλεγξέ το! Ας μην σε καταβάλει!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Έτσι όπως διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό αυτό το διάστημα δημιουργείται ένα ευνοϊκό κλίμα για την σχέση σου. Θα μπορέσεις να έχεις τρυφερές στιγμές και να δώσεις περισσότερη ένταση και πάθος σε αυτήν. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη, για αυτό οι αυθόρμητες στιγμές θα δώσουν χαρά και ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι καλή περίοδος για να κάνεις επαφές, νέες προσεγγίσεις και να επιλύσεις προβλήματα μέσα σε συνεργασίες. Μπορείς ακόμη να φτιάξεις τις προβληματικές σου σχέσεις με συναδέλφους και να βελτιώσεις την εικόνα σου. Το Σαββατοκύριακο σε κάνει κάπως σκεπτικό με τα επαγγελματικά σου, καθώς φέρνει στην επιφάνεια φόβους για τις επιλογές σου. Έτσι, βάζεις εσύ ο ίδιος εμπόδια στον εαυτό σου. Διαχειρίσου την ψυχολογική σου κατάσταση με λογική! Είναι μια καλή αφορμή να διαπιστώσεις ότι μόνο με επιμονή θα φτάσεις εκεί που θέλεις και ειδικά στα οικονομικά. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη!

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, θα σου χαρίσει τη δυνατότητα να δεις σφαιρικά μια κατάσταση που σε αφορά άμεσα. Μπορείς να εξετάσεις όλες τις πτυχές, να πειραματιστείς και έτσι να καταλήξεις στην τελική σου απόφαση, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και δεύτερες σκέψεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σου διευκολύνεται, οπότε τα θέματα λύνονται άμεσα, έξυπνα και χωρίς συναισθηματική ταλαιπωρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το κλίμα στα αισθηματικά είναι ευνοϊκό και για το δικό σου ζώδιο. Η διάθεση στον τομέα αυτό είναι ανεβασμένη και έτσι θα βρεις τη δύναμη να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις μέσα στη σχέση. Εσύ που ζεις μια μοναχική ζωή, η καλή διάθεση σε κάνει πιο γοητευτικό στα μάτια των άλλων και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες προσεγγίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 13 μπορείς να επωφεληθείς από την αυξημένη σου ικανότητα να χειρίζεσαι άνετα τον προφορικό και τον γραπτό λόγο, έτσι ώστε να οδηγήσεις τους συνομιλητές σου εκεί που εσύ θέλεις. Δεν χρειάζεται να μιλάς για μεγάλες ιδέες, αρκεί να εμπνέεις και να δίνεις κίνητρο. Εξαιρετική εβδομάδα για εσένα που ηγείσαι ομάδας. Επίσης, θα καταφέρεις να παραμείνεις σε εγρήγορση και να συναρπάσεις όσους σε ακούνε. Αξιοποίησε την εβδομάδα για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις συμφέρουσες λύσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 δίνει άφθονες ιδέες που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Φρόντισε να ζυγίσεις τις επιλογές σου και να διακρίνεις το επιθυμητό από το πρέπον. Μέσα από την κατάλληλη επικοινωνία μπορείς να επιτύχεις σημαντικά βήματα προόδου σε θέματα που σε απασχολούν και σε αφορούν άμεσα. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να παραμείνεις σε εγρήγορση και συχνές εναλλαγές, καθώς τα ίδια και τα ίδια σε κάνουν να βαριέσαι. Η πρόκληση, το κάτι διαφορετικό αναμένεται να είναι μέρος του προγράμματος. Φρόντισε να το χαρείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σκηνικό θα είναι σύμμαχος τη σημερινή εβδομάδα όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και αλλαγές που θα ενθουσιάσουν τόσο εσένα, όσο και τον σύντροφό σου. Και εσύ που είσαι μόνος πρέπει να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείς με πιο θεωρητικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε διαπραγματεύσεις, να συζητήσεις γύρω από ανοιχτά ζητήματα και να οδηγηθείς σε επιλογές πολύ ευνοϊκές για εσένα. Όσον αφορά στα οικονομικά, η γενναιοδωρία που σε διακατέχει είναι χαρακτηριστική, για αυτό μπορείς να προσφέρεις από καρδιάς, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την Τρίτη ευνοεί πολύ την αισθηματική σου ζωή, κάνοντας το συναίσθημα πιο γεμάτο και βαθύ. Μια ρομαντική επικοινωνία με τον σύντροφό σου δίνει νέο αέρα στη σχέση. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από την Πέμπτη, η συναισθηματική σου κατάσταση γίνεται πιο ευαίσθητη, πράγμα που μπορεί να σε κάνει πιο ευάλωτο σε πειράγματα. Ασχολήσου με δημιουργικές ενασχολήσεις, έτσι ώστε να βρεις τον δικό σου τρόπο για να εκφραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ευχάριστες οι προβλέψεις για την αισθηματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία από τον σύντροφό σου να πλησιάσει ο ένας τον άλλον και να διώξετε τα σύννεφα της σχέσης. Η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι ικανή να διώξει μακριά καθετί άσχημο ή προβληματικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα απολαύσεις ιδιαίτερα την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα. Μια σημαντική επίσκεψη μπορεί να λάβει χώρα τις ημέρες αυτές και να καταφέρεις να λάβεις σημαντικές ειδήσεις για θέματα που σε αφορούν. Η κοινωνική σου δράση μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, για αυτό μην επαναπαύεσαι. Τα οικονομικά δεν φαίνεται να σε απασχολούν την εβδομάδα αυτή, καθώς στρέφεσαι περισσότερο στο επικοινωνιακό και συναισθηματικό κομμάτι. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορείς και να παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή είναι πλούσια τόσο σε συναίσθημα όσο και σε σκέψη. Είναι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται στις 13 και σε βοηθάει να δεις την φωτεινή πλευρά της ζωής. Η αντίληψή σου γίνεται πολυδιάστατη και καταφέρνεις να ξεφύγεις από οπτικές με παρωπίδες. Γίνεσαι πιο ανοιχτός σε προκλήσεις και είσαι έτοιμος να γευθείς νέες εμπειρίες και συναισθήματα, προτού καταλήξεις στην τελική σου απόφαση ή στάση. Η ευστροφία θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις και να βάλεις στη θέση τους αυτούς που πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να εμμένεις σε κάποιες απόψεις σου που φέρνουν σύγκρουση με τον άνθρωπό σου. Δείξε πιο διαλλακτική στάση και φρόντισε τα θέματα που έχεις «κλείσει» να τα αφήνεις στο παρελθόν και να μην τα «σκαλίζεις»! Όσο για εσένα που είσαι μόνος, το σύμπαν θα βάλει το χέρι του για να κάνει την αισθηματική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι μια εβδομάδα που μπορείς μέσα από συζητήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα. Να θέσεις νέες ισορροπίες, νέα όρια και νέα δεδομένα. Χειρίζεσαι άψογα τον λόγο και εύκολα μπορείς να βρεις τις σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή για να πείσεις για τις ιδέες σου. Με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία στο τέλος της εβδομάδας περνάς μια κρίση μέσα σου, καθώς ψάχνεις να βρεις ευκαιρίες να επεκταθείς και να απαλλαγείς από δεσμά που προσπαθούν τα πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος να σου επιβάλλουν. Η τύχη θα είναι μαζί σου στα οικονομικά και φαίνεται ότι η κερδοφορία θα είναι μια έννοια που θα σε «απασχολήσει».

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα στο ξεκίνημά της βρίσκει την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι σου δίνεται η δυνατότητα να καθορίσεις τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Τα εμπόδια του παρελθόντος έχουν καλές προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν, για αυτό μην διστάσεις να αρπάξεις την ευκαιρία. Άφησε τα φαντάσματα πίσω και προχώρα μπροστά. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό την Τετάρτη σε κάνει πιο επιδέξιο στον λόγο και ικανό να πείσεις και τον πιο δύσκολο ακροατή!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το σύμπαν σου κάνει το χατίρι και κινεί τα νήματα υπέρ της αισθηματικής σου ζωής. Τα πράγματα είναι βελτιωμένα, γεγονός που κάνει τη διάθεσή σου καλύτερη. Το κλίμα είναι πιο τρυφερό και αισθησιακό. Απόλαυσε στιγμές προσωπικής γαλήνης και ευτυχίας χωρίς ανασφάλεια και φόβο. Όλα καλά θα πάνε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Αιγόκερε, στα επαγγελματικά καλό είναι να κινηθείς γρήγορα και να κλείσεις εκκρεμότητες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι σημαντικό γιατί η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, περιορίζει τον ενθουσιασμό σου για νέα πράγματα και δημιουργικές ενασχολήσεις. Ο φόβος σε διακατέχει και σε κρατάει πίσω σε κάθε σκέψη σου για κάτι νέο, κάτι που θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις. Κάτι αρνητικό νιώθεις που μπλοκάρει την σκέψη σου. Κοίτα στο παρελθόν μόνο για να θυμηθείς όσα σου έχει διδάξει και όχι για να βάλεις φρένο στα σχέδιά σου, ειδικά στα οικονομικά.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή αναμένεται αρκετά αισιόδοξη και βοηθητική, τόσο σε επικοινωνιακό, όσο και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι καλές οι ημέρες αυτές για να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου για νέα εγχειρήματα. Ειδικά με τη Νέα Σελήνη στου Διδύμους την Τετάρτη, μπορείς να εκφραστείς με πάθος και να συνεπάρεις το «κοινό» σου. Οπότε αν ασχολείσαι με θέματα που απαιτούν επιρροή σε τρίτους, αξιοποίησε την εβδομάδα αυτή. Προσοχή την Παρασκευή, γιατί η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει επανάσταση σε κάθε είδους σχέση και σε κάνει πλέον πιο ευθύ και απαιτητικό με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Όμορφα θα είναι τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα στα αισθηματικά. Υπάρχει καλή διάθεση, σχετική ηρεμία και αυτό που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει θα είναι να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου. Μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη ό,τι δεν αφορά εσένα και την σχέση σου, έτσι ώστε να δώσεις όλη σου την ενέργεια σε αυτήν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά φαίνεται ότι θα έρθουν παρελθοντικά θέματα στο προσκήνιο. Ο Ερμής από τον Καρκίνο στις 12, φέρνει και πάλι ζητήματα από το παρελθόν στο παρόν, με στόχο την οριστική τους επίλυση. Επιτέλους απαλλάσσεσαι από τα βάρη και προχωράς μπροστά. Στα οικονομικά, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα από διαπραγματεύσεις. Ζήτησε με τον τρόπο σου περισσότερες απολαβές και δεν θα χάσεις!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 12 ενισχύει την τρυφερή, ρομαντική πλευρά σου και σου χαρίζει ιδιαίτερη ζεστασιά στην επικοινωνία. Για τον συναισθηματικό τομέα η επιρροή αυτή θα είναι άψογη, αλλά θα σε βοηθήσει εξίσου και στους άλλους τομείς. Ακόμη και στα επαγγελματικά θα καταφέρεις να καταλαγιάσεις την ένταση και τον εκνευρισμό και να «μαγέψεις» με την ομιλία σου τα πρόσωπα που πρέπει να φέρεις προς το μέρος σου. Κερδίζεις πόντους με την στάση αυτή! Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σήμερα την αισθηματική σου ζωή και σου κάνει ένα μεγάλο δώρο. Ηρεμία και ευχάριστες στιγμές για να τις απολαύσεις με το άλλο σου μισό. Οπότε μην αφήσεις κανένα πρακτικό πρόβλημα να χαλάσει την καλή διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά υπάρχει γρήγορη σκέψη, αποφασιστικότητα και έντονη επικοινωνία. Οι ιδέες είναι πολλές και πρέπει να χαλιναγωγήσεις τον ενθουσιασμό για να βάλεις σε μια τάξη, πρώτα τις σκέψεις και ύστερα τις ανάγκες σου. Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, αρκεί να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες και την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Στα οικονομικά, αναμένεται βελτίωση μέσα από το εμπόριο ή μπορεί να ευεργετηθείς μέσα από μια συμφέρουσα συνδιαλλαγή.

πηγη:https://www.myastro.gr