Ιχθείς: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Ιχθείς

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη περιπέτεια και δράση. Θα έχεις πολλές επιτυχίες σε στόχους που έχεις παλέψει από καιρό και τα αποτελέσματά τους θα είναι πλήρως ικανοποιητικά για σένα. Θα πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους οι συζητήσεις θα είναι πολύ ευχάριστες. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα χαρμόσυνο νέο θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες τα αισθήματα για το ταίρι σου θα είναι δυνατά κι έντονα, καθώς ο κώδικας επικοινωνίας με το σύντροφό σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ένα ταξίδι με το ταίρι σου θα σε γεμίσει ικανοποίηση και ο ρομαντισμός στη σχέση σου θα είναι ζεστός και τρυφερός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου όλα κυλούν στους ρυθμούς που σε εκφράζουν και σε ικανοποιούν. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή μια προαγωγή θα σε αναπτερώσει και θα ανεβάσει το ηθικό σου και το εργασιακό σου ταλέντο. Οι ικανότητες σου οι επιχειρησιακές και οι καινοτόμες ιδέες σου θα αναδείξουν ακόμα πιο πολύ τον επαγγελματισμό σου και το κοφτερό μυαλό σου. Στα οικονομικά σου όλα βαίνουν σε καλύτερη τροχιά αφού πολύ γρήγορα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και οι εισπράξεις σου να ξεπερνούν τα προσδοκώμενα επιθυμητά.