Αιγόκερως

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βασική αιτία για να συναναστραφείς με κόσμο. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν δεν την περιμένεις. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο αισθηματικός τομέας θα είναι αυτός που θα φροντίζει να σου δίνει ανάσες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα σε απασχολεί ευχάριστα καθώς το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν για να προχωρήσει ένα αισθηματικό ζήτημα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου πρόσεξε καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως τα πολλά λόγια μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία του Άρη απέναντί σου στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως κατά διαστήματα θα νιώθεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε περιορίσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δίνει ευχάριστες ανάσες μέσα από την προσωπική σου ζωή. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για να κλείσεις τώρα μία νέα εργασιακή συμφωνία ή να αναλάβεις ένα project μέσα από το οποίο θα δείξεις τις δυνατότητές σου.

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ