Ιχθείς

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 21/5. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις να τηρήσεις «σιγή ιχθύος» σε σημαντικά ζητήματα και να μην παρασυρθείς από την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την ανάγκη να περάσεις ολοένα και περισσότερο χρόνο εντός οικίας. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 μπορεί να φέρει ένα νέο από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, το οποίο θα αποτελέσει έκπληξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή σε περίπτωση που έχει προκύψει ένα ζήτημα με το σύντροφό σου και περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία να το λύσεις. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα σου δώσει όχι μόνο μία αλλά περισσότερες ευκαιρίες για να συζητήσεις μαζί του, όμως πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην φιλτράρεις αυτά που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θυμήσου πως δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις προσωπικά και «ευαίσθητα» ζητήματα σε κάποιον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 και η σύνοδος που κάνουν μεταξύ τους, δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λύσεις ή να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία συζητήσεων και αυτό δεν θα είναι το καλύτερο σου αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς η απόμακρη στάση που θα κρατάς στη δουλειά μπορεί να εγείρει ερωτήματα και να αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις.

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ