Υδροχόος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα δημιουργήσει ευχάριστη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα. Επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 σε προτρέπει να ενδιαφερθείς για δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου καθώς θα είναι εύκολο να τις φέρεις εις πέρας. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο τομέας των αισθηματικών σου ζητημάτων θα σε απασχολήσει περισσότερο καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτόν. Οι νέες γνωριμίες είναι πάρα πολύ πιθανές όπως και οι πειρασμοί, για αυτό σε περίπτωση που είσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας υποχρέωσης ρουτίνας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν όσο και να θέλεις να είσαι εντάξει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην τα καταφέρεις καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες μιας και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δεν είναι ότι καλύτερο για να παραμείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα σε περίπτωση που δουλεύεις από το σπίτι, καθώς θα σου προσφέρει έμπνευση!

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ