Υδροχόος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 18 ως 24 Φεβρουαρίου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα αφού με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο οι υποχρεώσεις σου μπορεί να είναι πολλές και να νιώσεις κάποια δυσκολία μέσα σου, ή αδυναμία στο να τα καταφέρεις, ωστόσο μην πτοείσαι καθώς όλα θα δρομολογηθούν ορθά και θα σε ανταμείψουν σε επίπεδο στόχων. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους από το παρελθόν που έχεις να δεις εδώ και καιρό και αυτό θα σε συγκινήσει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι σε σχέση, την περίοδο αυτή θα νιώσεις ότι με την εύνοια του Ερμή στους Ιχθείς, θα κάνεις καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου, θα αναζωπυρώσεις τα αισθήματα σου και το πάθος σου για το ταίρι σου, και θα βάλεις μπροστά το ξεκίνημα νέων σχεδίων και βημάτων. Ίσως έφτασε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα και να σκεφτείς πολύ σοβαρά τη συγκατοίκηση  ή την επισημοποίηση του δεσμού σας

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά, ίσως περισσότερο κι από τις προσδοκίες σου,  καθώς είσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου. Μια προαγωγή που περιμένεις από καιρό ή ένα επαγγελματικό ταξίδι θα είναι η αφορμή να επιδείξεις ακόμα περισσότερο ζήλο στα σχέδιά σου τα επαγγελματικά. Στα οικονομικά προσπάθησε να μην κάνεις ανοίγματα, να μην αφήνεσαι σε άσκοπες σπατάλες, μην μπαίνεις σε ρίσκα ή τυχερά παιχνίδια διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βρεθείς ζημιωμένος. 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 
 

 

 

 

 
 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ