ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20/08/18-26/08/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  20 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Ακόμη και αν υπάρχουν στιγμές που απελπίζεσαι από τις εξελίξεις, φίλε Κριέ,  εσύ οφείλεις να συνεχίζεις με πείσμα αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο τα εμπόδια της τύχης. Δες τις αναποδιές ως δοκιμασίες και κράτα μόνο ό,τι αξίζει. Είναι στιγμή να μάθεις από ό,τι βιώνεις, έτσι ώστε το μέλλον να σε βρει πιο ώριμο, πιο σοφό… Να είσαι σίγουρος ότι η γνώση θα αποδειχθεί πολύτιμη, περισσότερο από όσο πιστεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο τρόπος που ο σύντροφός σου σε στηρίζει θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία σου. Αυτήν την εβδομάδα νιώθεις αρκετά ευάλωτος στις επιρροές του περιβάλλοντός σου και ειδικά στην αλληλεπίδρασή σου με το άλλο σου μισό. Εσύ που ζεις με την μοναξιά σου, έχεις ανάγκη από ειλικρινή επαφή και όχι πρόσκαιρες απολαύσεις. Μην σπαταλάς, λοιπόν, χρόνο και ψυχικά αποθέματα σε ό,τι δεν αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά πιεσμένος. Η λύση κρύβεται στην οργάνωση και όχι στην δύναμη. Αν δεν καταστρώσεις τακτική, θα δυσκολευτείς πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα παραμένουν αγχωτικά, αλλά πρέπει να πάρεις ανάσες και να οργανώσεις τις υποθέσεις σου.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Κυριακή διαμορφώνει τις καταστάσεις με τέτοιον τρόπο που σου δημιουργείται εκνευρισμός. Η στάση αυτή θα είναι η εξωτερική έκφραση καταπιεσμένων συναισθημάτων που υπάρχουν μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός από ό,τι συνήθως, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσουν εντάσεις ή να μπλέξεις σε καβγάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή σου δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις τα φουρτουνιασμένα συναισθήματά σου. Ο σύντροφός σου θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά στα προβλήματά σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ότι φεύγει ένα βάρος. Αν πάλι κινείσαι μοναχικά, αυτή η εβδομάδα σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις έντονη σύνδεση μαζί του. Θα υπάρχει «χημεία» όπως λένε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά η πίεση συνεχίζεται, αλλά θα είναι μια περίοδος που θα τα καταφέρεις καλά. Η βοήθεια των συνεργατών θα σε βγάλει από δυσκολίες, για αυτό μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μόνος. Τα οικονομικά σου δέχονται έντονες πιέσεις, αλλά τα καταφέρνεις πολύ καλά μέχρι τώρα. Συνέχισε να κινείσαι με προγραμματισμό.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, οι εξελίξεις σε ωθούν να επισπεύσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς πιο γρήγορα και δραστικά. Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις άμεσα, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα κρίνουν τα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Οπότε σκέψου και αποφάσισε χωρίς να προβάλεις διστακτικότητα. Ας μην γίνει ο φόβος τροχοπέδη για τα σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είναι καμιά φορά εκείνα τα απωθημένα που ζουν μέσα σου και προσπαθούν να βρουν τρόπο να εκφραστούν. Η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα προέρχεται ακριβώς από αυτή την κατάσταση. Παρασύρεσαι σε λόγια και πράξεις που δεν έχουν καλό αντίκτυπο στη σχέση. Αν ψάχνεις να βρεις τον ρόλο σου και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου καλύτερα να είσαι πιο ειλικρινής!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα έχεις στιγμές επιτυχίας. Η χαρά που θα γευθείς από τα θετικά αποτελέσματα συλλογικών προσπαθειών θα είναι μεγάλη και θα σε γεμίσει δύναμη να συνεχίσεις. Δεν υπάρχει ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Για αυτό απόλαυσε τις μικρές «νίκες» που σου δίνει η καθημερινότητα στη δουλειά. Τα οικονομικά σου χαρακτηρίζονται από αστάθεια, αλλά μην απελπίζεσαι. Η εγκράτεια θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις τα πράγματα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ξενερώνεις με τους γύρω σου και θυμώνεις με την αλαζονική συμπεριφορά που αντιμετωπίζεις. Νιώθεις πολλές φορές ότι αυτή η στάση, όχι μόνο σε θλίβει, αλλά σε κάνει να νιώθεις αδικημένος. Πάψε να δίνεις μεγάλη σημασία στον καθένα. Γίνε δοτικός με τα πρόσωπα που αξίζουν και μην δίνεις πάντα περιμένοντας την αντίστοιχη ανταμοιβή. Έτσι, θα νιώσεις ικανοποίηση και δεν θα οδηγείς σε συναισθηματική εξάντληση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είσαι εγκλωβισμένος στη σκέψη σου το τελευταίο διάστημα. Σκέφτεσαι ότι δεν λαμβάνεις το ενδιαφέρον που θα ήθελες, με αποτέλεσμα να ψάχνεις την αιτία, αλλά και τον βαθμό στον οποίο ευθύνεσαι. Πάψε να χαλάς τα ψυχικά σου αποθέματα και φρόντισε να χαλιναγωγήσεις την φαντασία που σε εξαπατά. Αν είσαι μόνος, διώξε από πάνω σου την γκρίνια και την απαισιοδοξία και θα δεις ότι θα σου συμβούν πολύ γλυκά πράγματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά τα πας πολύ καλά και αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν μέσα σε υφιστάμενες συνεργασίες σου. Τα έσοδα έχουν μια παροδική άνοδο που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα σου δώσει μια μεγάλη ανάσα την περίοδο αυτή!

Λέων

Φίλε Λέων, ξανασκέψου τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, γιατί η στάση σου είναι πολύ πιθανό να αδικεί κάποιους. Μίλα με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου κύκλο γνωριμιών και θα καταλάβεις ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς τους που πολλές φορές κρύβουν με διακριτικότητα. Είναι στιγμές που ένα καλό ταρακούνημα μπορεί να σε ξυπνήσει και να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά, κρατάς σε απόσταση το ταίρι σου, καθώς υποσυνείδητα επιλέγεις να ζεις στον μικρόκοσμό σου. Οι έγνοιες σου σε απομακρύνουν και το μόνο που καταφέρνεις είναι να ψυχραίνεσαι. Πάρ’ το αλλιώς και ξαναζωντάνεψε το πάθος στην σχέση, αν θέλεις να έχει διάρκεια αυτό που ζεις. Εσύ που είσαι μόνος, πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις πιο κοινωνικός και φιλικός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου διανύει μια καλή φάση και όλα τα σχέδια που έχεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σου, αρκεί να συγκεντρωθείς και να κάνεις βήματα με προσοχή και ακρίβεια. Στα οικονομικά δεν πρέπει να εφησυχάζεις, γιατί τα έξοδα αυξάνονται και θέλουν καλή οργάνωση.

Παρθενος

Φίλε Παρθένε, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές την περίοδο αυτή, οπότε και αυτή η εβδομάδα θα πρέπει να μοιραστεί ανάμεσα σε επαγγελματικά, οικογενειακά και κάθε είδους υποχρεώσεις και αναποδιές. Παρά την ανηφόρα η ανταμοιβή που έρχεται θα γλυκάνει την πίκρα σου και θα νιώσεις ότι η προσμονή, αλλά και η υπομονή που έδειξες πιάνουν τόπο τελικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σκηνικό σου με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Κυριακή αναθέτει τον δύσκολο ρόλο στη σχέση. Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός, συζητήσιμος και ανοιχτός στις απόψεις του συντρόφου σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να διατηρήσεις την πολυπόθητη ισορροπία. Εσύ που ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπό σου, μην κλείνεσαι σπίτι, γιατί η κοινωνικότητά σου σού δίνει ελπίδες να συναντήσεις πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βρεις λύσεις. Νέα ξεκινήματα ενδείκνυνται, οπότε μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, να ηγηθείς μιας ομάδας εργασίας, να αναλάβεις πρωτοβουλία για κάτι νέο, είτε επιχειρηματικά, είτε στην εξαρτημένη εργασία που ήδη βρίσκεσαι. Τα νέα στα οικονομικά δεν είναι πολύ αισιόδοξα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι. Όλο και κάτι θα γίνεται και θα βρίσκεις λύσεις.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος σε κάποιες καταστάσεις, καθώς οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν φαίνεται να οδηγούν κάπου. Τα αδιέξοδα που οδηγείσαι και τα τείχη που υψώνονται δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Η λύση είναι πιο απλή από ό,τι νομίζεις. Χρειάζεσαι χρόνο και ρεαλισμό για να συνειδητοποιήσεις τί πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια έντονη και ενδόμυχη ανάγκη να εξελιχθείς, να προχωρήσεις. Είσαι διατεθειμένος να αποδεσμευτείς ακόμη και από μια σχέση, αν ο σύντροφός σου δεν σε ακολουθήσει. Είναι το πλανητικό σκηνικό που τονώνει την ανεξάρτητη πλευρά σου και σε ωθεί να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Μην βιάζεσαι, όμως, γιατί έτσι υποτιμάς αυτό που έχεις τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείς με μικροπράγματα, διεκπεραιώσεις και θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξει εκκρεμότητες. Δεν φαίνεται να έχεις καλή διάθεση οπότε μην ασχολείσαι πολύ με ζητήματα που ξέρεις ότι χρειάζονται υπομονή. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται μέσα από κάποια απρόσμενα έσοδα που θα λάβεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Κυριακή χρειάζεται προσοχή και καλό είναι να εμπιστευτείς λίγο παραπάνω το ένστικτό σου. Τα εμπόδια που προκύπτουν χρειάζονται υπομονή και δεν θα είναι λίγα… Ωστόσο με τον δυναμισμό που θα σου δώσει ο Δίας που παραμένει στο ζώδιο σου θα βρεις την ενέργεια να ανταπεξέλθεις παραπάνω από ικανοποιητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου τα προβλήματα είναι αρκετά, αλλά κάθε φορά καταφέρνεις να τα ξεπερνάς. Η λύση είναι μια και κλασσική. Η καλή επικοινωνία λύνει παρεξηγήσεις, αποκαθιστά λανθασμένες εντυπώσεις και επαναφέρει την γαλήνη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ασχολήσου με τον εαυτό σου την περίοδο αυτή, ψάχνοντας μέσα σου. Έτσι θα επιφέρεις την αρμονία και την καλή διάθεση για να ψάξεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου σε κάνει κάποιες στιγμές να νιώθεις ανασφαλής ή κάποιες άλλες φορές δεν πληροί αυτά που εσύ ζητάς από αυτήν. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, κάνε τον προγραμματισμό σου και η τύχη θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πολλά από τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά είναι λίγο πιεστικά την εποχή αυτή, καθώς τα έξοδα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή σε βοηθάει να ανακαλύψεις πράγματα, να φέρεις στην επιφάνεια πληροφορίες και γενικότερα να αποκτήσεις μια πιο συνολική και αληθινή εικόνα για καταστάσεις που σε αφορούν. Φρόντισε να αναζητήσεις τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι, έτσι ώστε η σφαιρική σου εικόνα να σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις. Η επιρροή τρίτων γίνεται έντονη αυτήν την εβδομάδα, για αυτό πρόσεξε πώς θα την διαχειριστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά χρειάζεσαι περισσότερη ηρεμία. Υπάρχουν ζητήματα που επαναλαμβάνονται και δημιουργούν ένταση στην σχέση. Έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου σε όλο αυτό, οπότε μην παραπονιέσαι. Αντί αυτού σκέψου τί μπορείς να κάνεις για να διορθώσεις αυτά που σε ταλαιπωρούν. Εσύ που ψάχνεις να βρεις την συγκίνηση στη ζωή σου, κοίτα καλύτερα γύρω σου. Ο άνθρωπος που ψάχνεις είναι ήδη στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά θα τα πας πολύ καλά, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από τους ανωτέρους σου. Είσαι σε θέση να διαχειριστείς καλά το άγχος σου και μέσα από αυτό να βγάλεις τον επαγγελματία εαυτό σου. Η περίοδος με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Κυριακή δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά θα σου γίνουν δελεαστικές προτάσεις που με τον σωστό χειρισμό θα σου αποφέρουν κέρδη…

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι δυσκολίες επιμένουν και δοκιμάζουν τα όρια των αντοχών σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις δεν σε προβληματίζουν, γιατί καταφέρνεις να τις οργανώσεις καλά. Αυτό που σε προβληματίζει είναι κάθε απρόοπτο που προκύπτει και σου ανατρέπει τον προγραμματισμό. Προσπάθησε να ελιχθείς και να βρεις λύσεις, ζητώντας βοήθεια από πολύ κοντινά σου άτομα. Δεν γίνεται αλλιώς…

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα πρέπει να κάνεις κάτι για να διώξεις την πίεση και τις εντάσεις που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος στους Ιχθείς την Κυριακή. Το γενικότερο κλίμα επηρεάζει την σχέση σου με τον άνθρωπό σου, με αποτέλεσμα τα πράγματα να περιπλέκονται. Βάλε φρένο σε όλο αυτό. Πάρε τον χρόνο σου και τις αποστάσεις σου με διακριτικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά οι απαιτήσεις είναι ελεγχόμενες και συγκεκριμένες. Δεν φαίνεται να ανησυχείς ιδιαίτερα για αυτές. Ωστόσο, προσωπικά ζητήματα φαίνεται ότι μεταφέρονται στον τομέα αυτό δημιουργώντας αναστάτωση στα μελλοντικά σου σχέδια που τον αφορούν. Τα έξοδά σου είναι αρκετά, αλλά προς το παρόν δεν είναι ζήτημα που σε αγχώνει ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να σκεφτείς λίγο μόνος και να αναρωτηθείς το λόγο που σε έχει οδηγήσει στην κοινωνική απομόνωση. Είναι οι επιλογές σου ή η στάση που κρατάς. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και πάρε δραστικά μέτρα αν θέλεις να το αλλάξεις. Δεν φταίνε πάντα – ή μόνο- οι άλλοι για όσα μας συμβαίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά είναι μια καλή περίοδος για να δράσεις ανορθόδοξα και με πρωτοποριακό τρόπο. Κάνε την έκπληξη που θα ενθουσιάσει το άλλο σου μισό και θα κάνει το κλίμα πιο θερμό. Άφησε στην άκρη τις αμφιβολίες και απόλαυσε αυτό που ζεις αυτή τη στιγμή. Το μέλλον δεν έχει έρθει ακόμη και το παρελθόν έχει περάσει!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα που είσαι μόνος. Ξεκόλλα από άγχη και αναμνήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά χρειάζεται να είσαι πιο διαλλακτικός και πιο δεκτικός σε συμβουλές που θα λάβεις από συνεργάτες ή συναδέλφους. Η στάση που κρατάς απέναντι στα πράγματα είναι πιο σημαντικό από όσο θεωρείς. Τα οικονομικά θα σε οδηγήσουν σε πολύ ανώμαλο δρόμο αν δεν κάνεις κάτι για να φρενάρεις τα αλόγιστα έξοδα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου  σε βάζει σε σκέψεις. Νιώθεις ανασφάλεια, προβληματισμό και υπάρχει κάτι που τριβελίζει το μυαλό σου και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Καλό είναι να προσεγγίσεις το πρόβλημά σου και να το συζητήσεις με κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Μένοντας σε απόσταση και γυρίζοντας γύρω από την ουρά σου δεν βγαίνει άκρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά αναμένονται αλλαγές. Είτε αλλάζουν οι ισορροπίες, είτε νέα πρόσωπα μπαίνουν σε αυτή, είτε οι ρόλοι τροποποιούνται. Μην βγάλεις ακόμη συμπεράσματα προτού «η μπίλια σταματήσει να περιστρέφεται»! Φρόντισε να απολαύσεις αυτό που συμβαίνει και να αναπνεύσεις το νέο αέρα που φυσά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην δουλειά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Υπάρχει μια σταθερότητα και μια στασιμότητα που μπορεί να σε εκνευρίζει κάποιες φορές, αλλά σου δίνει και την σιγουριά που χρειάζεσαι. Στα οικονομικά υπάρχουν μελανά σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να τα διορθώσεις. Κάνε υπομονή και οργανώσου χωρίς να γκρινιάζεις. Δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματα με λόγια!

πηγη:https://www.myastro.gr