Καρκίνος

Μία εσωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η μετακίνησή του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5, ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από την «κινητικότητα» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μία λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί δια στόματος ενός φιλικού του προσώπου..

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν οι υποσχέσεις και τα λόγια σου να μη συμβαδίζουν με τις πράξεις σου για αυτό θα πρέπει να φιλτράρεις κάθε κουβέντα που θα πεις στο σύντροφό σου, καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σε κάνει να πεις πολλά. Αν είσαι ελεύθερος/η το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως η «παρέμβαση» ενός φίλου σου σε ένα αισθηματικό σου θέμα, θα σε αποτρέψει από μία λάθος κίνηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου θέματα. Προτίμησε να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και κράτησε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως θα καταφέρεις να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί πολύ.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ