Translate this page

Τα τελευταία χρόνια έχουμε κουραστεί (το ομολογούμε) να διαβάζουμε πως οι The Simpsons έχουν καταφέρει να προβλέψουν από τα πιο απλά μέχρι τα πιο μεγάλα (βλ. εκλογή Τραμπ) και πάντοτε η συζήτηση πηγαίνει ως εξής: 

Όταν οι The Simpsons είχαν προβλέψει … ΑΥΤΟ και μετά τέλος. Απλώς καθόμαστε στην οθόνη του υπολογιστή μας και διαβάζουμε όλους εκείνους που εντυπωσιάζονται με το γεγονός. Πριν από 5 ημέρες «θαυμάσαμε» ακόμη μία επιτυχία της σειράς με το να ″προβλέπει″ τον τελικό ενός Μουντιάλ. Το εν λόγω thread προήλθε από έναν άσημο λογαριασμό στο Twitter με μόλις 469 followers και κατόρθωσε να γίνει viral ( ω, ναι!) με 2,885 άτομα να συζητούν γι αυτό..

Κατ′ αρχάς για να λύσουμε οιαδήποτε απορία προβλέπει πως στον τελικό οι χώρες Μεξικό και Πορτογαλία θα βρεθούν αντιμέτωπες. Βέβαια, το επεισόδιο προβλήθηκε το 1997 και είχε τίτλο «The Cartridge Family» και από τότε έχουν ακολουθήσει περίπου έξι τελικοί παγκοσμίου κυπέλλου στους οποίους κανείς δεν παρακολούθησε τελικό με Πορτογαλία και Μεξικό. Επομένως φέτος δεν μπορεί – σκέφτηκε το διαδίκτυο – θα συμβεί. Και οι θεωρίες άρχισαν. Και δώστου τα στοίχηματα. Τη θεωρία αυτή ενίσχυσε το γεγονός ότι τη Δευτέρα, η Πορτογαλία πέρασε στη φάση των«16», πίσω από την Ισπανία, ενώ το Μεξικό με νίκη περνά και αυτό δεύτερο στον όμιλό του. Όπως καταλαβαίνετε, οι δύο αυτές ομάδες σε περίπτωση πρόκρισης… συναντιούνται μόνο στον τελικό.

Θα βγουν αληθινοί άραγε οι Simpsons αυτή τη φορά;

https://www.instagram.com/p/BkhurDiACZq/?utm_source=ig_embed

Εδώ βλέπουμε μία άλλη πρόβλεψη η οποία πράγματι είχε ταράξει όσο και η εκλογή Τραμπ.