ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/06/18-01/07/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  25 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή συνεχίζει να σου φέρνει αναταράξεις στην καθημερινότητα αλλά αυτό έχει να κάνει με την ανάδρομη πορεία του Άρη –κυβερνήτη σου- που ξεκινάει από τις 26 του μήνα στον Υδροχόο. Έρχεται η στιγμή να αναθεωρήσεις φιλίες και σχέσεις και να βάλεις νέες βάσεις σε αυτές. Παράλληλα η Πανσέληνος στις 28 στον Αιγόκερω, θα έρθει για να σου διδάξει πράγματα και να σε βοηθήσει να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Στις 29 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και το μυαλό αναλαμβάνει δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το παρελθόν είναι παρελθόν. Άφησέ το εκεί που ανήκει και μην σκαλίζεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Μόνο αναστάτωση φέρνεις στην προσωπική σου ζωή  και αν μάλιστα βρίσκεσαι σε σχέση αναστατώνεις και τον σύντροφό σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε να αναζητάς το ταίρι σου. Οι συνθήκες σε βοηθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να φέρει προτάσεις που θα χρειαστεί να σκεφτείς καλά. Όσα έγιναν στο παρελθόν θα πρέπει να σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά τις επιλογές σου και να κάνεις τα επόμενα βήματα με περισσότερη συνειδητοποίηση. Οι προοπτικές βελτίωσης συνεχίζουν να υπάρχουν, για αυτό μην καθυστερείς με όλα όσα θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά συνεχίζεις να βρίσκεις έξυπνες λύσεις που σε βγάζουν από την δύσκολη θέση.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η ανάδρομη πορεία του Άρη από τον Υδροχόο, φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις, τις συνεργασίες ή τις φιλίες. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές, καθώς η δική σου διάθεση να υπερισχύσεις θα σε φέρει αντιμέτωπο μαζί τους. Ίσως ακόμη προσπαθήσεις να κρατήσεις αποστάσεις από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, προκειμένου να βρεις τις δικές σου ισορροπίες που θα σου επιτρέψουν να αναπνεύσεις και πάλι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Καλό είναι να μην ανοίξεις συζητήσεις με το ταίρι σου και ειδικά για θέματα που ξέρεις ότι είναι αγκάθι στη σχέση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με καλή διάθεση διώξε τον αρνητισμό που δημιουργείται. Μόνο έτσι θα αποφύγεις και τους τσακωμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα έχεις εξαιρετικές ιδέες και θα καταφέρεις να βάλεις τη σειρά που σε εξυπηρετεί. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, φαίνεται ότι η σοφία και η γνώση θα βγουν στην επιφάνεια και θα καθοδηγήσουν τις επιλογές σου. Προσοχή με τις συνεργασίες. Ίσως είναι στιγμή να τις αξιολογήσεις και πάλι. Στα οικονομικά ανοίγουν πόρτες και δίνονται ευκαιρίες. Καλό είναι να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό. Δες τα πράγματα στην ρεαλιστική τους διάσταση

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά καλά επικοινωνιακά. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 29 του μήνα, συνεχίζει να χαρίζει ζεστασιά και κατανόηση. Είσαι σε θέση να αντιληφθείς καλύτερα τους γύρω σου, αλλά και τον εαυτό σου αυξάνοντας τον δείκτη της συναισθηματικής σου νοημοσύνης. Έχεις πολλά να μάθεις τις ημέρες αυτές από τον ίδιο σου τον εαυτό. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα το πάθος δεν κρύβεται από την αισθηματική σου σχέση…

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Προβληματισμός επικρατεί στη σχέση σου και φαίνεται ότι υπάρχουν ζητήματα που τα κρατάς κρυφά από το ταίρι σου. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, θα έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις μαζί του και να του μιλήσεις για την δική σου οπτική. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και θα σου φέρουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Επαγγελματικά είναι καλή εβδομάδα για να επενδύσεις επάνω στις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα είσαι το πρόσωπο που οι γύρω σου θα σε βλέπουν με οικειότητα και θα μπορέσουν ακόμη και να σου εκμυστηρευτούν σκέψεις και σχέδια. Δείξε άξιος της εμπιστοσύνης τους και φρόντισε να κινηθείς όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα απέναντί τους. Τα οικονομικά και τα οικογενειακά ζητήματα θα συσχετίζονται άμεσα, οπότε φρόντισε να υπολογίσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προτού προχωρήσεις με σημαντικές αγορές.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ζεστασιά που εκπέμπει αυτό το πολύ λαμπρό άστρο. Η αισιοδοξία έρχεται να αντισταθμίσει τον –κάποιες φορές- καταθλιπτικό χαρακτήρα σου και θα σε γεμίσει ζωντάνια, ελπίδα και όνειρα. Μπορείς να αστειευτείς, να περάσεις καλά με αγαπημένα πρόσωπα, να διώξεις από πάνω σου την πίεση που σε γεμίζει η καθημερινότητα. Με τον Ερμή να κινείται για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου (μέχρι τις 29) μπορείς να μιλήσεις για τις ιδέες σου και να πείσεις τα κατάλληλα πρόσωπα για τα όνειρά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ηρεμία και ψυχραιμία χρειάζεται η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα. Μην ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου, γιατί δεν θα είναι εύκολο να «εκτροχιαστεί» η κατάσταση. Μην κάνεις συζητήσεις για αυτά που σε ενοχλούν, μιας και ο σύντροφός σου είναι και εκείνος πιεσμένος από άλλα πράγματα στη ζωή του. Αν είσαι μόνος, άφησε τις σκέψεις και συναντήσου με καλούς φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά συνέχισε να κινείσαι συντηρητικά και να συμπεριφέρεσαι με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή, σου δίνει την τελευταία ευκαιρία για να βάλεις σε τάξη τις εργασίες σου, να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια με σπουδαία αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν μέσα από συμφέρουσες οικονομικές δοσοληψίες.

Λέων

Και τα φώτα πέφτουν επάνω σου, φίλε Λέοντα! Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου από τις 29 του μήνα, πράγμα που κάνει την επικοινωνία σου πιο ζωηρή, γρήγορη, με εξυπνάδα και χιούμορ. Είσαι ικανός να προωθήσεις τις ιδέες σου και να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση τα «πιστεύω» σου! Αν η κοινωνική ή επαγγελματική σου ζωή απαιτεί έκθεση σε κοινό και ομιλίες μπροστά σε αυτό, να ξέρεις ότι την περίοδο αυτή θα σαγηνεύσεις! Τώρα μπορείς να αυξήσεις την επιρροή σου ή τις πωλήσεις σου αν αυτός είναι ο τομέας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η πίεση που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή προέρχεται από μια κατάσταση που δεν έχει λυθεί ακόμη. Φρόντισε να ασχοληθείς με αυτήν αν θέλεις να νιώσεις καλύτερα. Ο τρόπος προσέγγισης που θα εφαρμόσεις για να πλησιάσεις το ταίρι σου πρέπει να είναι γεμάτος κατανόηση και ηρεμία. Να το θυμάσαι! Εσύ που είσαι μόνος, μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Η τύχη θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, αρκεί να παίξεις σωστά το παιχνίδι. Οι επαφές με τους συναδέλφους σου θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Η περίοδος αυτή βοηθάει στην εξομάλυνσή τους, οπότε αν υπάρχει ανάγκη να ισορροπήσεις τα πράγματα καλό είναι να το κάνεις τώρα. Στα οικονομικά μπορείς να κερδίσεις αρκετά χρήματα μέσα από γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Προώθησε τώρα τη δουλειά σου και θα έχεις οικονομικό όφελος!

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, αξιοποίησε την εβδομάδα αυτή –μέχρι και την Παρασκευή- που ο Ερμής θα κινείται στον Καρκίνο για να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ενισχύσεις τους δεσμούς της οικογένειάς σου, να μιλήσεις με ζεστασιά και ειλικρίνεια και να κάνεις μια στροφή προς την εσωτερική σου πλευρά. Μπορείς ακόμη να κάνεις ταξίδια ή κάποια σύντομη εκδρομή με την οικογένειά σου και το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό για τις σχέσεις που υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ήρεμη φαίνεται η περίοδος αυτή στα αισθηματικά σου. Φρόντισε να την απολαύσεις και να μην σκαλίζεις καταστάσεις από πείσμα. Αν αποφασίσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που προβληματίζουν, θα πρέπει να το κάνεις με κατανόηση και διαλλακτικότητα. Εσύ που αναζητάς ένα ταίρι, μπορείς να ελπίζεις σε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά οι ημέρες θα κυλήσουν αρκετά καλά. Θα πρέπει να έχεις ως στόχο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την βελτίωσή τους. Μίλα με συνεργάτες, ξεκαθάρισε την θέση σου, βελτίωσε τις συνθήκες, δώσε ώθηση στα μεταξύ σας σχέδια. Κινήσου, κάνε επαγγελματικά ταξίδια αν χρειαστεί, αλλά μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος ασχολούμενος με διεκπεραιωτικές εργασίες. Τα οικονομικά αναθαρρούν και αποκτούν δυναμική και αυξητική πορεία.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 29, σηματοδοτεί μια περίοδο πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Μια ιδέα που έχεις αρχίζει να βρίσκει έδαφος για να αναπτυχθεί και αυτό έχει να κάνεις κυρίως με εσένα τον ίδιο. Μπορείς να «μαγέψεις» με τον λόγο σου και να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις μέσα από μια συνομιλία. Ξέρεις πώς να κερδίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου και να τους κάνεις να σε ακούσουν με προσοχή και ενδιαφέρον. Εκμεταλλεύσου το τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ήρεμα φαίνεται ότι θα είναι τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερα αρνητική επίδραση από το πλανητικό σκηνικό, οπότε μπορείς να απολαύσεις στιγμές οικογενειακής γαλήνης. Μπορείς να μοιραστείς, επίσης, κάποιες σκέψεις σου για θέματα εκτός σχέσης που σε αγχώνουν τις ημέρες αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και πρόγραμμα. Με την Σελήνη στον Τοξότη τη Δευτέρα και την Τρίτη, η διάθεσή σε ωθεί σε μονοπάτια διεύρυνσης και επαγγελματικής ανάπτυξης. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας, καλείσαι να αξιοποιήσεις όσα έμαθες και να κρατήσεις τις ισορροπίες με απόλυτη λογική και καθόλου συναίσθημα. Τα οικονομικά έχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά πρέπει πρώτα να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός την εβδομάδα αυτή, γιατί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28 σε φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες σου. Πρέπει να παντρέψεις την σοφία των εμπειριών σου με την διαίσθηση για να καταφέρεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις τα επόμενα βήματά σου. Η επικοινωνία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική για όσο ο Ερμής κινείται στον Καρκίνο, δηλαδή μέχρι και τις 29 του μήνα. Θα έχεις ένα ισχυρό όπλο στην φαρέτρα σου, προκειμένου να πείσεις για τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τρυφερότητα και ρομαντισμό σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Αξιοποίησε την τάση αυτή και πλησίασε τον σύντροφό σου. Είναι λίγες τέτοιες ευκαιρίες, οπότε μην τις σπαταλήσεις με παραλογισμούς και ανασφάλειες. Αν πάλι δεν έχεις ακόμη βρει το ταίρι σου, επιδίωξε την συναναστροφή με κόσμο, γιατί μέσα από εκεί θα υπάρξουν νέες συγκινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Προσοχή στις συνεργασίες σου στα επαγγελματικά. Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία από τον Υδροχόο, σε κάνει πιο εγωιστή και σε ωθεί να διεκδικείς τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά και των προσώπων. Το πρόβλημα δημιουργείται είτε όταν δεν καταφέρνεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, είτε όταν συναντάς αντίδραση. Διαχειρίσου τον θυμό σου και μην αφήνεις το συναίσθημα να επηρεάζει την επαγγελματική σου συμπεριφορά. Στα οικονομικά τα έσοδα είναι καλά, αλλά τόσα όσα για να ανταποκρίνεσαι με αξιοπρέπεια στις υποχρεώσεις σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, δέχεσαι έντονη επιρροή από τον Ερμή και την Αφροδίτη που από τις 29 και μετά θα βρίσκονται ταυτόχρονα στον Λέοντα. Όπως αντιλαμβάνεσαι το πάθος και εξυπνάδα χαρακτηρίζουν τον λόγο, την σκέψη και τις σχέσεις σου. Θέλεις να διατηρείς το πάνω χέρι, ενώ η αισιοδοξία δεν χάνεται λεπτό από μέσα σου. Έχεις τόλμη στον λόγο και είσαι διατεθειμένος να διεκδικήσεις ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει μέσα στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να σκεφτείς δυο φορές τα λόγια που θέλεις να πεις  στον σύντροφό σου. Υπάρχει κίνδυνος να πεις πράγματα που θα τον πληγώσουν και θα δημιουργήσουν ψύχρα ανάμεσά σας. Να είσαι πολύ προσεκτικός. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε βοηθούν να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά καταφέρνεις να γίνεσαι πιο διεκδικητικός και ευθύς. Οι διαπραγματεύσεις σου είναι ξεκάθαρες και μπορείς τώρα να κάνεις την υπέρβαση. Μπορείς να τραβήξεις προς το μέρος σου τα πρόσωπα που θέλεις και να οδηγηθείς εκεί που στοχεύεις. Τα οικονομικά σου έχουν τις προϋποθέσεις να πάνε εξαιρετικά καλά και μάλιστα να κάνουν την ανατροπή. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να διαπραγματευτείς σωστά και να αδράξεις τις ευκαιρίες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σε ταράξει και να τακτοποιήσει τα πράγματα. Ουδέν κακό αμιγές καλού! Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, δημιουργώντας κλυδωνισμούς, ικανούς να σε κάνουν να ξεφύγεις από την μέχρι τώρα οπτική σου και να δεις τα πράγματα από μια άλλη διάσταση. Εδώ και καιρό είσαι μπλεγμένος σε καταστάσεις που δεν επιδιώκεις και προσπαθείς να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου. Η στιγμή έφτασε, αλλά δείξε σοφία, όχι φόβο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή διανύει μια καλή περίοδο και θα έλεγε κανείς ότι είσαι σχεδόν ευτυχισμένος. Ίσως κάποιες γκρίνιες να σου χαλούν το κέφι, αλλά είναι μόνο το αλατοπίπερο της σχέσης. Έχεις μάθει να δίνεις σημασία μόνο σε πράγματα που αξίζουν και αυτό σε κάνει πιο ισορροπημένο μέσα στην σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις αδύναμος και ανίσχυρος στα επαγγελματικά. Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο που θα πρέπει να βρεις την δύναμη να αλλάξεις τα πράγματα. Οι ευθύνες σε βαραίνουν και προσπαθείς να βρεις πρακτικούς τρόπους να βγεις και πάλι στην επιφάνεια για να αναπνεύσεις. Αντί να αντιστέκεσαι σε όλο αυτό, ζήσε το και άφησέ το να σε διδάξει. Η γνώση που θα αποκομίσεις θα σε βοηθήσει να κάνεις τα σωστά βήματα στην συνέχεια.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια φιλοσοφική διάθεση, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη. Αναζητάς ένα νέο όραμα, μια νέα θέση, ενώ το μέλλον και οι ανησυχίες που συνοδεύουν τις σχετικές σκέψεις σε αφήνουν αδιάφορο. Προτιμάς το παρόν και την ουσία του. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την υπερβολή που είναι πιθανό να σε εκθέσουν με άσχημο τρόπο. Διοχέτευσε την ενέργεια της εβδομάδας σε πιο δημιουργικές καταστάσεις και μην σπας το μυαλό σου με πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι ημέρες αυτές είναι αρκετά ευχάριστες στην αισθηματική σου ζωή, αλλά δεν είναι τυχαίο. Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός που δείχνεις βοηθούν στο να διατηρηθούν η αρμονία και η ηρεμία στην σχέση. Εσύ που δεν βρίσκεσαι ακόμη σε μια δέσμευση, θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία και να προτείνεις έξοδο στο πρόσωπο που σε έχει σαγηνεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι νέες ιδέες που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό θα είναι πολλές, για αυτό φρόντισε να τις μοιραστείς με τα κατάλληλα πρόσωπα. Πάψε να περιορίζεις τα όνειρά σου και διώξει τον φόβο. Είναι καλή στιγμή να κοιτάξεις μπροστά και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ίσως σε κάνει να δημιουργήσεις εμπόδια, αλλά να ξέρεις ότι το μυαλό έχει δύναμη και θα πρέπει να το αξιοποιήσεις κατάλληλα. Στα οικονομικά πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να ιεραρχήσεις αλλιώς τις ανάγκες σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι αρκετά αναστατωμένη την εβδομάδα αυτή. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω την Παρασκευή σε κάνει να βιώνεις με σοβαρότητα κάποιες ανησυχίες σου. Αξιοποίησε το παρελθόν και άφησέ το να σε διδάξει, όχι να σε φοβίσει. Με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο, καταφέρνεις να βρεις τα σωστά λόγια για να κάνεις την σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου πιο στενή και πιο ζεστή. Τώρα είναι καλή στιγμή για να ξεπεράσεις δύσκολες καταστάσεις και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τί θα έκανες αν δεν ήταν και ο σύντροφός σου στη ζωή σου; Ειδικά την περίοδο αυτή ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός, γιατί σε βοηθάει να εκτονώσεις τα άγχη σου, να συζητήσεις τους προβληματισμούς και να δώσεις λύσεις. Φρόντισε να μην σταθείς, όμως, μόνο σε τόσο πεζές ενασχολήσεις. Άφησε την τρυφερή πλευρά σου να εκφραστεί και να σας ταξιδέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα σε βοηθάει να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου, μέσα από την υπομονή και την κατανόηση. Απόφυγε την ολοκλήρωση συμφωνιών γιατί δεν είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς με δυναμισμό και όραμα. Τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις, οπότε συνέχισε να κινείσαι με προσοχή, χωρίς υπερβολές.

πηγη:https://www.myastro.gr