Το νεαρό μοντέλο Isabelle Mathers από την Αυστραλία ήρθε για να απολαύσει τις διακοπές της, και το ελληνικό καλοκαίρι και διαφήμισε την Σαντορίνη σε υπέροχες φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί το κορμί της.

Η Isabelle Mathers είναι μόνο 19 ετών και κατάγεται από την μακρινή Αυστραλία. Ξεκίνησε να γίνεται διάσημη από τις «προκλητικές» αναρτήσεις της που ανέβαζε στο Instagram και κατάφερε σχεδόν από την πρώτη της κιόλας ανάρτηση το 2014, με αποτέλεσμα σήμερα να την ακολουθούν πιστά περισσότεροι από 616 χιλιάδες followers.

Η Isabelle ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει ένα μέρος των διακοπών της, στην κοσμοπολίτισσα Σαντορίνη με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Όμως, όμως είναι φυσικό έχει αναστατώσει το νησί με τις εμφανίσεις της, αλλά πολύ περισσότερο τους φίλους της που την βλέπουν να ποζάρει, με φόντο την Καλντέρα, φορώντας το μαγιό της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι λατρεύει να εμφανίζεται με το μαγιό της, ή με όμορφα εσώρουχα, και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της από την παραλία. Η 19χρονη είναι ενθουσιασμένη με τη Σαντορίνη την οποία αποκαλεί στις λεζάντες της, μαγευτική και αξεπέραστη, ενώ τα like και τα σχόλια των φίλων της που είναι αμέτρητα της δείχνουν τον θαυμασμό τους.

Είναι ένα κορίτσι που συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το ακολουθήστε γιατί έχει μέλλον, αισθητική και φαντασία. Ένας όμως από τους πιο βασικούς λόγους που τον αφήσαμε για το τέλος είναι ότι αγαπάει την Ελλάδα.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

https://www.instagram.com/p/BmvTtYDg3eb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmqNxS8AB5X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

View this post on Instagram

We’re vacaying with @glassons but next time it could be you!! Glassons are giving two lucky girls a once in a life time opportunity to attend their next international event! To Enter: 1. Follow @glassons 2. Tag the BFF that would travel with you in their latest post 3. In a couple words tell them why you’d love to join T’s & C’s available at glassons.com/terms – you must both have a passport & be available to travel between 21-25th Sep, 2018. The location is a surprise but you’ll be going somewhere tropical!! 🌴🦋

A post shared by Isabelle Mathers (@isabellemathersx) on

https://www.instagram.com/p/BmS96F_gimW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmNyFfPg8yr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/Bh31xgvA3Cc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BeH9iMLBItf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control