Παρθενος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα περνάς περισσότερο χρόνο στη δουλειά ή θα είσαι ένα μεγάλο διάστημα κάθε ημέρας σε επαφή με τους συνεταίρους σου, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσεις σε εκείνους ακόμα και θέματα της προσωπικής σου ζωής. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει επικοινωνιακή άνεση στη δουλειά αλλά και για τη δουλειά. Βάλε τα επαγγελματικά σου ζητήματα σε προτεραιότητα καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος από αυτά. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό κλίμα στο περιβάλλον σου. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Επίλεξε να δώσεις προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς θα είναι ο τομέας που θα αντισταθμίσει την κούραση που θα προκύψει από τα επαγγελματικά ζητήματα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει ένα φλερτ εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος για εσένα που είσαι ελεύθερος, το οποίο μπορεί να μην πάει πολύ μακριά όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξυπνάς με κέφι για να πας στη δουλειά. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία θετική έκπληξη από το σύντροφό σου η οποία θα σε ανεβάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει επαγγελματικό άρωμα καθώς η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 δείχνει πως θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου τα επικοινωνιακά σου ταλέντα καθώς θα παίξουν ρόλο στην τέλεση των επαγγελματικών σου στόχων. Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να εστιάσεις στο δέντρο και να χάσεις το δάσος.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ