ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09/07/18-15/07/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  09 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σε ταρακουνήσει και να τακτοποιήσει πράγματα και συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Παρασκευή σε επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το ένστικτο ξυπνάει και σε ωθεί να προστατευτείς εσύ ο ίδιος, αλλά και το σπίτι σου. Τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις  όσον αφορά στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμη και στα επαγγελματικά, αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι οι συνεργασίες και ο τρόπος που θα τις χειριστείς από εδώ και μπρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η στάση του συντρόφου σου σε προβληματίζει και πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις έντονη πίεση. Καλό είναι να μιλήσεις για όλα αυτά, αλλά χωρίς πείσμα και επιθετικότητα. Επίσης, πρέπει να δεχθείς ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν κατά την δική μας βούληση και καλό είναι να προσαρμοζόμαστε ενίοτε. Αν είσαι μόνος, η ανάγκη σου για ανθρώπινη επαφή σε κάνει κοινωνικό και εξωστρεφή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις συνεργασίες σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο (κάνει την είσοδό της την Τρίτη) σε κάνει να δεις τις συνεργασίες σου και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους πιο ορθολογικά. Το συναίσθημα έπεται της λογικής, χαρακτηριστικό που είναι πολύτιμο στον επαγγελματικό χώρο. Θέλεις ξεκάθαρες επαφές, άψογα αποτελέσματα και επαγγελματική συμπεριφορά. Η θέση σου θα είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μια διαδικασία «εξυγίανσης», γιατί πιστεύεις ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ξεμπλέξεις από χρέη που σε ακολουθούν.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή προωθεί την επικοινωνία και σε κάνει πιο απαιτητικό στις σχέσεις σου με τους γύρω. Τί σημαίνει αυτό; Από τη μια η Σελήνη στους Διδύμους από τις 9 του μήνα, σου χαρίζει μια πιο επικοινωνιακή διάθεση, ενώ η σκέψη οξύνεται. Αναγνωρίζεις τις κακοτοπιές και μπορείς να τις ξεπεράσεις με εφευρετικότητα και ευελιξία. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Τρίτη, σηματοδοτεί μια περίοδο επαναπροσδιορισμού για τις σχέσεις που διατηρείς με τους γύρω σου. Μπαίνει τάξη σιγά σιγά και τα άσχημα του παρελθόντος τακτοποιούνται, γιατί πολύ απλά δεν δέχεσαι πλέον τα μπερδέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η απόσταση που κρατάς από τον σύντροφό σου έχει αρχίσει πλέον να γίνεται εμφανής, αλλά και να δημιουργεί πρόβλημα. Τα προβλήματα που ήδη έχει το ταίρι σου είναι αρκετά και η δική σου στάση επιβαρύνει την κατάσταση. Αν πραγματικά νοιάζεσαι δοκίμασε εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης. Εσύ που απολαμβάνεις την ελευθερία σου, έχεις πολλές προοπτικές για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από την πλούσια κοινωνική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά η περίοδος που ακολουθεί θα είναι αρκετά μετρημένη, πειθαρχημένη και θα αναζητάς την τελειότητα σε ό,τι και αν κάνεις. Δεν καταδέχεσαι να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τον ρυθμό σου, για αυτό πολλές φορές θα κινηθείς μοναχικά προκειμένου να φτάσεις στο σωστό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα. Στα οικονομικά αναμένεται βελτίωση. Θα βάλεις αρκετή τάξη και θα καταφέρεις να πάρεις ανάσες.

Δίδυμοι

Με την ψυχολογία σου να βρίσκει τους συνηθισμένους σου ρυθμούς και την κοινωνικότητά σου στα ύψη, η εβδομάδα αυτή φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή σου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, οπότε μπορείς να κινηθείς με πλεονέκτημα. Παράλληλα, όλες αυτές οι ημέρες δέχονται την ισχυρότατη επιρροή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που βλέπεις από μια διαφορετική οπτική τις σχέσεις με τους οικείους σου και είσαι έτοιμος να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, τόσο σε υλικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο επαφών, σχέσεων και επιρροών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα προβλήματα στην σχέση δεν σταματούν ποτέ. Όλο και κάτι προκύπτει που σε ενοχλεί, σε αναστατώνει και σε «ρίχνει». Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να βρεις κοινή λύση. Να ξέρεις, όμως, ότι πολλά θέματα θα λυθούν, όταν αποφασίσεις να αλλάξεις στάση απέναντι στα πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, πλησιάζει ο καιρός που τα πράγματα θα αλλάξουν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα καταφέρεις να δεις βελτίωση όσον αφορά στις συνθήκες και στις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Έχεις μια πιο συμβιβαστική διάθεση και λιγότερη πεισματάρικη. Επομένως, θα καταφέρεις να βρεις ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που σε ταλαιπωρούν και να καταφέρεις επιτέλους να ξεμπλοκάρεις. Στα οικονομικά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και προόδου που φέρνει ο Δίας από τον Σκορπιό. Ανακτά την ορθή πορεία του και τα πράγματα μπαίνουν πλέον σε μια σειρά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι επόμενες ημέρες θα ασκήσουν έντονη επιρροή στο δικό σου ζώδιο, καθώς η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο, την Παρασκευή αυτή. Το ένστικτό σου ισχυροποιείται και κινείται αυθόρμητα με στόχο να προστατεύσει το συναίσθημά σου, αλλά και ό,τι περικλείει το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, ενώ παράλληλα μπορείς να βάλεις νέους στόχους ως προς το σπίτι. Τώρα μπορείς να αλλάξεις διακόσμηση, αλλά μπορείς και να θέσεις νέους κανόνες που θα κάνουν την οικογενειακή ζωή πιο ήρεμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μια καλή εβδομάδα για συζήτηση θα είναι η τωρινή, φίλε Καρκίνε. Άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και προσπάθησε να μην αποτραβιέσαι από αυτόν. Κάνοντας τον εαυτό σου θύμα των καταστάσεων ή προσπαθώντας να λειτουργήσεις αυτόνομα δεν πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Εσύ που είσαι μόνος, είναι καλή στιγμή να απεμπλακείς από τις σκέψεις που σε κρατούν δέσμιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να κληθείς να πάρεις σημαντικές και μοιραίες αποφάσεις στον χώρο της δουλειάς. Ίσως κάποιος συνεργάτης να πρέπει να αλλάξει τον ρόλο του, να απομακρυνθεί ή εν πάση περιπτώσει να αλλάξει τρόπο δράσης απέναντί σου. Ίσως ακόμη πρέπει να διακόψεις μια υπάρχουσα συνεργασία και να αλλάξεις κατεύθυνση. Όλα εξαρτώνται από τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν. Όπως και να έχει εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην φοβηθείς να πάρεις ακόμη και επίπονες αποφάσεις αν είναι για το μελλοντικό σου καλό.

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι πολύ ευνοϊκό για το δικό σου ζώδιο, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους, σου χαρίζει εξαιρετικές και άφθονες ιδέες. Αξιοποίησέ τις για να βγεις από το πιθανό αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που εντοπίζεις και φρόντισε να επικοινωνήσεις σωστά και αποτελεσματικά αυτό που έχεις κατά νου. Ίσως νιώσεις ότι βαριέσαι εύκολα, για αυτό θα αναζητήσεις την πρόκληση στην καθημερινότητά σου. Με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από τις 10 του μήνα, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους σιγά σιγά, οπότε μπορείς και πάλι να ανασάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου δεν θα είναι ανώδυνες αυτήν την εβδομάδα. Την ένταση που νιώθεις την κουβαλάς και στην αισθηματική σου ζωή, αλλά έχε κατά νου ότι η στάση αυτή δεν σου προσφέρει κανέναν όφελος. Καλύτερα να μιλήσεις για τις ανησυχίες σου ή αν δεν νιώθεις έτοιμος να κρατήσεις διακριτικά τις αποστάσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ό,τι και αν σε φόβιζε μέχρι τώρα, από την εβδομάδα αυτή και μετά φαίνεται ότι θα καταφέρεις να καταστείλεις τους παλιούς σου φόβους και να κάνεις βήματα προόδου με στόχο την επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου προς τα εμπρός με μεγαλύτερη ευκολία, μοιράσου τις ιδέες σου, κάνε επαφές με παλιούς και νέους συνεργάτες και θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Βέβαια, εδώ φρόντισε να αποφύγεις την παγίδα της υπεραισιοδοξίας. Μέτρησε και ζύγισε το καθετί προτού πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται και κινούνται με ανοδική πορεία, δεδομένου ότι η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο την Τρίτη.

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, ένα από τα ισχυρότερα πλανητικά γεγονότα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στις σχέσεις σου, στην κοινωνική σου υπόσταση και στην συμπεριφορά. Παράλληλα, η απόλαυση και η ηδονή θα αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα και θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις το ρόλο τους στη σχέση σου. Είσαι άνθρωπος της πρακτικότητας και του ρεαλισμού, αλλά ήρθε η στιγμή να δεις την πιο αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μην παραμένεις εσωστρεφής όσον αφορά στην σχέση σου. Η εβδομάδα προωθεί την ανάγκη σου να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου μπορούν να λυθούν με πιο απλό τρόπο σε σχέση με αυτό που πιστεύεις. Δοκίμασε μια ήρεμη προσέγγιση και θα καταφέρεις πολλά αυτήν την εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, επηρεάζει τον πυρήνα της ύπαρξής σου, τον εσωτερικό σου εαυτό. Εκεί βρίσκονται τα βασικά στοιχεία που σε απαρτίζουν και τελικά καταλήγουν στην εξωτερική σου συμπεριφορά. Από εδώ και μπρος είναι πιθανό να δουν ένα άλλο πρόσωπό σου στη δουλειά, καθώς μεταβάλλεται το εσωτερικό σου και επηρεάζει τις σχέσεις σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και πάρε αποφάσεις με το χέρι στην καρδιά. Στα οικονομικά δεν φαίνεται να έχεις πρόβλημα, γιατί με την οικονομία που κάνεις δεν έχεις περιθώρια και σπατάλη και εκτροχιασμό!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι ημέρες που έρχονται σε φέρνουν πιο κοντά στις ανάγκες των προσώπων που βρίσκονται πολύ κοντά σου. Δεν θα ασχοληθείς μόνο με τις δικές σου ανησυχίες, αλλά θα στραφείς και στα «θέλω» και τις ανάγκες των τρίτων. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ασκεί έντονη επιρροή με διάρκεια. Το σπίτι και οι οικογενειακές υποθέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο. Κάτι θέλεις να αλλάξεις στο σπίτι, κάτι πρέπει οπωσδήποτε να φύγει και κάτι άλλο να έρθει για να αλλάξει την ενέργεια και την διάθεση.  Εσωτερικές ανάγκες βρίσκουν τον δρόμο προς την επιφάνεια και επιτέλους εκφράζονται για να επιφέρουν την λύτρωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα όμορφο διάστημα με τον σύντροφό σου. Παρά τις εντάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, το ταίρι σου θα είναι εκείνο που με λίγα λόγια ή μια απρόσμενη κίνηση θα σε κάνει να ρίξεις τους τόνους και θα σε γλυκάνει. Άφησε τις διαφωνίες στην άκρη και μην τις φέρνεις συνεχώς ανάμεσά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά θα είναι μια εβδομάδα αρκετά δημιουργική και θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στα σχέδιά σου. επικεντρώσου σε συζητήσεις που πρέπει να κάνεις με ανωτέρους και συνεργάτες. Μίλα για τις ιδέες σου και «πούλησέ» τις με τα σωστά λόγια. Τώρα έχεις την ευστροφία που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να στρώσεις το έδαφος για ένα πολύ ικανοποιητικό μέλλον! Στα οικονομικά δείξε την αποφασιστικότητά σου και συνέχισε την πειθαρχημένη διαχείριση. Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, πάρε ανάσες και δες την ζωή σου να συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Επιτέλους τα πράγματα ξεμπλοκάρουν, χάρη στην επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου. Η αισιοδοξία πλημμυρίζει και πάλι στην σκέψη και την καθημερινότητά σου, το χαμόγελο βγαίνει αβίαστα και τα σχέδια δίνουν και παίρνουν. Βρίσκεσαι σε δημιουργικό οίστρο και κάνεις μεγαλεπήβολα πλάνα. Ένα ταξίδι με νόημα μπορεί τώρα να προγραμματιστεί και να σε βοηθήσει να εξελιχθείς σύμφωνα με τις επιδιώξεις σου. Η φήμη και το χρήμα έχουν την τάση προς την αφθονία, οπότε εκμεταλλεύσου κάθε λεπτό από εδώ και μπρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν ο σύντροφός σου δεν αποδεχθεί την ανάγκη σου για προσωπικό χρόνο, φαίνεται ότι δεν θα το αποδεχθείς με υπομονή. Αυτή, όμως, δεν είναι η καλύτερη αντιμετώπιση! Προσπάθησε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος, γιατί μόνο έτσι θα συνεχίσεις να τον έχεις «σύμμαχό» σου! Αν πάλι η μοναξιά σε έχει κουράσει, σύντομα τα πράγματα ανατρέπονται και αυτό θα οφείλεται στη δική σου αλλαγή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά τα πράγματα βελτιώνονται αν μέχρι τώρα σε δυσκόλευαν. Οι εξελίξεις σε προσπερνούν καμιά φορά και κάποια ανώτερη δύναμη σε σπρώχνει σε θετικές εξελίξεις. Κάνε νέες συνεργασίες με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο την Τρίτη, αφουγκράσου τις ανάγκες της αγοράς, πάρε σωστές αποφάσεις, κάνε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς και να πάρεις ιδέες. Είναι περίοδος δραστηριοποίησης και όχι παρατήρησης. Στα οικονομικά περιόρισε την τάση σου για σπατάλη, γιατί τώρα το σύμπαν σε βοηθάει να ορθοποδήσεις!

Τοξότης

Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 10 του μήνα φέρνοντας μαζί του γενναιοδωρία και ενθουσιασμό. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλεις. Μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου αυτή την εβδομάδα με την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 13. Μια καλή πράξη αγάπης και ενδιαφέροντος προς ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου θα σε γεμίσει ικανοποίηση και σεβασμό. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο την Κυριακή είναι μια καλή ευκαιρία για να προγραμματιστείς για την επόμενη εβδομάδα. Βάλε σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και χειρίσου ένα θέμα που απαιτεί προσοχή και οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά το κλίμα θα είναι αρκετά ευχάριστο και ειδικά εσύ που είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Σε κάνει να νιώθεις πληρότητα και ηρεμία, αγαθά που δεν αγοράζονται! Απόλαυσε μια ήρεμη εβδομάδα! Αν πάλι είσαι μόνος, έχεις την ανάγκη να μιλήσεις με βάθος και ουσία και ας είναι με έναν καλό φίλο…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να οργανώσεις την επαγγελματική σου καθημερινότητα καλύτερα. Μέσα από τον σωστό τρόπο επικοινωνίας που σου χαρίζει η Σελήνη από τους Διδύμους, είσαι σε θέση να ζητήσεις από σωστό πρόσωπο και τη σωστή στιγμή βοήθεια για να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου. Με τον Δία σε ορθή πορεία πλέον από τον Σκορπιό από τις 10, ετοιμάσου για σημαντικές εξελίξεις, ειδικά εσύ που έχεις εργαστεί σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα καθώς θα κινείσαι αρκετά προσεκτικά και αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και να ασκεί επάνω του τη βαριά του σκιά που σε γεμίζει γνώση, αν και το κάνει με δύσκολο τρόπο. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή υπόσχεται αγάπη, φροντίδα και ενδιαφέρον, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 13 και σε εμπλέκει σε συναισθηματικές καταστάσεις. Όταν νιώθεις συναισθηματική πληρότητα και πνευματική ανάταση, τα πράγματα φαίνονται πιο απλά και παύουν να σε πνίγουν. Με τη Σελήνη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας μπορείς να είσαι αρκετά διπλωματικός σε κάθε τομέα και να πετύχεις τους στόχους σου πιο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δεν τα πας και άσχημα με τη σχέση σου, αν και υπάρχουν αρκετά επιφανειακά προβλήματα. Η ουσία, όμως, είναι ότι ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς και πώς να τα ξεπεράσεις μαζί με το ταίρι σου. Φρόντισε να διατηρήσεις μια ήρεμη ψυχολογική κατάσταση αυτήν την εβδομάδα, γιατί είναι πιθανό κάποια γεγονότα ανάμεσά σας να σε κάνουν να εκνευριστείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου και προσπαθείς να βρεις την θέση σου στον κόσμο που ανήκεις. Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις έχουν τις προϋποθέσεις να γίνουν πιο θερμές και ουσιαστικές. Μέσα από τις σωστές συναντήσεις με τους σωστούς ανθρώπους μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να παίρνουν την σειρά τους επιτέλους. Ωστόσο, κάποια ζητήματα οικογενειακά είναι πιθανό να επηρεάσουν την καθημερινότητά σου στην δουλειά και εκεί χρειάζεται να κρατήσεις καλύτερα τις ισορροπίες. Διαχώρισε τους τομείς αυτούς και μην πέσεις στην παγίδα να τους μπλέξεις. Τα οικονομικά δείχνουν σταθερότητα που προς το παρόν σου είναι αρκετή.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στις 13 στον Καρκίνο είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον, τόσο στην δουλειά όσο και στο σπίτι. Στη δουλειά θα παρατηρήσεις μια μεταστροφή των ανθρώπων και συμπεριφορές πιο ευγενικές και διαθέσιμες να σε βοηθήσουν. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για εσένα τον ίδιο. Η διασκέδαση και η καλή διάθεση θα διαδίδεται σαν κύματα γεμάτα θετική ενέργεια. Με την Σελήνη στον Λέοντα προς το τέλος της εβδομάδας, μην χάσεις την ευκαιρία να διαδώσεις το χαμόγελό σου και την θετική ματιά σου. Διασκέδασε, χόρεψε, κάνε μια κοντινή εξόρμηση και με λίγα λόγια, άφησε πίσω καθετί άσχημο και ανάξιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια! Ήρθε η ώρα να βάλεις ένα τέλος και το ξέρεις. Και εσύ ο ίδιος έχεις κουραστεί να γκρινιάζεις. Για αυτό, λοιπόν, πάρε τις αποφάσεις σου και από εδώ και μπρος γίνε ο άνθρωπος που ονειρεύεσαι. Έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις αυτό που θεωρείς ιδανικό. Η αλλαγή αυτή ισχύει και για εσένα που είσαι μόνος. Φτάνει η μιζέρια και η απαισιοδοξία. Έρχονται καλύτερες ημέρες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Έχεις αρκετή ενέργεια τις ημέρες αυτές και αυτή θα σε βοηθήσει να εκφράσεις σωστά την δημιουργικότητά σου. Με τον τρόπο αυτό η καθημερινότητα στην εργασία θα κυλήσει πολύ καλά και θα έχεις την ευκαιρία να τελειώνεις με κάποιες υποθέσεις που έχουν μπει στον «πάγο» τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις και νέα καθήκοντα. Φίλτραρε λίγο τα πράγματα και δέξου τις υποχρεώσεις εκείνες που θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και την δουλειά σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται προσοχή λίγο μετά τα μέσα της εβδομάδας, καθώς οι διάφορες εκκρεμότητες θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ιχθείς

Ένα όνειρο ή μια ιδέα που βρίσκεται στο συρτάρι εδώ και πολύ καιρό, φαίνεται ότι βρίσκει τον τρόπο να δρομολογηθεί, δίνοντάς σου την ικανοποίηση που έψαχνες, φίλε Ιχθύ. Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμπόδια κάνουν στην άκρη και καταφέρνεις να αναγεννηθείς κάνοντας βήματα προόδου στη ζωή σου. Ο τομέας που σε «καίει» περισσότερο, την περίοδο αυτή θα έχει ανοδική πορεία και εσύ μπορείς να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες ημέρες. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, οι συναισθηματικές σου χορδές είναι πιο ευαίσθητες, με τρόπο που σε βοηθάει να αντιληφθείς με φρέσκια ματιά τα γεγονότα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα συναισθήματα ξυπνούν και μαζί με αυτά και οι ανάγκες του κορμιού… Η εβδομάδα αναμένεται θερμή και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μην απολαύσεις όλα όσα σου χαρίζει το σύμπαν! Τα προβλήματα που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα μπορούν να περιμένουν. Απόλαυσε την συντροφικότητα και τον αισθησιασμό στον απόλυτο συνδυασμό τους!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το χρήμα και οι αξίες θα έρθουν σε σύγκρουση μέσα στο μυαλό σου την εβδομάδα που έρχεται. Το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει αρκετή τύχη και θα επεκτείνει τις ευκαιρίες σου. Από την άλλη, θα υπάρξουν επιπρόσθετα βάρη που θα κληθείς να διαχειριστείς στη δουλειά ή ακόμη και γρήγορες αλλαγές που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνία που σου δίνει η Σελήνη από τους Διδύμους στο ξεκίνημα της εβδομάδας και φρόντισε να κλείσουν, τόσο επαγγελματικές εκκρεμότητες, όσο και οικονομικές.

πηγη:https://www.myastro.gr