Ιχθείς

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 18 ως 24 Φεβρουαρίου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο θα έχεις πολύ άγχος καθώς θα περιμένεις μια πολύ σημαντική είδηση που αφορά τα σχέδια και τους στόχους σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να νιώσεις πόσο ωραία είναι η ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με καλές παρέες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι σε σχέση την περίοδο αυτή θες να είσαι κοντά με το σύντροφό σου και να μοιράζεστε πολλές στιγμές μαζί. Οι τυχόν δυσκολίες ωστόσο που παρουσιάζονται, είτε από πλευράς υποχρεώσεων είτε από την άποψη της απόστασης σε καταβάλλουν. Δείξε λίγη περισσότερη κατανόηση και υπομονή και όλα θα πάρουν και πάλι το δρόμο που επιθυμείς, μην ξεχνάς ότι οι δυσκολίες πολλές φορές είναι αυτές που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου η αβεβαιότητα των ημερών είναι κάτι που θα σε κάνει αρκετές φορές να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κουραστεί αρκετά από το βάρος των ευθυνών που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό στα χέρια σου. Ωστόσο πολύ γρήγορα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης κι ανέλιξης. Έχεις εύνοια σε καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες και αλλαγές που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση και μάλιστα πολύ γρήγορα.

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 
 

 

 

 

 
 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ