Σκορπιός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται συχνά-πυκνά πως να λύσεις ή να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία πολύ πιθανόν έρχονται από το παρελθόν και τέτοιου είδους σκέψεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 είναι ευνοϊκό για να διαπραγματευτείς οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, δάνεια και ασφάλειες. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ερωτικά σκιρτήματα. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έκδηλη καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα σε βοηθήσει να τη φέρεις στην επιφάνεια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος ο συνδυασμός της ερωτικής σου διάθεσης και του εξάγωνου του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία που θα σε ηλεκτρίσει, ένα νέο έρωτα αλλά και μία ερωτική περιπέτεια! Είναι στο χέρι σου σε ποιο από τα παραπάνω θέλεις να δώσεις προτεραιότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν μόνο αν τα δεις ως προέκταση των οικονομικών σου, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να τους δώσεις σημασία. Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς μαζί τους αν προκύψει μία νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα συνοδεύεται και από μία δελεαστική οικονομική πρόταση. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 θα σου δώσει τα επικοινωνιακά εργαλεία που χρειάζεσαι προκειμένου να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος.

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ