Ζυγός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Μία νέα πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρχής γενομένης από τις 21/5 καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σου ταιριάζει πολύ. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι που θέλεις να πας ή ακόμα και να αρχίσεις να κάνεις δειλά-δειλά τα πρώτα πλάνα των καλοκαιρινών διακοπών. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται ή βρίσκεται μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι υποστηρικτικό απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η ανάγκη να μιλήσεις και να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21/5 θα σε βοηθήσει σε αυτό. Οι συγκυρίες θα είναι πολύ ευνοϊκές για αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και για να δεχτείς το φλερτ ενός ενδιαφέροντος προσώπου. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών και δώσε του προτεραιότητα ακούγοντας τα θέματα που τον απασχολούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα είναι σε προτεραιότητα για αυτή την εβδομάδα. Βέβαια η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να σε βοηθήσει και σε αυτά καθώς θα έχεις την ικανότητα να «πουλήσεις» με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και τις επαγγελματικές σου δεξιότητες. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΕΙΣ