Δίδυμοι

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αυτή την εβδομάδα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς δύο πλανήτες -ο Ερμής και ο Ήλιος- παίρνουν στο ζώδιό σου στις 21/5. Αυτό δείχνει πως θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές αλλά και να υπογράψεις κάποια συμβόλαια. Τα αρνητικά αυτής της μετακίνησης είναι πως θα είναι εύκολο να πεις πολλά τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υποστηρίξεις και να «μεταφέρεις» θέματα τρίτων σε συζητήσεις! Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να βρεις ευφάνταστες λύσεις, για να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ικανότητες που θα έχεις να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσουν αφενός να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και αφετέρου να αναδείξεις το ταλέντο σου στο λόγο. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου μία συζήτηση μαζί του θα δημιουργήσει ένα ζεστό και ερωτικό κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς κάτι στη δουλειά το οποίο σε ζορίζει, να κάνεις μία νέα συμφωνία ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο με ευνοϊκούς όρους για εσένα. Σε όλα αυτά θα σε βοηθήσουν ο Ήλιος και ο Ερμής που θα βρίσκονται στο ζώδιό σου από τις 21/5, καθώς θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να δείξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ