Λέων

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η ανάγκη σου να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου και να κανονίσετε να βρεθείτε από κοντά θα είναι έκδηλη. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση ώστε να έρθεις κοντά με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες χαθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο σχετικό με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία είναι η λέξη κλειδί προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάτι που θέλεις στον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πράγματα τα οποία σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους και νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος. Δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, παρέες και συναντήσεις με φίλους καθώς εκεί μπορεί να βρίσκεται και αυτός που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή να κάνεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο-κλειδί στη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται να μην κάνεις είναι να διατυμπανίζεις τα σχέδιά σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να δώσουν αφορμή για σενάρια. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως αν δουλέψεις μακριά από τα φώτα για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα καταφέρεις να κάνεις την έκπληξη με το αποτέλεσμα.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ