Κριός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και συναντήσεις οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η σύνοδος του Ήλιου/Ερμή θα έχει διάρκεια 2-3 ημέρες και θα φέρει πολλά νέα στα αυτιά σου. Η θετική όψη του Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να βρεις λύση για ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, αρκεί να σκεφτείς «έξω από τα κουτάκια». 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα «ξεκολλήσει» αισθηματικά ζητήματα που είχαν μπλοκάρει καθώς η ανάγκη για επικοινωνία αλλά και αισθηματικές προσεγγίσεις θα είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος μία κουβέντα αρκεί για να σε φέρει κοντά με αυτόν που θέλεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επένδυσε στις συναντήσεις με φίλους σας καθώς θα σας κάνουν καλό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσουν συζητήσεις στη δουλειά, οι οποίες θα φέρουν και νέα. Τώρα είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου διάθεση και τη διάθεση που θα έχουν οι άλλοι για κουβέντα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ