Translate this page

Βρετανοί επιστήμονες έχουν καθορίσει πρόσφατα ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη – σύμφωνα με μια μαθηματική φόρμουλα που χρησιμοποιούν οι αρχαίοι Έλληνες.

Ο Δρ. Julian De Silva, ένας διάσημος χειρουργός καλλυντικών προσώπου στην περίφημη οδό Harley Street του Λονδίνου, ηγήθηκε της μελέτης με τη χρήση του “Golden Ratio of Beauty Phi Standards”.

 
Το “Golden Ratio of Beauty Phi” ορίζει την ομορφιά σύμφωνα με τους κλασσικούς ελληνικούς υπολογισμούς. Οι μετρήσεις των αναλογιών του προσώπου πραγματοποιούνται με τη χρήση μεθόδων και προτύπων που εφαρμόζουν οι Έλληνες μελετητές ενώ προσπαθούν να ορίσουν την ομορφιά με επιστημονικούς τύπους.

Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, η supermodel Bella Hadid της Victoria’s Secret είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

 
Η 23χρονη Hadid έχει ένα πρόσωπο που, σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα, είναι “94,35 τοις εκατό τέλειο”. “Η Bella Hadid ήταν η σαφής νικήτρια όταν μετρήθηκαν όλα τα στοιχεία του προσώπου για φυσική τελειότητα. Είχε την υψηλότερη συνολική ανάγνωση για το πηγούνι της, η οποία, με ποσοστό 99,7%, είναι μόλις 0,3% μακριά από το τέλειο σχήμα », δήλωσε ο Δρ. Julian στο The Daily Mail.
 
Επίσης, πηγαίνοντας από τις παραμέτρους του “Golden Ratio of Beauty Phi”, η pop diva Beyoncé τελείωσε στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό, η Αμερικανίδα  τραγουδίστρια έχει ένα πρόσωπο που είναι “92,44 τοις εκατό τέλειο”.
Η ηθοποιός Amber Heard βρίσκεται στην τρίτη θέση στους ολυμπιακούς αγώνες ομορφιάς, με αναλογία 91,85%, ενώ η pop star Ariana Grande τοποθετείται τέταρτη με τα χαρακτηριστικά της να σημειώνουν 91,81%.
 
Δείτε την κατάταξη με τις 10 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο: