Υδροχόος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Υδροχόος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Αγαπητέ Υδροχόε, η αρχή αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην αγχώνεσαι καθώς τις επόμενες ημέρες όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και η δημιουργικότητα σου, μαζί με την ζωντάνια σου θα σε ανανεώσουν και θα σε ικανοποιήσουν κάθε σκέψη ή επιθυμία σου. Στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς και να ξεπεράσεις κάποια δυσκολία σου. Στην οικογένειά σου απόφυγε συζητήσεις έντονες και μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος προσπάθησε να περνάς ευχάριστες στιγμές με φίλους και καλές παρέες, να διασκεδάζεις και να νιώθεις όμορφα. Ο έρωτας είναι κοντά και σύντομα θα τον νιώσεις. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου αρκετές δυσκολίες σε έκαναν να νιώσεις κουρασμένος και κάποιες φορές απογοητευμένος, όμως αυτή την εβδομάδα ένα πολύ καλό νέο από το διευθυντή σου ή τον εργοδότη σου θα σε γεμίσει ικανοποίηση καθώς ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει ενέργεια. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, προσπάθησε να κινείσαι με περισσότερη σύνεση γιατί τα περιθώρια στενεύουν και οι υποχρεώσεις σου είναι στο κόκκινο.