Υδροχόος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Μία εξωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις επικοινωνιακά τους ανθρώπους που επιθυμείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους και τώρα είναι η ευκαιρία για να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 μπορεί να φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τα οποία θα σε παραξενέψουν. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και να αναθερμάνεις το κλίμα με τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανόν να έρθουν προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, γενέθλια και γιορτές τις οποίες δεν θα πρέπει να αγνοήσεις καθώς θα είναι η αρχή για νέα ειδύλλια. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου είναι μία καλή εβδομάδα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα είναι περισσότερο στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 θα εγείρει και επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στο σπίτι και στη δουλειά για να μη βρεθείς εκτεθειμένος. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις ώρες που θα έχεις την ανάγκη θα μιλήσεις και να πεις πολλά, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με τους ανθρώπους που συγχρωτίζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ