Τοξότης

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Το ενδιαφέρον η άποψη και η γνώμη των άλλων για εσένα θα είναι πολύ σημαντική για τις αποφάσεις σου, για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να περιμένει διακαώς τις αντιδράσεις και τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου προσώπων σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει την ανάγκη σου να είσαι αρεστός στους άλλους και αυτή η ανάγκη θα παρακινήσει αρκετές από τις ενέργειές σου. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα ενισχύσει τα ψυχικά αλλά και τα σωματικά σου αποθέματα και θα σε βοηθήσει στη δουλειά. 

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επιρροή που θα έχει ο σύντροφός σου στις αποφάσεις σου θα είναι έντονη από τις 21/5 και έπειτα καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει την ανάγκη σου να κερδίσεις την επιβεβαίωση του. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και θα σε βοηθήσει στα αισθηματικά σου ζητήματα ιδιαίτερα αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένα ζήτημα ερωτικού ενδιαφέροντος μέσα στο χώρο εργασίας σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα για αυτό επεδίωξε να κλείσεις επαγγελματικά ραντεβού σε περίπτωση που ψάχνεις δουλειά ή απλώς να βάλεις τη δουλειά σου σε προτεραιότητα. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως οι άλλοι θα είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν, να σε καταλάβουν και να συμμεριστούν αυτά που τους λες και αυτές τις συγκυρίες δεν πρέπει να τις χάσεις

 

 

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ