ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/09/18-23/09/18

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις  για την εβδομάδα  17 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Δεν θα λείψουν τα αναπάντεχα και τα στραβοπατήματα αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ. Ο καλύτερος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις ή ακόμη και να τα περιορίσεις είναι να δείξεις σύνεση και αυτοκυριαρχία. Διώξε την αρνητική σκέψη και μην αναλώνεις το μυαλό σου σε φόβους. Φρόντισε, επίσης, να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα έχεις κάποια μικρά προβληματάκια στην δουλειά σου αγαπητέ Κριέ τά οποία θα οφείλονται κυρίως στην δική σου συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο σου. Μήπως τον έχεις παραμελήσει; Μήπως έχεις κρατήσει απόσταση που έχει κάνει τη σχέση πιο ψυχρή; Σκέψου χωρίς εγωισμό. Αν είσαι μόνος, νέες γνωριμίες έρχονται, αλλά θέλουν καλό κριτήριο. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα εργασιακά σου θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του! Προγραμματίσου όσο καλύτερα μπορείς και ασχολήσου διαδοχικά με τις υποχρεώσεις σου. Δεν είναι κατάλληλη η εβδομάδα που να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, οπότε φρόντισε να ολοκληρώσεις λίγα και σωστά, παρά να τρέχεις δεξιά-αριστερά για το ακατόρθωτο! Στα οικονομικά υπάρχει μια πρόσκαιρη αδυναμία που χρειάζεται έξυπνη διαχείριση.

Ταύρος

Το μυαλό σου είναι γεμάτο έγνοιες και αναστάτωση, φίλε Ταύρε. Η κρίση σου φαίνεται πως επηρεάζεται από την κατάσταση αυτή και έτσι δεν οδηγείσαι στις σωστές αποφάσεις όσον αφορά σε πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή και φρόντισε να μην κρίνεις επιπόλαια ό,τι σε αφορά. Βρες το χρόνο να ανασυνταχθείς και να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Γρήγορα θα καταφέρεις να βάλεις και πάλι τάξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά αγαπητέ Ταύρε και με τον Ερμή να σε ευνοεί από την Παρθένο μέχρι τις 22 η επικοινωνία στην σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Η συζήτηση με το ταίρι σου θα μονοπωλήσει το κοινός σας χρόνο, καθώς κάποια σημαντικά γεγονότα ή καταστάσεις αναζητούν λύση. Αν πάλι είσαι μόνος και ελεύθερος δεσμεύσεων, μπορείς να χαρείς για λίγο ακόμη, καθώς σύντομα τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα πάνε πολύ καλά και φαίνεται ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο καταφέρνεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μέσα από αυτό καταφέρνεις να αποδείξεις πολλά και στους γύρω σου, ειδικά στους ανωτέρους που τελευταία διατηρούν μια επιφυλακτικότητα στο πρόσωπό σου. Τα οικονομικά σου έχουν περιθώρια για ανάπτυξη, για αυτό φτιάξε το πλάνο σου και ακολούθησέ το με ευλάβεια, αν θέλεις να δεις το ταμείο σου να γεμίζει!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα σε ωθεί να στραφείς περισσότερο στον εαυτό σου. Κάνε έναν διάλογο με τον εαυτό σου και φρόντισε να δείξεις ωριμότητα και ειλικρίνεια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες σου, είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου τελικά. Τώρα που ο Ερμής κινείται στην Παρθένο και σε ευνοεί μέχρι τις 22, καθώς βελτιώνει την διαίσθησή σου, νιώσε περισσότερο τις εσωτερικές σου ανάγκες και θα καταφέρεις  να βρεις διεξόδους στα αδιέξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου θα λάβουν χώρα κάποιες κουβέντες που θα σε αναστατώσουν.  Ο σύντροφός σου διατηρεί μια στάση αρκετά επικριτική απέναντί σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να μπεις σε άμυνα. Μην δίνεις έκταση στα πάντα και προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση με υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία οι εξελίξεις είναι αξιόλογες, αν και η πίεση που σου ασκείται είναι έντονη. Προσπάθησε να αποφύγεις να βάλεις «την ουρά» σου εκεί που δεν σε αφορά, γιατί μάλλον τον μπελά σου θα βρεις, παρά το δίκιο σου. Στα οικονομικά η στασιμότητα σε εκνευρίζει και αυτό γιατί δεν σου επιτρέπεται να κάνεις ακόμη τις αγορές ή τις επενδύσεις που έχεις κατά νου. Υπομονή λίγο ακόμη…

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, τα πράγματα φαίνεται ότι κυλούν ομαλά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας. Με το περιβάλλον αυτό και τις συνθήκες που υφίστανται μπορείς να κινηθείς αρκετά εποικοδομητικά, προκειμένου να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Για αυτό μην επαναπαύεσαι. Πάρε πρωτοβουλία και κινήσου ανεπηρέαστος από τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βελτιώνονται σταδιακά. Τα προβλήματα φαίνεται πως βρίσκουν σιγά σιγά τη λύση τους και αυτό είναι ένα βάρος που φεύγει από πάνω σου, αλλά και από τη σχέση σου. Η σταθερότητα και η ηρεμία είναι χαρακτηριστικά που έρχονται για να εγκατασταθούν στη σχέση. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις τη συγκίνηση, η στιγμή που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές πλησιάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά βρίσκεσαι σε ένα σημείο που καταφέρνεις επιτέλους να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και να τα προσπεράσεις επιτυχώς, έτσι ώστε να πας ένα βήμα παρακάτω. Η πρόοδος είναι η λέξη που χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο, οπότε αξιοποίησε κάθε στιγμή προς αυτή την κατεύθυνση. Στα οικονομικά σου είσαι επιφυλακτικός και καλά κάνεις, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αγχωμένος. Προσεκτικές κινήσεις χρειάζονται και δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σε φοβίζει.

Λέων

Το παρελθόν σε έχει διδάξει πολλά, φίλε Λέων. Οι φόβοι που είχες πλέον δεν έχουν λόγο να υφίστανται και το ξέρεις καλά. Αυτή η εβδομάδα είναι πιο θετική και αισιόδοξη, κάνοντάς σε να βλέπεις τα πράγματα με ζωηρά χρώματα. Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις στα δύσκολα και να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή μπορεί να κυλήσει πολύ όμορφα. Υπάρχει μια τάση για μετακινήσεις στον τομέα αυτό, για αυτό σου προτείνεται να κάνεις μια μικρή εκδρομή κάπου κοντά ή ακόμη και έναν περίπατο. Θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με μια άλλη ματιά που θα σας φέρει πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος, σε μια μετακίνηση ή εξόρμηση θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου αυτές τις μέρες πρέπει να δείξεις προσοχή, γιατί κάποιες συνεργασίες όσο δελεαστικές και αν είναι, μάλλον δεν είναι αυτό που φαίνονται. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την διαίσθησή σου οδηγό, καθώς θα σου χτυπήσει καμπανάκι και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες. Τα οικονομικά σου είναι σε σχετικά καλό επίπεδο, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες για πλήρη ανάκαμψη.

Παρθενος

Με καλή ψυχολογία και διάθεση, τί άλλο να ζητήσεις, φίλε Παρθένε; Φρόντισε να βρεις και τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστείς και θα δεις ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες! Πες τα με τον εαυτό σου και δείξε δύναμη όσον αφορά στις ανάγκες σου. Τί σημαίνει αυτό; Μην κρύβεσαι από τα «θέλω» σου, γιατί κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και τότε δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς. Οπότε πάψε να κυνηγάς μόνο τα «πρέπει»!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά υπάρχει ένας προβληματισμός, καθώς η στάση του συντρόφου σου έχει αλλάξει και αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Αντί να απομακρύνεσαι φρόντισε να τον πλησιάσεις περισσότερο και να του μιλήσεις με κατανόηση και ενδιαφέρον. Έτσι θα επέλθει μια σχετική ισορροπία. Στην περίπτωση που αναζητάς συντροφιά, η ημέρα αυτή δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες. Περιορίσου στις φιλικές παρέες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά κινούνται μέσα στα αναμενόμενα πλαίσια, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες υποχρεώσεις εκτός προγράμματος. Κινήσου με αμεσότητα και μην αναβάλεις κάτι από αυτά που προκύπτουν. Οι γρήγορες κινήσεις θα σε βγάλουν από κόπο λίγο αργότερα. Στα οικονομικά επιδίωξε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που πλέον πιέζουν ασφυκτικά.

Ζυγός

Πίεση, τρέξιμο, δουλειές, υποχρεώσεις…! Και δεν έχουν τελειωμό όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και να υπομείνεις. Έχεις φτάσει στα όριά σου με πολλές καταστάσεις και πρόσωπα. Οπότε αυτήν την εβδομάδα δεν έχεις παρά να πάρεις ανάσες και να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα! Όσο και αν ακούγεται πολυτέλεια, είναι η μόνη σου επιλογή. Μην πας αυτές τις μέρες για αγορές, ανάβαλε για άλλη στιγμή ένα ραντεβού ή ό,τι άλλο που μπορεί να περιμένει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο σύντροφός  σου θα αναζητήσει με τον τρόπο του την προσοχή σου  και δικαιολογημένα όπως φαίνεται αγαπητέ Ζυγέ.  Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και να μην μπεις σε θέση άμυνας φέροντας ενοχικά συναισθήματα. Δείξε την αγάπη σου και φρόντισε να κάνεις το κλίμα πιο ζεστό. Αν είσαι μόνος, αυτήν την εβδομάδα χρειάζεσαι υπομονή για να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες σε απορροφούν στα επαγγελματικά και σε κάνουν να «πέφτεις με τα μούτρα» στη δουλειά. Μην αμελείς την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και τότε μόνο θα καταφέρεις να δεις τα θετικά αποτελέσματα και στην δουλειά. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά λόγω ασυνέπειας. Φρόντισε να είσαι πιο «εντάξει» με τον προγραμματισμό σου και θα απαλλαγείς από το βάρος.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή ίσως να μην είναι και η καλύτερη για εσένα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι. Αντίθετα, κράτησε τις αποστάσεις σου και πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς. Απόφυγε να εμπλακείς σε καταστάσεις τρίτων και μην σπαταλήσεις ενέργεια σε καταστάσεις που δεν είναι επείγουσες. Κάποιες σκέψεις ξεκαθαρίζουν σήμερα και σε βοηθούν να δεις την αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά είναι καλή περίοδος για να εκδηλώσεις το ρομαντικό σου πρόσωπο. Δώσε χρόνο στη σχέση σου, αναζωογονώντας την. Πλησίασε τον σύντροφό σου με ενδιαφέρον και στοργή. Αν πάλι είσαι μόνος, η ανασφάλεια βγαίνει από το παιχνίδι και δείχνεις αποφασισμένος να πας παρακάτω. Το παρελθόν δεν έχει θέση πια στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ακόμη δρόμος που πρέπει να καλύψεις για να φτάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς. Ξέρεις, όμως, ότι έχεις τη δυνατότητα για να τα καταφέρεις, οπότε πίστεψε στον εαυτό σου και δώσε ό,τι καλύτερο μπορείς. Αν τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν, οφείλεις και εσύ να είσαι πιο προσεκτικός. Η περίοδος είναι δύσκολη, οπότε μείνε συνετός και αποταμίευε σαν «μέρμηγκας»!

Τοξότης

Η ευαισθησία και η ανασφάλεια σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Το αποτέλεσμα είναι να στρέφεσαι στον εαυτό σου και να αποκλείεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μην μένεις σε αυτή τη στάση, καθώς δεν έχεις να επωφεληθείς κάτι ουσιαστικό από αυτήν. Δώσε χώρο στους δικούς σου να σε προσεγγίσουν, καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σε λυτρώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά μέχρι τις 22  του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο η περίοδος περιλαμβάνει επικοινωνία και ξεκαθαρίσματα. Μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου, σού ανοίξει την κουβέντα και προσπαθεί να μοιραστεί μαζί σου θέματα που τον απασχολούν. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, μέσα από μια συζήτηση θα βγουν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα ή μπορεί ακόμη να αποκαλυφθούν και συναισθήματα κρυφά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις δράση στα επαγγελματικά και να κάνεις ό,τι μπορείς για να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Μέσα από την στάση αυτή θα καταφέρεις πολλά, όχι μόνο χάρη στις ενέργειές σου, αλλά χάρη και στη βοήθεια που θα λάβεις από ανωτέρους που θα σε εκτιμήσουν δεόντως. Τα οικονομικά περνούν από δοκιμασίες, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο να υποκύψεις.

Αιγόκερως

Φρόντισε να είσαι πιο δραστήριος απέναντι στη ζωή, ειδικά σε θέματα που είναι σημαντικά και θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις ουσιαστικά την τύχη σου. Κάνε τα σχέδιά σου και φρόντισε να ορίσεις τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι μονίμως από τους γύρω σου. Η λογική θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και να αποφύγεις τις επιπολαιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η βλέψη για ένα κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα αυτά και η αντίδραση του συντρόφου σου θα κρίνει και τις αποφάσεις σου. Όπως και να έχει είναι καλή στιγμή για να πάρεις κομβικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος να περιμένεις ευχάριστα νέα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία θα έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς, αν καταφέρεις να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις γνωριμίες που έχεις και που μπορούν να ασκήσουν σημαντικές επιρροές επάνω στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά έχουν τάση για βελτίωση, οπότε μην επαναπαύεσαι και δραστηριοποιήσου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει σε μια διάθεση ανατρεπτική, έτοιμο να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου και να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου. Ό,τι σε χαλάει φαίνεται ότι έχεις την ανάγκη να το αλλάξεις και το σύμπαν σου λέει: «Πολύ καλά θα κάνεις!». Θέσε τους στόχους σου και μην φοβηθείς να τους ακολουθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά το κλίμα που επικρατεί στην σχέση σου είναι πολύ ζεστό και η αμοιβαία αγάπη είναι φανερή. Οι συζητήσεις σου με τον σύντροφό σου έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, για αυτό μην προσπεράσεις με αδιαφορία όσα έχει να σου πει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία για φλερτ. Απόλαυσέ το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και να μην δείχνεις την επιμονή σου στο καθετί. Αποδέξου κάποιες καταστάσεις και έχε κατά νου ότι οι αλλαγές που θέλεις θα πρέπει να έρθουν σιγά σιγά. Τίποτα δεν θα αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου, εφόσον δεν καταφέρνεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, πιέσου και περιόρισε τα έξοδά σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, δείξε προετοιμασμένος στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν αυτήν την εβδομάδα. Οι συγκρούσεις και οι αποκαλύψεις θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε κάνουν να νιώσεις πικρία. Όμως, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις και να πάψεις να εθελοτυφλείς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις σταθερά βήματα εμπρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή η ανάγκη σου να αλλάξεις λίγο τα δεδομένα σου είναι απόλυτα δικαιολογημένη! Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτό που βιώνεις δεν είναι αυτό ακριβώς που έχεις ως επιδίωξη. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, για αυτό μην επαναπαύεσαι.  Ειδικά αν είσαι μόνος, με τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλά, οπότε πάψε να ανησυχείς τόσο πολύ. Οι εξελίξεις δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιο σου οπότε μην αναλώνεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται. Στα οικονομικά, η περίοδος αυτή δεν σε βοηθάει να πάρει αποφάσεις, οπότε καλό είναι να τις αποφύγεις.

πηγή:https://www.myastro.gr