Ταύρος

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι έκδηλη. Ο Ήλιος και ο Ερμής παίρνουν στους Διδύμους στις 21/5 και χρωματίζουν ευχάριστα την εβδομάδα καθώς θα σε ωθήσουν να πάρεις ένα τηλέφωνο συγγενείς, γνωστούς και φίλους ιδιαίτερα αυτούς που έχεις παραμελήσει. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει μία θαυμάσια ιδέα σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά εσένα και κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα πεις πολλά και ενδεχομένως να μην τα εννοείς όλα καθώς το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα σε παρασύρει σε αρκετά λόγια. Πρόσεξε σε περίπτωση που έχεις βρει το σύντροφο σου καθώς θα είναι εύκολο να του υποσχεθείς κάτι το οποίο και εσύ ο ίδιος ξέρεις πως δεν πρόκειται να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο μεταξύ του Άρη από τον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μία συνάντηση με κάποιον που θα ερωτευτείς μέσα σε μία κοινή παρέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την τάση να πηγαίνεις στη δουλειά για να πιάσεις κουβέντα, να μιλήσεις και να ανταλλάξεις τα νέα με τους συναδέλφους σου, παρά για να δουλέψεις! Αιτία για αυτό είναι το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 που θα απομακρύνει εντελώς το μυαλό σου από τα επαγγελματικά ζητήματα. Το κέντρο των συζητήσεων σου θα είναι τα οικονομικά, όμως να θυμάσαι πως μπορούν να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά και να φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο ταμείο σου, σε περίπτωση που το διαπραγματευτείς σωστά!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ