ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/07/18-05/08/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  30 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε ικανοποιήσει και θα σου προσδώσει ανέλπιστη χαρά, καθώς επισκέψεις από φίλους και παρέες από πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου φέρουν νέα που θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά για σένα. Θα λάβεις μια είδηση που από καιρό περίμενες η οποία θα είναι ουσιαστικά δικαίωση για σένα. Στην οικογένειά σου θα προκύψουν ζητήματα και εκρεμμότητες με θέματα κληρονομικά και νομικά, μπορεί να νιώσεις κουρασμένος, αλλά θα ικανοποιηθείς γιατί θα ταχτοποιηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα και αρχίζει σιγά σιγά μια εποχή πιο ευνοϊκή για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, να βρεις τον εαυτό σου στην σχέση και να ισορροπήσεις σε ένα νέο σημείο. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι αρκετές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, κάποιες αστοχίες σου είναι γεγονός ότι σε απογοήτευσαν, όμως η εβδομάδα αυτή θα σε ικανοποιήσει γιατί θα σε φέρει μπροστά σε νέες ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν δρόμους για νέες συνεργασίες με άτομα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, ένα απρόσμενο χρηματικό ποσό θα έρθει να σου φέρει μια ανάσα μεγάλη στις υποχρεώσεις σου, κάνε καλή διαχείριση και σύντομα θα έχεις τακτοποιήσει κάθε σου εκρεμμότητα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή έχει πολλές εκπλήξεις για σένα και ευχάριστες και πολύ ευχάριστες, μα και κάπως δύσκολες. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς σε ενδιαφέρουσες κοινωνικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα γνωρίσεις πρόσωπα ενδιαφέροντα και χρήσιμα, επίσης θα υπάρξουν και απρόσμενες εκπλήξεις από την επίσκεψη ενός ατόμου που θα έρθει από μακριά με σκοπό να σου προτείνει συνεργασία. Από την άλλη μια ένταση κι αναστάτωση με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σε αποσυντονίσει, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν τη διάθεσή σου… Κοίτα τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μια νέα εποχή για τα αισθηματικά σου έρχεται! Οι δυνατές συγκινήσεις δεν θα λείψουν, ενώ οι αναταράξεις θα σε κάνουν να νιώσεις ζωντανός και η καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά από πάθος και λαχτάρα. Αν είσαι μόνος, αξίζει να πάρεις πρωτοβουλία για να φέρεις πιο κοντά το πρόσωπο που σε κάνει να καρδιοχτυπάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δουλειά, δουλειά και δουλειά, δεν είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή όμως, έχεις αυξήσει κατά πολύ τις ώρες που εργάζεσαι και αυτό σου προκαλεί ναι μεν ικανοποίηση και αύξηση των εσόδων σου, αλλά η κόπωση είναι ορατή μέσα σου. Προσπάθησε λίγο να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, κράτα δυνάμεις! Στα οικονομικά σου, έχεις κάθες λόγο να χαμογελάς, έχεις αυξήσει τα έσοδά σου και πλέον μπορείς να κάνεις ανοίγματα και επενδύσεις, μην παραανοίγεσαι όμως γιατί τα απρόοπτα είναι απρόοπτα!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, άστατη και νευρική η διάθεσή σου θα είναι αυτή την εβδομάδα καθώς θα λάβεις κάποια νέα που θα σε αποσυντονίσουν. Πρέπει να πάρεις απόφαση μερικά πράγματα, όπως το ότι  δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται και να δρουν όπως εσύ, γι αυτό μη νευριάζεις. Πολύ σύντομα θα αποφασίσεις τη μετακόμιση ή ακόμα και την υποστήριξη ακόμα πιο ριζικών αλλαγών στη ζωή σου, μη φοβάσαι τις αλλαγές, η στασιμότητα να σε φοβίζει! Κάνε τις κινήσεις που έχεις σκεφτεί, ανέλαβε τις ευθύνες σου και θα δεις πως όλοι θα σου σταθούν περισσότερο απ΄ότι φαντάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά μπορείς να δώσεις έναν νέο αέρα στη σχέση, αλλάζοντας πράγματα που σε περιβάλλουν. Άλλαξε την διακόσμηση του σπιτιού και δώσε και σε εσένα και στο ταίρι σου την ευκαιρία να νιώσει άνετα μέσα σε αυτό. Θα δεις πόσο καλύτερη θα είναι η ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσει καλύτερη ροή της επικοινωνίας. Εσύ που είσαι μόνος, μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και περισσότερους θαυμαστές

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου αν και η κούραση σε έχει καταβάλλει μην το βάζεις κάτω. Όσο δημιουργείς κερδίζεις κι όσο κερδίζεις χαίρεσαι. Μπορεί να διαμαρτύρεσαι για χίλια δύο πράγματα, ναι ο μισθός μπορεί να είναι λίγος, οι ώρες δουλειάς πολλές… αλλά σκέψου πόσο τυχερός είσαι που κάνεις κάτι που σου αρέσει, διότι υπάρχουν και τα χειρότερα σενάρια, από την πολλή γκρίνια να βρεθείς εκτός. Επειδή λοιπόν οι καιροί απαιτούν σύνεση, μην αφήνεις τη γκρίνια να σε χαρακτηρίζει, δες τα θετικά πράγματα και βάλε μέσα σου θετική ενέργεια και σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, εδώ και καιρό περιμένεις κάτι να ξεδιαλύνεις θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους σου κοινωνικούς και προσωπικούς. Η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή καθώς θα σου δώσει λύσεις που επιθυμείς  σχετικά με περιουσιακά θέματα και εκκρεμότητες που σε είχαν από καιρό απορροφήσει. Νέες κοινωνικές γνωριμίες θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα αυξήσουν την ανάγκη σου να βρίσκεσαι συνεχώς με άτομα που σου προσδίδουν θετική αύρα και σε γεμίζουν με θετική ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την επικοινωνία σου να βελτιώνεται θα διαπιστώσεις πόσο ευεργετικό είναι αυτό και για την σχέση σου. Είναι σημαντικό να εκφράζεις ξεκάθαρα την σκέψη σου και να ζητάς συγκεκριμένα πράγματα από τον άνθρωπό σου. Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν για εσένα που είσαι μόνος, οπότε άρπαξε την ευκαιρία για αλλαγή στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου κίνηση την εβδομάδα αυτή θα είναι χαλαρή και ήρεμη καθώς τίποτα το συγκλονιστικό ή δύσκολο δε θα προκύψει, όλα είναι υπό έλεγχο και επικρατεί ηρεμία και ησυχία ανάμεσα στο συναδελφικό σου χώρο. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι καθώς θα προκύψουν ανάγκες που σίγουρα χρειάζεται η εγκράτειά σου για να ανταπεξέλθεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, τα νέα αυτής της εβδομάδας είναι πολύ θετικά για σένα καθώς κάθε σου σκέψη ή επιθυμία θα πραγματοποιηθεί και θα σου προσδώσει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Ένας νέος κύκλος γνωριμιών θα σου δώσει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να γεμίσεις με ενέργεια και θετική αύρα. Οικογενειακά θέματα θα συζητηθούν εντόνως αυτές τις μέρες, κάτι που προφανώς δε θα σου αρέσει καθόλου. Γι΄ αυτό προτίμησε τις παρέες με φίλους και γνωστούς που σε χαλαρώνουν και διατήρησε χαμηλό προφίλ με τους συγγενείς, μην αναλώνεσαι με θέματα που κατά βάθος σε ενοχλούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και στα αισθηματικά σου. Παρά την επιφόρτιση από τις ευθύνες που έχεις αναλάβει σε άλλους τομείς, καταφέρνεις να ισορροπείς με καλή διάθεση και αυτό αναγνωρίζεται από τον σύντροφό σου που στέκεται υποστηρικτικά στο πλευρό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το δικό σου ταίρι, να είσαι έτοιμος για τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα προκύψουν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Είσαι πολύ δημιουργικός και αυτό είναι το μεγάλο σου όπλο και η ακατανίκητη δύναμή σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις στα επαγγελματικά σου δρώμενα. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τους προϊσταμένους  σου στη δουλειά και να ανταμειφθείς για την εργατικότητα και τη συνέπειά σου. Ένα κληρονομικό ζήτημα θα σου αποφέρει οικονομικά οφέλη που αποτελούν για σένα λόγο να νιώσεις ακόμα καλύτερα και περισσότερο δυνατός και ασφαλής!

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς θα σου δώσει μεγάλες συγκινήσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα κάνεις κάποιες μετακινήσεις που θα σε ωφελήσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Ο κοινωνικός σου κύκλος αυξάνει κι αυτό σε γεμίζει με ικανοποίηση και επιβεβαίωση για την αξία σου. Στην οικογένειά σου θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις, καλό είναι να αποφύγεις προστριβές και διαφωνίες, και να διατηρήσεις  τη σιωπή σου γιατί, αρκετές φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δώσε την ευκαιρία στην σχέση σου να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα οργανώνοντας τον κοινό σου χρόνο με τον άνθρωπό σου. Κάνε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σας βγάλει από την μονοτονία της καθημερινότητας. Το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί υπέρ σου, οπότε αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται… Ειδικά εσύ που είσαι μόνος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου όλα κυλούν ήρεμα και χωρίς εντάσεις ή απρόοπτα, έχεις προγραμματίσει τα επαγγελματικά σου σχέδια κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση. Η ένταση με κάποιο συνάδελφό σου ίσως σου προκαλέσει νεύρα και σου χαλάσει τη διάθεσή σου, αλλά πολύ γρήγορα όλα θα ξεδιαλύνουν. Στα οικονομικά σου όλα πάνε προς το καλύτερο και πολύ σύντομα θα μπορείς να βλέπεις την άνοδο των εσόδων σου με χαρά και ανακούφιση.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι σε μια πολύ έντονη ψυχολογική κατάσταση, καθώς θα τρέχεις σε διάφορες δουλειές και εκκρεμότητες που είχες αφήσει εδώ και καιρό. Απόφυγε συγκρούσεις και διαφωνίες με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος και μην περιμένεις πάντα να συμφωνούν όλοι μαζί σου. Μερικές φορές το πείσμα σου σε οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις γι΄ αυτό προσπάθησε να φανείς περισσότερο λογικός και μετρημένος. Στον κύκλο της οικογένειάς σου κάποιος θα σου ζητήσει βοήθεια, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είναι δίπλα σε κάποιον που σε χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα έρχεται πρόοδος και εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βγαίνουν στην επιφάνεια με στόχο το ξεκαθάρισμα και την τακτοποίηση. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, θα δεις εξελίξεις όσον αφορά σε ένα πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να σκιρτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου όλα φαίνεται την εβδομάδα αυτή να κυλούν όμορφα και ήσυχα, έχεις καταφέρει να οργανώσεις την επαγγελματική σου δράση με συνέπεια, γι΄αυτό πολύ σύντομα στην πρόταση που θα σου γίνει να είσαι θετικός, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται μια μικρή αλλαγή ή μετακίνηση. Να σκέφτεσαι ότι καθετί που μαθαίνεις σε ωφελεί και μελλοντικά θα αποτελέσει πολύτιμο εφόδιό σου. Στα οικονομικά, κράτησε λίγο το χέρι σου, υπάρχουν κεφάλαια που πρέπει να καλύψεις, γι΄αυτό κινήσου με εγκράτεια.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι σχετικά ήρεμη και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις ή προκλήσεις. Θα απολαύσεις εξόδους με φίλους και γνωστούς, θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Θα συναντήσεις άτομα και γνωστούς από το μακρινό παρελθόν σου που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε τάξη τα σχέδιά σου και να κάνεις ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά προσπάθησε να μην δώσεις χώρο σε εντάσεις και προστριβές. Κράτα ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα περάσεις καλά. Το σύμπαν σε πριμοδοτεί και σου δίνει περίσσια γοητεία να την διαχειριστείς προς όφελός σου. Δώσε την προσοχή που πρέπει στο ταίρι σου και σαγήνευσέ το με τον τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ… Αν πάλι διανύεις μια μοναχική περίοδο, βγες και διασκέδασε, γιατί αυτή η εβδομάδα υπόσχεται πολλά..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου όλα κυλούν με καλούς ρυθμούς και στο εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να επικρατεί κλίμα ήρεμο και γόνιμο για την ανάδειξη νέων ιδεών και καινοτόμων προτάσεων. Πολύ σύντομα θα λάβεις μπόνους που θα σου προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αυτό όμως να μη σε κάνει να εφησυχαστείς, συνέχισε να δουλεύεις με πρόγραμμα και οργάνωση. Στα οικονομικά σου, όλα φαίνονται να βελτιώνονται.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι σε μια φάση αυστηρού αυτοελέγχου και αυτοκριτικής. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου και ωφελείσαι από γνωριμίες που θα σε πάνε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σου. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, αν δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει να ξεκινήσεις νέα συνεργασία ή να αναλάβεις την οργάνωση ενός συλλόγου που θα σου αποδώσει μεγάλη ικανοποίηση. Νέα που θα έρθουν από μακριά και αφορούν άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σε χαροποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχει έντονα η ανάγκη για ασφάλεια και συντροφικότητα. Τα προβλήματα που ίσως προκύψουν θα έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτές τις ανάγκες. Εξήγησε αυτό που νιώθεις στον σύντροφό σου, γιατί διαφορετικά θα παρεξηγήσει την στάση σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, η ανάγκη σου να βρεις έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, σε κάνει επιφυλακτικό και σου στερεί την χαρά της επαφής και της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασία σου αυτές τις μέρες θα σου αποδώσει πολλαπλά κέρδη και θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο δυνατός και να εκτιμήσεις ακόμα πιο πολύ τον εαυτό σου, καθώς οι προτάσεις για νέες συνεργασίες ακόμα πιο επικερδείς και ενδιαφέρουσες θα σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς ακόμα και ολοκληρωτικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, αφού βλέπεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και πολλές από τις εκκρεμότητες του παρελθόντος πλέον να τις έχεις καλύψει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή  θα έχει ήρεμους τόνους και ρυθμούς, βέβαια αυτό από τη μια σου αρέσει από την άλλη όμως σε ανησυχεί καθώς θες να ζεις με ένταση. Θα ξεκουραστείς λίγο κάνοντας εξόδους με φίλους και γνωστούς όπου θα σου κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον να ασχοληθείς με την οργάνωση κάποιων κοινωνικών εκδηλώσεων. Στο μεταξύ θα αφιερώσεις χρόνο σε θέματα οικογενειακού περιεχομένου αφού θα ξεκαθαρίσεις κάποιες ασαφείς καταστάσεις που αφορούν κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η φαντασία θα κάνει την αισθηματική σου ζωή πιο πικάντικη και ενδιαφέρουσα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση αξιοποίησέ την για να ξυπνήσεις συναισθήματα και πάθη. Αν πάλι είσαι μόνος, επιστράτευσέ την για να κολακέψεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο και να παίξεις το παιχνίδι της γοητείας και της … αποπλάνησης!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Είσαι έτοιμος να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος και να βάλεις μπροστά στόχους που έχεις μελετήσει καλά. Έχεις πάντα μια δυνατή διαίσθηση και αυτό θα σε ωφελήσει και τώρα και θα διώξει κάθε δυνατό φόβο σου για την επιτυχία των επαγγελματικών σχεδίων σου. Μη σταματάς καθόλου, προχώρα και υλοποίησε τα όσα έχεις σκεφτεί και σύντομα τα κέρδη θα σου χαμογελάσουν. Απόφυγε να πάρεις μέρος σε σχόλια ή συζητήσεις που αφορούν συναδέλφους, κράτα αποστάσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις που αφορούν τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδιά σου. Θα επιδιώξεις συναντήσεις που πιστεύεις πως θα σε βοηθήσουν και θα σου σταθούν στους στόχους που έχεις βάλει, αλλά ακόμα κι αν αποτύχεις θα είναι μια καλή ευκαιρία να δεις ποιοι είναι αυτοί που σε εμπιστεύονται και ποιοι όχι. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα εμφανιστούν κάποια απρόοπτα που θα σε στενοχωρήσουν, εσύ όμως ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις όλα με τη λογική, κι εδώ πρέπει να την επιστρατεύσεις και θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι λύσεις στην σχέση θα έρθουν σιγά σιγά και σταδιακά. Κάθε βήμα πρέπει να το κατακτάς σε συνεργασία με τον άνθρωπό σου. Μην δείχνεις ανυπομονησία, γιατί έτσι μόνο επιφανειακές λύσεις μπορείς να βρεις. Εσύ που είσαι μόνος, πρέπει οπωσδήποτε να απαλλαγείς από τα συναισθηματικά σου βάρη, προτού προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Υπάρχουν κάποια κακώς κείμενα που σε ενοχλούν στη δουλειά σου, μην τα αφήνεις να σε καταβάλλουν, ούτε να δείχνεις σε συναδέλφους πόσο σε ρίχνει η στάση κάποιων. Μήπως να μιλήσεις ευθέως με αυτούς που σε ενοχλεί η στάση τους; Έχεις ικανότητες και αντοχές, μίλα ξεκάθαρα και μη φοβάσαι τίποτα, θα δεις ότι θα αλλάξουν πολλά και ο καθένας θα μαζευτεί εκεί που τον «παίρνει». Στα οικονομικά σου βαδίζεις χωρίς αλλαγές… ούτε πάνω ούτε κάτω, ευτυχώς που δεν έχεις εκκρεμότητες και αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλά. Συνέχισε να κινείσαι με πρόγραμμα και θα δεις άμεσα θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να διευθετήσεις θέματα στον προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Θα ανανεώσεις τη σχέση σου με ανθρώπους που είχες έρθει σε ρήξη και θα κάνεις πολλά βήματα διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου. Εντάσεις θα έχεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά μην ανησυχείς καθόλου, διότι ως καλός καπετάνιος θα τα βάλεις όλα σε τάξη, και θα λυθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε διακατέχουν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον εργασιακό σου τομέα, κι ενώ βρίσκεσαι σε μια φάση που θες να εκραγείς, από τις αστοχίες συναδελφικών συνεργασιών, ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σου έρθει ως δώρο αποφόρτισης. Θα ανανεώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα γεμίσεις με ιδέες που θα σε ωφελήσουν σε μελλοντικές συνεργασίες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και όλα φαίνεται να κινούνται με ιδιαίτερη εύνοια για σένα, αφού και υποχρεώσεις θα καλύψεις και κάτι που ήθελες να αποκτήσεις φαίνεται να είσαι κοντά στη διαπραγμάτευση της αγοράς του, έχεις λοιπόν κάθε λόγο, να χαμογελάς!

πηγη:https://www.myastro.gr