Translate this page

Πόσα ευχαριστώ οφείλω σε ανθρώπους; Νομίζω πάρα πολλά, θα ήθελα να αναφέρω τον καθένα που γνωρίζω και τους λόγους που τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αγάπησαν. Μου έδειξαν πως μπορεί να υπάρξει αληθινό ενδιαφέρον και ζεστασιά για τον συνάνθρωπο, ακόμα και μέσα σε έναν σκληρό και αριβίστα κόσμο.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δε με αγάπησαν. Μου έδειξαν πως μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και να βιώνεις την πληρότητα, ακόμα κι αν δεν έχεις την αγάπη όλων. Δε χρειάζεται να έχεις τη συμπάθεια όλων, αρκεί εσύ να αγαπάς τον εαυτό σου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με απογοήτευσαν. Μου έδειξαν πως οι μεγάλες προσδοκίες πάντοτε στο τέλος πληγώνουν.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έλεγαν πως δε θα τα καταφέρω με τα όνειρά μου. Μου έδειξαν πως αυτό που έχει σημασία είναι να πιστεύω εγώ σε εμένα και στις δυνάμεις μου, όχι στα λόγια των περαστικών.

 

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν στα όνειρά μου. Μου έδειξαν πως όταν έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν, οι δυσκολίες για την υλοποίηση των ονείρων σου, είναι μικρότερες.  Ευχαριστώ εκείνους που έμειναν δίπλα μου. Μου έδωσαν ένα μάθημα πως στη ζωή υπάρχει η αληθινή αγάπη, εκείνη που αντέχει τις δυσκολίες.

Ευχαριστώ εκείνους που έφυγαν. Μου έδειξαν πως πολλές σχέσεις στη ζωή αρχίζουν με τις καλύτερες προοπτικές, αλλά τελειώνουν με άσχημη κατάληξη. Ευχαριστώ εκείνους που με βρήκαν όμορφη. Μου έδειξαν πως κάποιοι άνθρωποι θα μπορούν πάντοτε να διακρίνουν την ομορφιά σου, ακόμα κι αν εσύ αδυνατείς να τη δεις.

Ευχαριστώ εκείνους που δε με βρήκαν όμορφη. Μου έδειξαν πως σημασία έχεις να προχωράς στη ζωή σου, ακόμα και αν κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν την καλύτερη γνώμη για εμένα. Ευχαριστώ εκείνους που ήρθαν κοντά στις δύσκολες στιγμές μου. Μου έδειξαν πως όλα τα ξεπερνάς όταν έχεις καλή παρέα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, κανέναν δεν εξαιρώ. Όλοι τους ήταν πολύτιμοι, όλοι μου έδωσαν μαθήματα ζωής.

by enallaktikidrasi.com