ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 02/07/18-08/07/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  02 Ιουλίου έως 08 Ιουλίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει λίγο υποτονικά για το δικό σου ζώδιο, καθώς μειώνει την ορμητικότητα που νιώθεις, δημιουργώντας σου συναισθήματα υπερβολικής χαλάρωσης. Θα έχεις την τάση να αποτραβιέσαι από τα «φώτα της δημοσιότητας» και να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου. Λίγο μετά τα μέσα της εβδομάδας (στις 5) η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου και τότε μπορείς να ξαναβρείς τον δυναμικό σου εαυτό. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να εφαρμόσεις πρωτοποριακές σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σημερινή εβδομάδα σε προτρέπει να κάνεις έναν απολογισμό μέσα στην σχέση. Ζύγισε τα πράγματα και σκέψου αν τα συναισθήματα και οι εμπειρίες που έχεις από την παρούσα σχέση ικανοποιούν τις προσδοκίες που έχεις. Είναι στιγμή να δραστηριοποιηθείς και έπειτα να πάρεις αποφάσεις. Μην μένεις σε μια κατάσταση από συνήθεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάτι νέο από την Πέμπτη και μετά. Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, νιώθεις την απαραίτητη ενέργεια για να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Βάλε μπροστά τα νέα σου σχέδια και μην μένεις πίσω. Ο φόβος παραγκωνίζεται και καταφέρνεις να κάνεις την υπέρβαση. Στα οικονομικά είναι πιθανό να νιώσεις λίγο μπερδεμένος, καθώς ο άσχημη όψη του Ερμή με τον Άρη θολώνει την ορθή σου κρίση και σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Προσοχή!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει τη Σελήνη στους Ιχθείς, μια θέση που σε κάνει να ονειρευτείς αγγίζοντας με τον τρόπο αυτό τα πιο τρελά σου όνειρα. Μπορείς να πλησιάσεις τις κρυφές πτυχές του εαυτού σου και να συνειδητοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις που σε απασχολούν. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία στις 5 η παρόρμηση για εξέλιξη γίνεται ανάγκη επιβίωσης. Όσο και αν θέλεις να πας κόντρα και να συγκεντρωθείς σε αυτό που βιώνεις, κάτι μεγάλο ισχυροποιείται μέσα σου και σε ξεβολεύει!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο σύντροφός σου θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, καθώς θα σου δώσει σημαντική βοήθεια σε θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε μόνο να μην μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον της συζήτησης μόνο με τα προβλήματα. Η διάθεση θα είναι εμφανώς καλύτερη προς το βράδυ, οπότε εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά επιδιώκεις να αναπτυχθείς, να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω ή θέλεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και η αυτοπεποίθηση θα είναι αρκετά ισχυρή για να σε βοηθήσει με τις επιδιώξεις σου. Ο Ήλιος πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία στις 5 και η όψη αυτή σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία. Ακόμη και στα οικονομικά μπορείς να δεις σύντομα βελτίωση χάρη στην καλύτερη θέση που θα σου προσφερθεί ή στο μπόνους που θα λάβεις ως αναγνώριση των κόπων σου.

Δίδυμοι

Δυναμισμός, ταπεραμέντο, αισθησιασμός. Φίλε Δίδυμε η εβδομάδα που έρχεται επιφυλάσσει διαφόρων ειδών επιρροές, αλλά για εσένα η επιρροή που σου χαρίζει η Σελήνη από τον Κριό θα είναι η πιο σημαντική. Τις ημέρες αυτές  μπορείς να δράσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις δεξιότητές σου, να σαγηνεύσεις το αντίθετο φύλο και να βρεις την δύναμη να ξεπεράσεις και το πιο δύσκολο εμπόδιο. Εν ολίγοις, το ανέφικτο γίνεται εφικτό και αυτή η δύναμη πηγάζει από μέσα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η ικανότητά σου να επιλύεις προβλήματα, όπως και η αποφασιστικότητά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα. Καλείσαι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρει μια άκρη σε ό,τι σας απασχολεί. Στην περίπτωση που δεν βιώνεις την συντροφικότητα, κάποιες συζητήσεις με οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και τις απαιτήσεις που έχεις από την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία από την Πέμπτη ετοιμάσου να δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο! Είναι πολύ πιθανό να γευθείς την επιτυχία και την αναγνώριση από πρόσωπα ανώτερά σου. Θα σου δοθεί, επίσης, η ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να ανέβεις τα σκαλιά της ιεραρχίας. Τα οικονομικά έχουν προοπτικές για ανάπτυξη δεδομένου ότι οι επενδύσεις και οι επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε πολύ καλά.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, διανύεις μια ακόμη εβδομάδα με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η τρυφερότητα, η στοργή και η ευαισθησία εκφράζονται με έντονο τρόπο και σε κάνουν να συγκεντρώνεις γύρω σου τα πρόσωπα που αγαπάς περισσότερο. Με την Σελήνη στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν έχεις την ανάγκη να ανεβάσεις την ένταση και να επιταχύνεις. Θέλεις να απολαύσεις την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Οι λεπτομέρειες στη ζωή σου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και καταφέρνεις να απολαύσεις το καθετί στο μέγιστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για την σχέση σου αυτήν την εβδομάδα. Απλά ζητήματα, αλλά και πιο απαιτητικές καταστάσεις, απαιτούν καλή συνεννόηση με τον σύντροφό σου. Ειδάλλως, θα είναι εύκολο να υπάρξουν κόντρες, παρεξηγήσεις και γκρίνιες. Δε νομίζω ότι έχεις διάθεση να ζήσεις κάτι τέτοιο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά δέχεσαι μια ιδιαίτερη επιρροή από την ευνοϊκή όψη του Ήλιου με τον Δία από την Πέμπτη, στις 5. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι έχουν πολλές πιθανότητες να εξελιχθούν θετικά. Μια προαγωγή ή ένα νέο πρότζεκτ που σου ανατίθεται θα σου φέρει εμπειρία, αναγνώριση ακόμη και περισσότερα χρήματα στην τσέπη σου. Πες «ναι» στην πρόκληση και μην κρύβεσαι πίσω από τον φόβο που πολλές φορές σε φρενάρει.

Λέων

Φίλε Λέων, την εβδομάδα αυτή η συμβουλή για εσένα λέει ότι θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να διατηρείς την ψυχραιμία σου πολύ καλά. Ο Ερμής που πραγματοποιεί αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στις 5 του μήνα σε επηρεάζει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Θα είσαι πιο καυστικός στον λόγο σου, πράγμα που μπορεί να σε εκθέσει, να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή ακόμη και να δημιουργήσει πρόβλημα σε σχέσεις που έχεις με πρόσωπα γύρω σου. Άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν τα κοντινά σου πρόσωπα και μην στέκεσαι επικριτικά απέναντί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα συναισθήματά σου είναι κάπως μπερδεμένα και προσπαθείς να βρεις τα αίτια πίσω από αυτό. Καλό είναι να μην αναλύεις πολύ τα πράγματα, ειδικά αυτήν την εβδομάδα που η διαύγεια δεν χαρακτηρίζει την σκέψη. Αν ψάχνεις το ιδανικό ταίρι, κάνε λίγη υπομονή, καθώς η εβδομάδα δεν διευκολύνει την προσπάθειά σου αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν την εβδομάδα αυτή θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κινηθείς με δυναμισμό για να ξεπεράσεις προβλήματα και εμπόδια καλό είναι να το κάνεις από την Πέμπτη και μετά που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Από την θέση αυτή νιώθεις τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να δώσεις ώθηση στις καταστάσεις να εξελιχθούν. Η πίστη σου στα σχέδιά σου, αλλά και στις δυνάμεις σου θα αποτελέσουν ισχυρότατο όπλο για να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Με τα οικονομικά δεν χρειάζεται παρόρμηση. Φρόντισε να είσαι συγκροτημένος και επιλεκτικός.

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, την εβδομάδα αυτή μπορείς να ασχοληθείς με νέα ξεκινήματα, αλλά όχι μετά την Παρασκευή. Με την επιρροή του Ήλιου σε τρίγωνο με τον Δία στις 5 του μήνα, μπορείς να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, να κινηθείς με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε οδηγήσει στην ανάπτυξη, προσωπική ή επαγγελματική. Όλο αυτό θα διακοπεί από τη νέα θέση της Σελήνης το Σάββατο που εισέρχεται στον Ταύρο. Εκεί οι ρυθμοί πέφτουν, η ένταση μειώνεται και η ανάγκη σου για ηρεμία και ασφάλεια γίνεται πολύ έντονη. Η καλή παρέα και το σπίτι θα βρίσκονται στο επίκεντρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η ερωτική σου διάθεση και η καλή σου ενέργεια είναι έκδηλα προς τον σύντροφό σου και αυτό ανανεώνει τη σχέση σας. Έχεις την τάση να παρασύρεις τον σύντροφό σου σε ρομαντικές στιγμές. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό σου υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά δέχεσαι καλή επιρροή από την Αφροδίτη στον Λέοντα. Οι συνεργασίες χαρακτηρίζονται από δυναμισμό, ενέργεια και ευελιξία. Γίνεσαι το επίκεντρο στις συνομιλίες, καθώς ξέρεις πώς να κρατάς το ενδιαφέρον του συνομιλητή σου. Μέσα από έξυπνες τεχνικές και τρικ καταφέρνεις να ηγείσαι των συζητήσεων και τελικά να οδηγείς τα πράγματα εκεί που σε εξυπηρετεί. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία έχεις την διάθεση για κερδοσκοπία και ρίσκα. Ακολούθησε την εσωτερική φωνή και δεν θα χάσεις.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, απρόσμενες συναντήσεις ή δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνουν γεγονότα που δεν περίμενες. Αν η εξέλιξή τους θα είναι θετική ή αρνητική αυτό εξαρτάται από εσένα και τις ενέργειές σου. Προετοιμάσου, έτσι ώστε να μην σε πιάσουν οι καταστάσεις εξ απήνης! Με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα για λίγο ακόμη, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου συνεχίζουν να χαρακτηρίζονται από ομαλότητα και σταθερότητα. Η κατάσταση αυτή ευνοεί πολύ και τις επαγγελματικές σου επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί της ευτυχίας. Ο σύντροφός σου κρατάει παγερή στάση απέναντί σου, γιατί έχει χάσει πλέον την επαφή μαζί σου και δεν μπορεί να σε καταλάβει. Αν δοκιμάσεις να του ανοιχτείς, θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Όσο για εσένα που είσαι μόνος, φλέρταρε την βραδιά αυτή, χωρίς δισταγμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εκμεταλλεύσου την εβδομάδα αυτή στα επαγγελματικά σου για να σπρώξεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Η σχέση σου με τους συνεργάτες θα είναι αρκετά καλή και σε βλέπουν με εμπιστοσύνη. Την έχεις κερδίσει γιατί εκφράζεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Φρόντισε μόνο να μην πέσεις στην παγίδα που δημιουργεί η δύσκολη όψη του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη στις 5. Ίσως κινηθείς με μεγαλύτερη μαχητικότητα και αντίδραση από όση πρέπει. Στα οικονομικά σου φαίνεται ότι είσαι έτοιμος να ρισκάρεις. Κάτι θα ξέρεις…!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται πλούσια σε επιρροές. Ο Ήλιος συνεχίζει να κινείται στον Καρκίνο, μια θέση από την οποία σου δημιουργεί μια τάση εσωστρέφειας. Η οικογενειακή θαλπωρή γίνεται ανάγκη, καθώς μόνο μέσα από αυτήν καταφέρνεις να αντλείς δύναμη. Το σπίτι, η «γωνιά» σου, θα καταφέρει να σε αναζωογονήσει, ενώ είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει αρκετά, τόσο ως προς τα αντικείμενα, όσο και ως προς τα πρόσωπα που ζουν μέσα σε αυτό. Προσοχή στις συναισθηματικές μεταπτώσεις που οδηγούν σε καταθλιπτικά ξεσπάσματα

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η καλή διάθεση επηρεάζει και την σχέση σου! Για αυτό μην διστάσεις να προτείνεις διασκεδαστικές εναλλακτικές για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι δεν έχεις διάθεση για έξοδο και βόλτες, μπορείς να έχεις ήρεμες και τρυφερές στιγμές μόνο για τους δυο σας!  Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία και ο ερωτισμός που διαθέτεις δεν θα περάσει απαρατήρητος…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν αρκετά ευνοϊκά. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να «γοητεύσεις» τους συνεργάτες και να τους πείσεις για τις προθέσεις και τα σχέδιά σου. Ακόμη είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα της αλλαγής, αλλά έχε κατά νου ότι έχεις περιθώριο μέχρι την Παρασκευή. Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθάει να σταθεροποιηθείς και να επενδύσεις σε αυτό που έχεις τώρα. Σε οικονομικό επίπεδο θα σου χαρίσει ασφάλεια και θα διώξει το άγχος.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η επόμενη εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ρίξεις τους τόνους και να εκτονώσεις την ένταση. Η Σελήνη θα κινηθεί στον Ταύρο το Σάββατο και θα σε βοηθήσει να κλείσεις την εβδομάδα σου αναζητώντας ηρεμία και χαλάρωση. Δεν έχεις ανάγκη από μεγάλες αλλαγές, για αυτό δεν θα αναζητήσεις την διασκέδαση με έντονο τρόπο. Θέλεις να καταλαγιάσεις το συναίσθημα μέσα σου και να περάσεις όμορφα και γαλήνια με αγαπημένα πρόσωπα. Οι σχέσεις σου με τους γύρω σου σε απασχολούν, για αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να εξομαλύνεις τα πράγματα εκεί που υπάρχει αναβρασμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τί σου συμβαίνει και γκρινιάζεις συνεχώς; Έχεις την τάση να «τρώγεσαι» με τα πάντα γύρω σου και στο τέλος να ρίχνεις την ευθύνη στον σύντροφό σου. Μήπως είναι το εύκολο θύμα; Βάλε φρένο σε αυτή την συμπεριφορά, γιατί τον έχεις κουράσει πολύ και δεν θέλεις να δεις την «άσχημη πλευρά» του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά την εβδομάδα αυτή θα έχεις πολλά ζητήματα που θα πρέπει να διαπραγματευτείς. Η τάση αυτή, βέβαια, σου πάει γιατί έχεις την εύνοια των πλανητών, έτσι ώστε να σκεφτείς με ηρεμία και πρακτικότητα, ενώ παράλληλα να εκφραστείς με διακριτικότητα και πειθώ. Προσοχή την Πέμπτη που η Σελήνη από τον Κριό μπορεί να σε κάνει παρορμητικό και σπάταλο. Άφησε μόνο το πείσμα και την αυτοπεποίθηση να σε κατευθύνει και δεν θα χάσεις.

Αιγόκερως

Αν εξαιρέσεις τα μπερδέματα που δημιουργεί ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και δεν φαίνεται να σε αγγίζει πολύ, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά ευνοϊκά για το ζώδιό σου, φίλε Αιγόκερε. Θα έχεις την ευκαιρία να ονειροπολήσεις και να αγγίξεις την ευαίσθητη πλευρά σου. Μπορείς να έρθεις κοντά με την οικογένειά σου και να βγάλεις προς τα έξω το γλυκό σου πρόσωπο. Με την Σελήνη στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις, να αγαπήσεις, να νιώσεις την φροντίδα και την ασφάλεια. Μην αφήσεις πεζά προβλήματα να σου χαλάσουν τη διάθεση. Κάνε το ως δώρο στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Κάποιες φορές όταν τα λόγια δεν μπορούν να βρουν μια σειρά στο μυαλό, καλό είναι να σιωπάς. Η εβδομάδα δεν σε βοηθάει να επικοινωνήσεις σωστά και αυτά που θα λες δεν θα είναι ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Οπότε περιόρισε τα λεγόμενα σου και η εβδομάδα θα κυλήσει με ηρεμία. Ειδάλλως, ετοιμάσου για τις συνέπειες!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και τα προβλήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα την περίοδο αυτή. Κάνεις μια στροφή προς την εσωτερική αναζήτηση και τώρα είναι πολύ πιθανό να σε προβληματίσουν οι επιλογές σου. Έχεις ανάγκη από πράγματα που σε «γεμίζουν» όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Αναρωτιέσαι λοιπόν… Σε ικανοποιεί η δουλειά σου; Νιώθεις ότι εκπληρώνεις τα όνειρά σου; Αν η απάντηση είναι όχι τότε είναι σίγουρο ότι έχεις πολλή σκέψη να κάνεις προκειμένου να αλλάξεις ρότα. Τα οικονομικά δεν φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαιτέρως παρά τα μικροπροβλήματα. Κινήσου με προγραμματισμό, χωρίς υπερβολές.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να σε επηρεάσει περισσότερο από άλλα ζώδια. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη θα σε κάνει να επαναστατήσεις ακόμη περισσότερο. Τα λόγια σου θα είναι αιχμηρά και δεν είσαι διατεθειμένος να «χαριστείς» σε κανέναν. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεις πικρόχολος και άδικος, γιατί αυτό σίγουρα θα σε βάλει σε μπλεξίματα. Χρησιμοποίησε το χιούμορ ως ασπίδα προστασίας και θα δεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Στο χέρι σου είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις και ειδικά εκείνες που περιστρέφονται γύρω από θέματα «ευαίσθητα». Το πλανητικό σκηνικό μπερδεύει την επικοινωνία και φέρνει εντάσεις χωρίς λόγο. Μείνε ψύχραιμος και φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός με τον σύντροφό σου. Αν πάλι δεν μπορείς καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δυναμισμός και πάθος αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας. Μέχρι τότε βιώνεις στιγμές πιο υποτονικές. Έχεις πολλούς προβληματισμούς και προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές που θα σε κάνουν να προχωρήσεις με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Από εκεί και μετά μπορείς να υψώσεις το ανάστημά σου και να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Μην κάνεις πίσω με τα πιστεύω σου και διεκδίκησε αυτό για το οποίο έχεις εργαστεί. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις τις σπατάλες που προκύπτουν στα τέλη της εβδομάδας.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά γλυκά για το δικό σου ζώδιο. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να φιλοξενείται στο ζώδιό σου. Η θέση αυτή σε κάνει πιο ευαίσθητο αλλά και κυκλοθυμικό. Πάντα υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά του νομίσματος, για αυτό διοχέτευσε σωστά την ευαισθησία αυτή. Ίσως για να πλησιάσεις αγαπημένα πρόσωπα, να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, να γνωρίσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό. Η λογική παραγκωνίζεται για λίγο και καταφέρνεις να νιώσεις αυτό που δεν είναι απτό, αλλά υπάρχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα είναι καλή για αγκαλιές και τρυφερές στιγμές, όχι όμως για συζητήσεις και αναλύσεις. Δεν τα πας καλά με τα λόγια, για αυτό αποδέξου το και προτίμησε άλλες οδούς επικοινωνίας. Αν πάλι είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, ώστε να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά φαίνεται ότι δεν σε απασχολούν και τόσο πολύ. Τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις βάλει στον «αυτόματο πιλότο» τις δουλειές σου, γιατί τώρα το μυαλό σου κυνηγάει το όνειρο! Υπάρχουν κρυφές ελπίδες και μεγάλοι στόχοι. Μην παραιτείσαι λοιπόν και συνέχισε την προσπάθεια για να τους κατακτήσεις! Στα οικονομικά υπάρχει μια τάση για σπατάλη που δεν πρέπει να την αψηφήσεις. Ειδάλλως σύντομα θα δημιουργηθεί σημαντικό πρόβλημα…

πηγή:https://www.myastro.gr